Cine este Mihai Trăistariu. „Sexul vinde și scandalul”


Mihai Trăistariu este o prezență controversată în lumea mondenă. Cum a ajuns artistul cunoscut?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Mihai Trăistariu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care a fost debutul său în muzică, dar și alte detalii din viața sa personală.

Cine este Mihai Trăistariu

Citește și: Cine este Puya (Dragoș Gărdescu). „Îmi e dor de zăpada aia mare, de lunile alea cu troiene până peste cap. Și când ne agățam de mașini sau tramvaie ca să alunecăm pe gheață, ca o sanie."

Cine este Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu s-a născut în data de 16 decembrie 1976 în Piatra Neamț, într-o familie de artiști. Tatăl său a fost pictor, iar mama sa a fost cea pe care Mihai a moștenit-o în cariera sa, fiind la rândul cântăreață în tinerețe.

Provenind dintr-o familie de artiști, Mihai a fost de mic ghidat către muzică, studiind pianul de la vârsta de 7 ani.

Chiar dacă încă din copilărie a studiat pianul, Mihai a fost atras de științele exacte și a absolvit cursurile Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț, secțiunea matematică-fizică. De la vârsta de 12 ani a participat, timp de 6 ani la rând, la olimpiada de matematică, unde a ajuns, de fiecare dată, la faza națională. Ulterior a fost cooptat în lotul olimpic de matematică.

S-a mutat la Iași pentru a studia la Facultatea de matematică din cadrul Universității „A.I. Cuza”, specializarea matematic-informatică și, ulterior, a absolvit și Facultatea de actorie din cadrul Universității „OVIDIUS” din Constanța.

Pasiunea pentru muzică l-a făcut însă pe Mihai Trăistariu să ajungă cunoscut atât pe plan național, cât și internațional.

Potrivit Wikipedia, Mihai Trăistariu este cântărețul român cu cele mai multe performanțe la nivel internațional.

Cariera lui muzicală a început odată cu trupa Valahia din a cărei componentă a făcut parte. Ulterior, Mihai Trăistariu a cunoscut culmile succesului după concursul Eurovision la care a obținut cel mai mare punctaj din istoria României.

Eurovisionul pe mine m-a dus în vârf. Pot să declar fără lipsă de modestie că eu eram în vârf, nu era nimeni ca mine atunci .”, a povestit Mihai Trăistariu la un podcast despre experiența la Eurovision.

În prezent, Mihai Trăistariu deține un studio de înregistrări și o școală de muzică.

Copilăria traumatizantă a lui Mihai Trăistariu

Citește și: Cine este COSTI IONIȚĂ. „Am terminat Facultatea de Medicină și Stomatologie, am profesat un an, dar apoi s-au ivit tot felul de oportunităţi şi am renunţat”

Cine este Mihai Trăistariu

Deși pe plan profesional, Mihai Trăistariu se consideră o persoană împlinită, traumele din copilăria sa au lăsat o urmă puternică asupra dezvoltării sale din punct de vedere emoțional.

Invitat la un podcast, Mihai Trăistariu a povestit despre copilăria de groază alături de un tată violent. Victima cruzimii tatăl său a fost mama lui Mihai Trăistariu, care a trăit clipe de coșmar alături de fostul soț, sub ochii îngroziți ale copiilor.

Se spărgeau oale în capul lui maică-mea, de-a dreptul. O târa trasă de un picior. Adică am văzut niște secvențe de-astea. O închidea în baie, cu cheia, iar maică-mea urla și plângea toată ziua. O pedepsea. Eu, având vreo 14-15 ani eram îngrozit. Ca un monstru s-a comportat. Măi, știi cum o bătea? I-a scos un ochi. Maică-mea a avut un ochi din sticlă. A legat-o de calorifer și așa a lăsat-o așa. Caloriferul nu avea robinetul ăla, avea doar cuiul. Și maică-mea, în zbaterea ei, a intrat cu ochiul în cuiul ăla. Ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare ”, a povestit Mihai Trăistariu în cadrul unui podcast.

În prezent, atât tatăl cât și mama lui Mihai Trăistariu au decedat din motive medicale.  

Mihai Trăistariu, de la Eurovision la apariții șocante pe social media

Citește și: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"

Cine este Mihai Trăistariu

Pe lângă notorietatea muzicală la nivel național și internațional, Mihai Trăistariu s-a bucurat de o atenție sporită după Eurovision și datorită aparițiilor sale controversate. Pozele în chiloți de pe conturile sale de socializare și scandalurile în care a fost implicat, l-au făcut pe Trăistariu să ocupe mult timp prima pagină a revistelor de scandal.

Invitat la un podcast, artistul a dezvăluit că aceste apariții controversate nu au fost altceva decât o strategie de marketing și o modalitate de a rămâne cunoscut și pentru generațiile din ziua de astăzi.

Succesul nu ține o viață. Sexul vinde și scandalul.”, a afirmat artistul.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Alex Velea. „Mă descurc în situații critice”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Jean de la Craiova. "Sângele apă nu se face”

Cine este Tudor Ionescu de la Fly Project. „Acesta este motivul pentru care port ochelari”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri