Cine este MONICA ODAGIU. "Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”


Aparițiile sale în diferite roluri i-au oferit deschiderea în showbiz-ul românesc, însă puțini știu cine este, de fapt, Monica Odagiu, și cum a ajuns să cucerească inimile tuturor.


In articol:

Originară din Brăila, Monica Odagiu a avut încă de mică înclinații artistice, participând astfel la diferite evenimente împreună cu sora ei mai mare, Ana, dar și cu tatăl lor, Gelu Odagiu, de profesie chitarist. Deși există o diferență de vârstă între cele două surori de aproape zece ani, Monica Odagiu fiind născută în 1996, blondinele s-au înțeles dintotdeauna foarte bine, ba chiar au și cântat împreună la diverse show-uri artistice.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. Biografie: data nașterii, studii, carieră, relații, copii

 Cine este MONICA ODAGIU

Cine este MONICA ODAGIU

[Sursa foto: Instagram]

Cine este Monica Odagiu

Primul concert de pian pe care l-a avut a fost în Franța, la vârsta de 7 ani, spectacol unde cu siguranță a câștigat simpatia publicului străin, dornic de altfel să cunoscă noi talente românești.

Monica Odagiu a știut atunci că își va petrece toată viața pe scenă, atât de captivată a fost de atenția iubitorilor de muzică.

Timp de 12 ani a studiat pianul, dar nemulțumită fiind de faptul că nu era lăsată să își diversifice creativitatea, atenția Monicăi Odagiu s-a îndreptat spre un alt instrument muzical și anume chitara, luând bineînțeles urmele tatălui ei.

Din păcate, nici aceasta nu i-a satisfăcut dorința de a ajunge una dintre cele mai bune cântărețe din România, astfel că s-a hotărât să intre în vasta lume a actoriei, cu speranța că aici va dobândi

notorietate și își va putea pune în valoare talentele înnăscute.

În perioada 2011-2012, Monica Odagiu a făcut parte din proiectul „Pariu cu viață”, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate seriale de la acea vreme. Chiar și cu un rol secundar, superba blondină a reușit să atragă simpatia telespectatorilor, în special celor cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani.

Era doar o elevă a liceului „Dinu Lipatti” din București atunci când a decis să își facă apariția pe scena emisiunii Vocea României.

Blondina i-a impresionat în adevăratul sens al cuvântului pe Smiley și Horia Brenciu, care i-au oferit în final șansa de a intra în echipa lui Marius Moga.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ILONA BREZOIANU. Biografie: data nașterii, vârstă, studii, carieră

 Cine este MONICA ODAGIU

Cine este MONICA ODAGIU

[Sursa foto: Instagram]

Monica Odagiu și Dan Bittman, împreună în mare secret?

În 2016, pe când studia actoria, Monica Odagiu nu a putut rata șansa unică de a colabora cu Dan Bittman pentru cunoscuta piesă „Stau cu picioarele în apă rece”. Artistul a recunoscut, la vremea respectivă, că videoclipul fusese conceput în jurul unui personaj feminin tip Madonna, însă circumstanțele nefavorabile precum „bugetul micuț” l-au determinat să se orienteze către alte talente de neînlocuit. Astfel, Monica Ogadiu îl cunoaște pentru prima oară pe Dan Bittman, cel cu care avea să înceapă o relație extrem de controversată la vremea respectivă.

„Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”, a fost declarația lui Dan Bitmann.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este FLORIN RISTEI. Biografie: data nasterii, vârstă, carieră, viață personală

 Cine este MONICA ODAGIU

Cine este MONICA ODAGIU

[Sursa foto: wowbiz]

Monica Odagiu și Dan Bittman au ținut primele pagini ale ziarelor o bună perioadă de timp, fiindcă se zvonea că de fapt ar forma un cuplu în mare secret. Chiar dacă toți și-au dorit să îi vadă împreună, cei doi nu au recunoscut public sentimentele de dragoste pe care și le purtau unul altuia.

Diferența de vârstă de 33 de ani dintre Monica Odagiu și solistul trupei Holograf ar fi fost, de fapt, problema principală pentru care au decis să pună capăt poveștii lor. Ruptura s-a produs chiar la 6 luni de când se mutaseră împreună într-un apartament de lux din Nordul Capitalei, pe care Dan Bittman l-ar fi închiriat special pentru a fi „cuibușorul lor de nebunii”.

„Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă. Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi cumva încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zis că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus Monica Odagiu în emisiunea Acces Direct.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Cine este Pepe. "Fiind patru frați în casă și locuind în apartament, la bloc, tata a și plecat din țară pe vremea lui Ceaușescu și cumva ne lipsea tot timpul de Crăciun."

Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri