Cine este Mugur Mihăescu. „Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale!”

mugur mihaescu varsta
Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați actori și scenariști, de la noi din țară

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați actori și scenariști, de la noi din țară. Însă știați că acesta este căsătorit de mai bine de 20 de ani?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Mugur Mihăescu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de frumoasa sa familie.

 

Ce vârstă are  Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu s-a născut pe data de 2 iunie, în Goicea, județul Dolj.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 55 de ani.

cine este mugur mihaescu
Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați actori și scenariști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are  Mugur Mihăescu

Atunci când vine vorba despre studii,  Mugur Mihăescu  a absolvit Facultatea de Automatizări și Calculatoare, din Craiova.

mugur mihaescu studii
Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați actori și scenariști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Lili Sandu. “Când vine copilul, relația de cuplu practic nu mai există!”

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cine este  Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu  este unul dintre cei mai apreciați actori și scenariști, de la noi din țară. Atunci când vine vorba despre cariera sa, se pare că Mugur Mihăescu a ajuns pe platourile de filmare, odată cu anul 1988, făcând parte din grupul de umor “Vacanța Mare”, alături de care a susținut nenumărate spectacole de-a lungul României.

Astfel, datorită faptului că “Vacanța Mare” a avut un succes neașteptat de mare, odată cu venirea anului 1999, Vacanța Mare a început să facă emisiuni și pentru TV cu „Pastila Timpului”. Pe lângă acest grup de umor, Mugur Mihăescu a jucat și în filmele “ Garcea și oltenii , dar și “ Trei frați de belea ”.

Mugur Mihăescu  nu s-a dat înlături nici de la lumea afacerilor.

Acesta a cumpărat drepturile de administrare ale magazinului „Muzică”, din București, în anul 2010, iar în luna februarie a aceluiași an,  Mugur Mihăescu  și Honorius Prigoană au înființat firma “Rosal Development”, o firma care face parte din domeniul construcțiilor civile și industriale, însă nu la noi în țară, ci în străinătate.

În plus, acesta deține și mai multe baruri în centrul istoric al Bucureștiului,, iar în luna februarie a anului 2011, Mugur Mihăescu a fost ales în funcția de președinte executiv al Partidului Verde, din care a ales să demisioneze în luna octombrie a aceluiași an.

Un alt aspect interesant care ține de parcursul vieții sale, ține și de faptul că potrivit CNSAS, Mugur Mihăescu a fost informator la Securitate, din anul 1986 până la revoluția din anul 1989.

mugur mihaescu wikipedia
Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați actori și scenariști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Mugur Mihăescu este căsătorit de mai bine de 20 de ani

În ciuda faptului că Mugur Mihăescu este cunoscut publicului larg, datorită carierei sale, acesta tinde să fie destul de reținut în ceea ce privește planul personal.

Astfel, puțini sunt cei care știu detalii despre familia acestuia.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, actorul  se află într-o frumoasă căsnicie alături de soție sa, Rodica, cu care este căsătorit de peste două decenii, căsnicie în urma căreia a rezultat și o frumoasă fetiță, pe nume Ivona.

După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri. Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu ”, a declarat actorul în urmă cu câțiva ani de zile.

Cei doi se cunosc încă din perioada liceului, urmând ca odată cu trecerea timpului și cu înaintarea în vârstă, cei doi să devină și colegi de facultate, iar ulterior și cuplu, după finalizarea studiilor.

Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită ”, a declarat la un moment dat Mugur Mihăescu.

Fiica sa, Ivona,  nu a dorit să urmeze nici profesia tatălui său, dar nici pe cea a mamei, astfel, tânăra a ales să lucreze într-o agenție de turism din Londra, acolo unde a și absolvit studiile superioare în cadrul Administrării Afacerilor la Universitatea Bath, din Somerset.

mugur mihaescu sotie
Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați actori și scenariști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Maria Ilioiu. „Vreau să fie cel mai frumos an din viața mea”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Raed Arafat. „Era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viaţă personală care să fie dedicată unei familii”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies