Cine este Mihai Rait. „M-aș întoarce în anii 60”


Mihai Rait este unul dintre cei mai îndrăgiți actori în momentul actual, dar acesta nici măcar nu se gândea că ar putea ajunge cunoscut de mii de oameni. El nu credea că va fi actor, până în momentul în care Octavian Strunilă i-a dat încredere și i-a spus să își pună talentul în valoare.


In articol:

Mihai Rait, a povestit, în cadrul podcast-ului lui Mihai Bobonete „Da, bravo” mai multe detalii din viața lui. Actorul, în vârstă de 42 de ani este căsătorit cu Ana Maria din anul 2017 și împreună au un băiețel, Alexandru.

Citește și: Cine este Giulia Anghelescu. „Am vrut să studiez psihologia”

Cine este Mihai Rait

Cine este Mihai Rait

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu cred că este o femeie alături de care aș putea să supraviețuiesc!” Ce l-a determinat pe Dorian Popa să discute despre Betty Salam

Cine este Mihai Rait

Mihai Rait este unul dintre cei mai apreciați actori, iar oamenii de acasă îl urmăresc de fiecare dată cu plăcere.

Pe lângă rolul impecabil pe care reușește să îl ducă cu brio până la capăt, actorul transmite tuturor celor de acasă energie pozitivă și voie bună.

El și-a cunoscut soția în cadrul unui spectacol de-al lui de stand-up comedy și a spus că aceasta nu își dorește să iasă prea mult în evidență. Cei doi sunt finii lui Mihai Bobonete, cu care Mihai Rait este prieten din copilărie.

 „Soţia mea nu vrea să iasă în evidenţă. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie”, a spus Mihai Rait.

Mihai Rait a povestit că dacă ar putea călători în timp, s-ar întoarce în anii 60, deoarece era absolut fascinat de muzica de pe atunci și consideră că lumea era altfel, deoarece oamenii erau mult mai relaxați decât în zilele noastre.

,,M-aș întoarce prin anii 60 să văd care era atmosfera. Îmi place muzica din perioada aia și cred că erau foarte relaxați oamenii”, a spus actorul.

Mihai Rait și-a dorit o altă carieră

Cu toate că Mihai Rait este foarte talentat, iar cei care îl urmăresc sunt de părere că s-a născut pentru a fi actor, visul lui a fost altul. Pe vremea în care nu era cunoscut, el și-a încercat norocul în alt domeniu, și anume medicină.

Actorul s-a înscris la o școală postliceală, iar aceste lucruri au luat naștere din dorința lui de a nu face armată. În acele momente familia sa deținea o afacere în care a fost implicat și Mihai Rait, acesta avea grijă de moara pe care tatăl său o deținea.

După ce a terminat cei trei ani de postliceală, Mihai Rait și-a dorit să își continue studiile și s-a înscris la mai multe facultăți, dar niciuna nu avea legătură cu actoria. El a dat admiterea la Facultatea de Management Turistic și Comercial, din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir Constanța, iar în momentul în care a ajuns acolo, a simțit că nu este locul lui.

Citește și: Cum arată Roxana Nemeș fără machiaj. Ce reacție au avut internauții

Cine este Mihai Rait

Cine este Mihai Rait

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta."

Mihai Rait a fost somnambul

Actorul a spus că a avut o perioadă în care a fost somnambul, deoarece fratele lui l-a luat și l-a dat cu capul de marginea mobilei, iar de atunci i-au început episoadele.

„Am fost somnambul că fratele meu m-a luat și m-a dat cu capul de marginea mobilei și inițial mi s-a părut ok. Ultimul episod în care am fost somnambul a avut loc în clasa a 11-a, eram la Giurgeni în vacanța de vară și m-a găsit bunică-mea cu un prosop după gât, în șlapi, stăteam la poartă, era 4 dimineața și mă mișcam și spuneam că îl aștept pe Bobo să vină la Dunăre să sărim de pe macara”, a spus Mihai Rait.

El a mai spus că a avut un episod urât și putea să omoare pe cineva, după ce a văzut Ciuleandra la televizor, actorul s-a dus în camera fratelui său în timp ce dormea și era să îl sugrume.

„Eu țin minte că m-au dus la Slobozia la spital că au spus că alerg prin casă și se chinuie foarte mult să mă prindă. Mă alergau în jurul mesei în sufrageria la Constanța și în vacanță au spus că mă duc la Giurgeni să mă potolească, dar am avut un episod foarte urât și puteam să omor pe cineva. Am văzut Ciuleandra la televizor și la un moment dat cineva a sugrumat o femeie. Eu peste noapte l-am luat pe fratele meu, m-am trezit și ăla s-a trezit așa cu mine cu ochii mari și voiam să îl sugrum”, a mai spus el.

Citește și: „Eu cred că este o femeie alături de care aș putea să supraviețuiesc!” Ce l-a determinat pe Dorian Popa să discute despre Betty Salam

Cine este Mihai Rait

Cine este Mihai Rait

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte.” Sonia Argint și soțul ei au mers pe drumuri separate, după 15 ani de căsnicie


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Giulia Anghelescu. „Am vrut să studiez psihologia”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Marius Moga. „Am enervat pe toată lumea în jurul meu cu felul meu de a face lucrurile altfel”

Sunteți într-o relație nepotrivită? Cum putem atrage dragostea?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri