Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”


Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche. Însă știați că acesta este pasionat de lumea modelling-ului?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Robert Chirescu, noul concurent din Casa Iubirii, sezonul 2, ce vârstă are acesta, dar și cu ce se ocupă.

În plus, descoperiți și când puteți urmări emisiunea „Casa Iubirii”, pentru a rămâne la curent cu noutățile întâmplate între cei 14 concurenți.

 

Ce vârstă are Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Unul dintre concurenții din noul sezon al emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D, este chiar Robert Chirescu.

Acesta are frumoasa vârstă de 32 de ani, iar de aproape 20 de ani, locuiește în orașul Valencia, din Spania.

robert chirescu casa iubirii

Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine sunt finaliștii Casa Iubirii 2023. Andreea Mantea a făcut anunțul

 

Cu ce se ocupă Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Atunci când vine vorba despre profesia acestuia, se pare că Robert Chirescu  lucrează ca instalator de fibră optică, de câțiva ani.

Cu toate acestea, înainte de această ocupație, Robert Chirescu a fost pasionat și de lumea modelling-ului, motiv pentru care a lucrat în domeniu.

casa iubirii sezon 2

Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Sorin și Larisa sunt câștigătorii primului sezon al reality show-ului “Casa iubirii”!

 

Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Pe lângă pasiunea sa pentru lumea modelling-ului,   Robert Chirescu este pasionat și de motoare și adrenalină, conform celor spuse de către acesta. Așadar, întotdeauna când se află pe motor, în plimbările sale din Spania, acestea reprezintă cu siguranță momente de relaxare pentru acesta.

Cu toate acestea, Robert Chirescu a dorit să ia o pauză de la frumoasa sa viață din Spania și să vină în România, pentru a-și găsi sufletul pereche, chiar în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”. Prin urmare, sufletul și mintea îi sunt deschise către momentul în care își va cunoaște aleasa.

„Nu am parcurs 3000 de kilometri degeaba, chiar am venit cu scopul să plec de aici cu cineva de mână.(...) Sunt sigur că voi găsi pe cineva cu care să formez un cuplu.”, a mărturisit acesta.

Atunci când vine vorba despre punctele sale forte, se pare că Robert Chirescu se declară un alrtuist convins, dar și un bărbat loial într-o relație, lucru pe care și-l dorește și de la viitoarea sa parteneră, dar și să știe să gătească. În schimb, acesta a mărturisit că de cele mai multe ori, are tendința să vorbească... prea mult.

„Aș prefera să fie cât mai naturală, în sens fizic, fără operații dacă se poate. Nu mă deranjează mult (n.r. dacă ar avea), dar prefer naturală.”, a declarat Robert.

casa iubirii concurenti

Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ei sunt concurenții celui de-al doilea sezon “Casa iubirii”! 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

 

A început sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D

Chiar din timpul zilei de ieri, pe data de 16 ianuarie, a început sezonul 2 al emisiunii „ Casa Iubirii ”, difuzat pe Kanal D, prezentat fiind tot de frumoasa Andreea Mantea.

Există 14 concurenți în noul sezon, dintre care 7 fete și 7 băieți, care au venit în Casa Iubirii, pentru a-și găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, doar 10 dintre cei 14 concurenți participă pentru prima dată în emisiunea Casa Iubirii. Restul de 4 concurenți, sunt chiar Radu, Ionuț, Natalia și Bianca, cei care au participat și în primul sezon al emisiunii, însă din cauza faptului că nu au reușit să-și găsească sufletul pereche, au hotărât să participe și în sezonul cu numărul 2.

Astfel, îi puteți urmări de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, dar şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 și de la 19:00, când puteți să le fiți alături în noua călătorie spre a-și găsi sufletul pereche, chiar în “ Casa iubirii ”.

robert chirescu varsta

Robert Chirescu a venit în Casa Iubirii, fiind convins că își va găsi sufletul pereche

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câștigătorii emisiunii Casa Iubirii 2023. Concurenții care se bucură de premiul cel mare!


Abonează-te pe

Citește și:

„Cred că ar fi corect.” De ce vrea Bianca de la Casa Iubirii să revină în sezonul 2 al emisiunii

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Ei sunt concurenții celui de-al doilea sezon “Casa iubirii” ! 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

Sorin și Larisa sunt câștigătorii primului sezon al reality show-ului “Casa iubirii”!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri