Cine este Fuego. „Era un om care-i plăceau valorile, asta mi-a insuflat și mie de copil!”

cine este fuego

Fuego este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și nu numai. Însă știați care este cel mai mare regret al acestuia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Fuego, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și cum a ajuns să se bucure de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa, dar și care este dorința și regretul său de până acum.

 

Ce vârstă are Fuego

Fuego, pe numele său real, Paul Ciprian Surugiu, s-a născut pe data de 23 august, în Turda.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 46 de ani.

fuego varsta

Fuego este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și nu numai

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Jean Gavril. "Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri."

 

Ce studii are Fuego

Îndrăgitul artist  Fuego , a absolvit Școala Populară de Artă din Cluj-Napoca, acolo unde a urmat lecții de chitară.

În perioada liceului a participat la numeroase festivaluri, iar ulterior, a devenit și student în cadrul Facultății de Actorie, de această dată, de la București.

fuego studii

Fuego este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și nu numai

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023: Eforturile Capricornilor sunt recunoscute din plin la locul de muncă. Influențele planetare prezic noi începuturi în zona profesională pentru Scorpioni- radioimpuls.ro

 

Cine este Fuego

Fuego  este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară. În plus, acesta este și unul dintre cei mai buni actori, compozitori, moderatori și realizatori de televiziune. De asemenea, artistul este și om de radio, dar și editorialist.

De-a lungul carierei sale de succes, Fuego a intrat în posesia a opt discuri de aur și două de platină, pentru vânzările albumelor sale, care până în acest moment, depășesc numărul de 35.

Datorită faptului că pune întotdeauna pasiune în ceea ce face, Fuego a compus peste 150 de cântece.

Așadar, drumul său în cariera de succes pe care o deține în prezent, a început încă din perioada liceului, însă în anii 1990, acesta a început să participe la nenumărate concursuri de muzică, lansându-și primele melodii și materiale discografice, urmând ca în anul 1992 să ia lecții de canto.

Debutul oficial pe scenă a avut loc în anul 1993, la Festivalul Național de Muzică Ușoară de la Mamaia, la care a participat cu două piese noi.

De atunci, artistul Fuego a continuat să câștige diverse premii, trofee, a compus albume, a intrat și în lumea televiziunii și nu numai. În anul 2015,  Fuego  a fondat proiectul „Art by Fuego”, ajungând să realizeze cu până la 15 expoziții naționale în mai multe orașe din țară, printre care se numără și București, Iași și Bacău.

fuego wikipedia

Fuego este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și nu numai

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Denis Hanganu. „Oamenii mă știu și se identifică cu mine”

 

Ce și-a dorit Fuego în copilărie și la maturitate

Se pare că atunci când vine vorba despre viața sa personală, artistul Fuego simte nevoia de o persoană căreia să-i fi fost alături, atât în perioada copilăriei, cât și odată cu înaintarea în vârstă. Fiind singur la părinți, acesta și-a dorit să aibă un sprijin într-un frate sau într-o soră, mai ales, ținând cont de faptul că nu mai are prea multe rude în viață.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Am fost singur la părinți, lucrul acesta este un lucru bun și un lucru rău, pentru că nu am avut un frate, o soră. Am avut doar prietenii de pe “casa scării”, cum îmi place mie să spun, eu îmi erau frații și surorile. Și-atunci, crescând, mi-am dat seama și îi spuneam mamei la telefon «Era bine dacă îmi făceai un frate sau o soră». (…) Cu cât sunt mai mulți frați, mai târziu, la maturitate, ai un sprijin și poți să te ajuți.”, a declarat artistul.

fuego declaratii

Fuego este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și nu numai

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Andrada Cernea. „Abordez toate genurile”

 

Care este regretul artistului Fuego

În ciuda faptului că se bucură de un mare succes pe plan profesional, artistul Fuego nu poate trece peste faptul că și-a pierdut tatăl la vârsta de doar 59 de ani. Se pare că tatăl său a fost persoana sa de bază, omul de încredere și datorită căruia a ajuns persoana care este astăzi.

 “ Dacă îmi pare rău de ceva, îmi pare rău că l-am pierdut pe tata foarte devreme, adică la 59 de ani. A fost totul așa… totul galopant, să zic așa. (…) Eu l-am iubit enorm pe tata, pentru că tata a fost un om cu totul și cu totul special, a fost un om deștept. Dacă nu știam răspunsul unei întrebări, răspunsul îl găseam la tata, era un om citit. Era un om care-i plăceau valorile, cultura, asta mi-a insuflat și mie de copil. (…) M-a învățat în permanență să-mi iubesc țara, adică am crescut în spiritul acesta patriotic și asta contează foarte mult pentru un copil.”, a mărturisit Fuego.

fuego

Fuego este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi din țară și nu numai

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."Citește și:

Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

Cine este Andrada Cernea. „Abordez toate genurile”

ego.ro Planta pe care să o adaugi în butoiul cu varză murată ca să rămână crocantă toată iarna. Gospodarii iscusiți o folosesc de ani buni

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Gina Pistol, reacție neașteptată după ce Smiley a fost sancționat de oamenii legii. Mesajul tranșant transmis de soția artistului

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ionuț, reacție fără precedent în Casa iubirii, după ce relația lui cu Bianca a fost pusă din nou la îndoială de către ceilalți concurenți! „Voi vă auziți ce spuneți? Bianca pentru mine este cel mai mare trofeu!”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies