Cine este FLORIN RISTEI. „La vârsta de 6 ani, m-a dus la lecții de vioară crezând că nu am calități vocale și nici vreo ureche muzicală deosebită."


Florin Ristei este una dintre cele mai cunoscute personalități din lumea mondenă românească. Descoperă, în rândurile de mai jos, unde a copilărit, cum a reușit să se lanseze în industria muzicală și cine este partenera lui de viață.


In articol:

Florin Ristei s-a născut pe data de 29 august 1987, la Galaţi și se numără printre vedetele școlite din showbiz-ul românesc. Acesta este absolvent de Canto la Şcoala Populară de Arte, dar şi de Informatică Economică la Universitatea Româno-Americană, precum şi la Universitatea Politehnica Bucureşti. De asemenea, Florin Ristei a studiat vioara şi pianul încă de la vârsta de 6 ani, iar datorită vocii sale excepţionale a reușit să câștige diverse premii în toți acești ani de început de carieră.

La vârsta de doar 12 ani, Florin Ristei a intrat în trupa AMICI, prin intermediul căreia s-a și lansat cu piesa „Ea este Dana”.

După 6 ani în trupa Marfar, în 2012 se hotărăște să înființeze trupa FreeStay.

Cine este Florin Ristei

Citeste si: CITEȘTE: Cine este JAMILA. Biografie: nume real, vârstă, food blogger, soț, copii

Cine este Florin Ristei

Cine este Florin Ristei

[Sursa foto: Instagram]

Cum și-a început cariera în muzică Florin Ristei

Florin Ristei a cochetat cu scena încă de la o vărstă fragedă, ajungând să prezinte chiar și emisiunea „Numai cu acordul minorilor”, care se difuza la acea vreme la TVR.

În anul 2016, acesta a semnat contract cu Antena 1, acolo unde a prezentat „Fantastic Show”.

„Mamei mele îi datorez începutul în muzică! La vârsta de 6 ani, m-a dus la lecții de vioară crezând că nu am calități vocale și nici vreo ureche muzicală deosebită.

Lecțiile le făceam acasă, la Galați, în particular, cu doamna Rucher, o profesoară excelentă. După vreo 2 ani de studiu, chiar aceasta a fost cea care i-a spus mamei că intonez foarte corect cu vocea și că am un auz foarte bun. Astfel am ajuns să fiu cântăreț!”, spune Florin despre începuturile sale în muzică.

Ulterior, a participat la show-ul „Te cunosc de undeva”, iar din 2020 a fost introdus în juriul emisiunii X Factor. Florin Ristei este primul jurat care reușit să și câștige competiția, dar și marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este LIVIU VÂRCIU. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, căsătorie, copii

Cine este Florin Ristei

Cine este Florin Ristei

[Sursa foto: Instagram]

Florin Ristei și Naomi Hedman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Florin Ristei și frumoasa mulatră Naomi Hedman formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri de la noi din țară. Tânăra a participat la emisiunea în care solistul este jurat, iar fanii au afirmat încă de pe atunci că acestuia i s-ar fi aprins călcâiele după exotica mulatră. Tot adevărul a ieșit la iveală la scurt timp după ce Naomi a părăsit competiția. Florin Ristei a ținut să precizeze că nu a avut niciun fel de relație cu tânăra cântăreață pe când aceasta era încă în rolul de concurentă la X Factor.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OLIVIA STEER, soția lui Andi Moisescu

Cine este Florin Ristei

Cine este Florin Ristei

[Sursa foto: Instagram]

Florin Ristei vrea să devină tătic!

Florin Ristei și superba lui iubită s-au logodit în urmă cu aproape un an, iar acum se pregătesc pentru următorul pas important în viața lor. Între cei doi există sentimente extrem de puternice și sincere, au o relație foarte frumoasă, iar destinul pare că le pregătește numai lucruri de care să se mândrească.

„Nu vreau nici doi, nici trei, unu și bun. Dar mai stau. Mi-a ghicit o ghicitoare online și mi-a zis că pe la 36-37 de ani. A zis să nu stau chiar să ajung la vârsta lui Dani. Și frate-miu a făcut tot pe la 40-41, dar e bine la 36-37”, a dezvăluit Florin Ristei în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Raluca Bădulescu. „Am avut o copilărie frumoasă, o adolescență frumoasă și cred că cel mai mare vis al meu era să fiu artistă."

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Cine este CONNECT-R. "Au fost zile în care efectiv am făcut foamea. Mama şi-a vândut tot aurul, tot ce era mai bun prin casă. A fost o perioadă de câţiva ani, cumplită.”

Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Cine este GEORGE TĂNASE. "Mama mă bătea cel mai bine. Tata nu m-a bătut niciodată."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri