Cine este Oana Moșneagu. „O fată pentru care libertatea și independența sunt nevoi esențiale”


Oana Moșneagu este una dintre actrițele cunoscute de la noi din țară.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Oana Moșneagu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii despre viața sa personală.

Cine este Oana Moșneagu

Citește si: Cine este Vlad Gherman. „M-a făcut bărbatul în devenire de astăzi”

Cine este Oana Moșneagu

Oana Moșneagu, născută în data de 7 august 1990, este o actriță cunoscută de la noi din țară.

Născută în Mioveni, Oana a visat încă de mică să ajungă actriță și a muncit mult până ce și-a văzut visul devenind realitate. În cadrul unui interviu, tânăra actriță a povestit cum a plecat de acasă la vârsta de 17 ani pentru a-și îndeplini visul din copilărie „ Oana Moșneagu e o fată din Mioveni, care a plecat de acasă la 17 ani, o fată pentru care libertatea și independența sunt nevoi esențiale, care a avut curajul să viseze să fie actriță și care la 25 de ani a și început să devină una ”, s-a descris Oana Moșneagu în cadrul unui interviu.

Tânăra a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București și a jucat în două dintre cele mai cunoscute producții ale Ruxandrei Ion. Frumoasa actriță a cucerit publicul atât prin talentele sale înnăscute, dar și prin trăsăturile frumoase și silueta de invidiat.

Oana Moșneagu a jucat în numeroase reality-showuri, în „Moromeții 2”, dar și în videoclipurile unor artiști cunoscuți de la noi din țară, printre care și Carla's Dreams și Smiley.

Cu ce s-a ocupat Oana Moșneagu   înainte să devină cunoscută

Citește si: Oana Moșeangu și Vlad Gherman, pe holurile spitalului. Ce a pățit actrița

Cine este Oana Moșneagu

Deși în prezent Oana Moșneagu este actriță cu acte în regulă, frumoasa vedetă a lucrat mult timp într-o multinațională și a renunțat la acest loc de muncă pentru a se înscrie la o facultate de teatru.

,, Hotărârea de a-mi schimba direcția profesională am luat-o în 2013, când mi-am dat demisia din multinaționala în care lucram și am început să caut variante care să mă ducă spre ce îmi doream, și anume film. Iar cea mai bună variantă era facultatea de profil", a declarat Oana Moșneagu.

Deși încă de când era mică și-a dorit să ajungă actriță, nevoia de teatru s-a născut în timpu facultății, la ciclul de Master,, Dacă în mintea mea, actorie înseamnă film din totdeauna nevoia de teatru s-a născut în timpul facultății, la ciclul de Master, chiar. Pofta vine mâncând și cinci ani în cadrul facultății am servit actorie de teatru pe pâine, așa că a venit și pofta. Și când ea era mai mare și aveam șansa de a o hrăni, venirea pandemiei a retezat orice șansă de teatru, atât pentru mine, cât și pentru colegii mei, debutanți sau nu ”, a mai spus actrița.

Oana Moșneagu este noua iubită a lui Vlad Gherman

Citește si: Oana Moșneagu a împlinit 32 de ani. Ce mesaj i-a transmis iubitul ei, Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman

Nu mai este niciun secret că Oana Moșneagu și Vlad Gherman formează un cuplu. După despărțirea neașteptată pe care a avut-o de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a găsit liniștea și fericirea în brațele altei colege de platou, frumoasa și talentata, Oana Moșneagu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au apropiat treptat, ajungând să petreacă cele mai frumoase clipe împreună.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au împărtășit cele mai grele momente prin care au trecut, au ajuns să devină prieteni și într-un final relația lor a ajuns la un alt nivel, cei doi ajungând să locuiască împreună. „ Relația de prietenie care s-a construit între noi era destul de importantă. Eram conștientă că venim amândoi după niște relații destul de lungi și nu e momentul să începem ceva ”, a spus Oana Moșneagu.

În prezent cei doi se bucură de clipe fericite împreună și postează adesea imagini cu ei din vacanțe, spre bucuria persoanelor care îi îndrăgesc.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Pufeh. „Dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea.”,

Cine este Bia Khalifa. „Înainte arătam fain, dar acum se vede că sunt operată și eu mi-am dorit chestia asta."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri