Cine este Murat Ünalmış din "Mă numesc Züleyha"


Murat Ünalmış din "Mă numesc Züleyha" este un actor desăvârșit, care impresionează publicul, de fiecare dată când interpretează un rol.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact actorul Murat Ünalmış care joacă în serialul TV "Mă numesc Züleyha", ce studii are acesta, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent.

În plus, descoperiți și filmele și serialele în care acesta a interpretat atâtea roluri cu succes.

 

Cine este Murat Ünalmış din "Mă numesc Züleyha"

Actorul  Murat Ünalmı ş, din serialul difuzat pe Kanal D, „Mă numesc Züleyha”,, s-a născut pe data de 23 aprilie, în Kayseri. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 41 de ani.

Acesta a plecat din Kayseri, locul în care a copilărit, după liceu, în Istanbul.

demir din zuleyha varsta

Citeste si: Cine este DIMA TROFIM. "În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive."

 

Ce studii are   Murat Ünalmış din "Mă numesc Züleyha"

Murat Ünalmış a fost jucător profesionist la baschet, mai exact la „Clubul Sportiv Fenerbahçe”, în timpul anilor de liceu.

Acesta a absolvit Universitatea „Marmara”, în cadrul departamentului de Administrare a Afacerilor. După această perioadă, Murat Ünalmış a început să studieze la „Akademi Istanbul”.

Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament

Citeste si: „Cum poate să mintă în halul ăsta?” George Burcea nu a mai suportat și a răbufnit în urma atacurilor Andreei Bălan- radioimpuls.ro

familia lui murat unalmis

Citeste si: Cine este DOMENICO BELLANTONI. "Familia noastră e mare, căci evident mergem pe principiul La Grande Familia"

 

Cum a debutat Murat Ünalmış din "Mă numesc Züleyha" în actorie

În timp ce Murat Ünalmış desfășura studiile la „Akademi Istanbul”, acesta juca și în serialele TV „Hayat Bağları”, „Limited Love”, „Bullet Wound”, dar și în filmele „Three Women”, „Deli Duran” și „Sen Ne Dilersen”.

Astfel, în anul 2003, actorul Murat Ünalmış debutează cu rolul lui Seyit în serialul „Kursun Yarasi”. Iar de aici înainte, cariera lui se schimbă radical, în prezent fiind un actor foarte important și cunoscut în Turcia și nu numai.

A devenit cunoscut și după rolul pe care l-a interpretat în filmul „I saw the sun”, film care a fost regizat de către Mahsun Kırmızıgül. Murat Ünalmış a jucat și în filmul aceluiași regizor, „Beș Minaret”, din New York.

Acesta a  jucat rolul principal în serialul de dragoste „Earth Sky”. Acolo a fost și momentul în care a întâlnit-o pe Birce Akalay, cea cu care împărțea rolul principal din acest serial, dar și cea cu care urma să se căsătorească în anul 2011. Cu toate acestea, căsnicia nu a mers prea bine între cei doi, ajungând ca în anul 2012, să se despartă.

Citeste si: „Tatăl meu se lăuda că a avut o relație cu mine, că ne-am iubit”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre copilăria grea pe care a avut-o- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 2 iunie 2023. Ce sărbătoare este vineri? Este dezlegare la pește!- stirilekanald.ro

În prezent, acesta se bucură de succes, interpretând rolul lui Demir, din serialul TV, difuzat pe Kanal D,  "Mă numesc Züleyha".  Pentru performanța sa din serial, actorul Murat Ünalmış a câștigat "Premiul pentru cel mai bun actor al anului".

murat unalmis 2022

Citeste si: Cine este AMALIA BELLANTONI. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

 

Filme și Seriale TV în care a jucat actorul Murat Ünalmış

 • În anul  2018, a interpretat rolul lui Iron, în serialul TV „Once Upon a Time Çukurova”.
 • În anul 2017, a interpretat rolul lui  Mehmet Kadir Ölçek, în serialul TV „Deli Gönül”.
 • În anul 2016 și 2015, a interpretat rolul lui Mahmoud Sabri, în 4 episoade ale serialului  Seddulbahir: între zidurile mării (Seddülbahir 32 Saat), iar doar în anul 2016, a interpretat rolul lui Arif, din serialul TV „Sevda Kuşun Kanadında”.
 • În anul 2013, a interpretat rolul lui Ali, în serialul TV „Living Out of Contempt” (İnadına Yaşamak).
 • În anul 2012, a interpretat rolul lui Burhan, în serialul TV „Fathers and Sons” (Babalar Ve Evlatlar), iar în anii 2010-2012, a interpretat rolul lui Yusuf, în serialul TV „Intrigi și seducție” (Yer Gök Aşk).
 • În anul 2010, a interpretat rolul lui Yusuf, în serialul TV „Tulip Era”, dar și rolul lui Ülkücü Reisi, în filmul „Five Minarets în New York” (Newyork’ta Beş Minare).
 • În anul 2009, a interpretat rolul lui Haydar, în serialul TV „Kasaba” (Town), rolul lui Mamo, în filmul „Güneşi Gördüm” (I Saw the Sun) și rolul lui Yusuf, în filmul „Gecenin Kanatları” (Wings of the Night).
 • În anul 2008, a interpretat rolul lui Poyraz, în serialul TV „Rüzgar” (Wind).
 • În anul 2007, a interpretat rolul lui Mehmet, în serialul TV „Sır Gibi” (As Secret).
 • În anul 2005-2006, a interpretat rolul lui Mert, în serialul TV „Şöhret” (Fame) și în anul 2005, rolul lui Şehzade Muhittin, în serialul TV „Deli Duran” (Three Women).
 • În anul 2004, a interpretat rolul lui Celal Oğlan, în filmul „Celal Oğlan”.
 • În anul 2003, a interpretat rolul lui Seyit, în serialul TV „Kurşun Yarası” (Bullet Wound) și a jucat și în serialul TV „Sınırlı Aşk” (Limited Love).

actorul demir din ma numesc zuleyha

Citeste si: Cine este AMALIA BELLANTONI. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este OASE. „Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase"

Cine este Jean Gavril. "Toate eforturile pe care le-am depus în ultimii trei sau patru ani încep să se vadă și sunt foarte mulțumit de treaba asta."

Cu ce poți să înlocuiești zahărul în dulceață. Alternative simple de mare ajutor - ego.ro

Confesiunea pe care Andreea Antonescu i-a făcut-o fostului soț, când s-a cuplat cu Victor Vrînceanu - wowbiz.ro

Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale - radioimpuls.ro

Beatrice, în lacrimi din cauza comentariilor negative din mediul online. Iris este de partea ei: „Încerc să mă feresc de orice discuție cu Andreea” - kanald2.ro

Hilal Altinbilek, protagonista serialului Mă numesc Zuleyha, apariție de senzație alături de iubitul ei, Mehmet Can Uzun! „Am fost în vacanță!” Iată cum au fost surprinși recent... - kanald.ro

Moșii de vară 2023. Ce este bine să dai de pomană? Tradiții și obiceiuri pentru Sâmbăta Morților! - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
”Înțeleg că marele actor Florin Piersic l-a umplut de zoaie pe un amărât.” Ce a spus o cunoscută actriță despre Florin Piersic, după episodul cu omul străzii din Cluj-Napoca
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri