Sunteți într-o relație nepotrivită? Cum putem atrage dragostea?Anca Dimancea, specialist în zodiac, a vorbit, în cadrul emisiunii Wownews, despre cum putem atrage partenerul potrivit pentru noi. Iată ce trebuie să faci pentru a-ți atrage dragostea!


In articol:

Multe persoane se află în relațiile nepotrivite, iar majoritatea își doresc doar să își întâlnească sufletul pereche. Cu toate că este greu să întâlnim acea persoană specială, Anca Dimancea a venit în ajutor cu câteva sfaturi despre cum putem atrage dragostea.

Citește și: „A trecut tot ce a fost mai rău.” Ileana Sterp, despre problemele cu care s-a confruntat în sarcină

Sunteți într-o relație nepotrivită

Sunteți într-o relație nepotrivită

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Ponturi care te ajută să fii angajat de la primul interviu. „Prima privire o arunc către ochii candidatului în momentul în care îi strâng mâna.”

Cum putem atrage dragostea

Anca Dimancea a spus că pentru început trebuie să știm să diferențiem aspectele, dacă persoana respectivă are partener sau este într-un cuplu, într-un parteneriat, dacă este într-o relație stabilă fidelă, plăcută, echilibrată sau dacă este într-un parteneriat.

„Trebuie să diferențiem aspectele, și anume. Dacă persoana are partener sau este într-un cuplu, într-un parteneriat, dacă este într-o relație stabilă fidelă, placută, echilibrată sau dacă este într-un parteneriat, dar nu este o relație atât de echilibrată cum ar vrea, și ar dori să o echilibreze sau să o fidelizeze mai degrabă, să fie mai stabilă.

Aici sunt deja două aspecte și mai este un al treilea aspect, când relația nu există, dar ne-o dorim”, a spus Anca Dimancea.

Este foarte important ce își dorește fiecare, iar în momentul în care persoanele vin în ajutor o fac pentru fericirea celeilalte persoane, și atunci acest lucru îi va ajuta foarte mult în demersul lor.

„Cum facem să ne aducem în viața noastră partenerul potrivit, nu pe cineva pe care l-am cunoscut la discoteca, ci ceva pe sufletul nostru.

Depinde ce își dorește fiecare, înainte de toate acesta este cel mai important lucru. Atunci când proiectăm această dorință ea să se poată îndeplini atunci când și noi ajutăm. Noi venim cu ajutorul nostru, cu aportul nostru pentru ca oamenii să fie cât mai fericiți și mai mulțumiți, pentru că nu noi le aducem relația în prim plan, noi doar îi sfătuim și avem aceste remedii potrivite, pentru a îi ajuta în demersul lor”, a
mai spus ea.

Citeste si: Mărturisirea făcută de o copilă lui Sorin Bontea: „Cere-i pensie alimentară”- wowbiz.ro

Citeste si: Din ce face bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer? Determinată din fire, artista nu a profesat niciodată în domeniul studiat și s-a reprofilat- radioimpuls.ro

Există multe cupluri care nu se simt bine și nu sunt mulțumite cu relația pe care o au, iar de cele mai multe ori, atunci când se întâlnesc cu partenerul au o stare de anxietate, deoarece nu se mai simt înțeleși, iar acel loc nu mai este unul confortabil pentru ei.

„După ce ne-am canalizat pe ceea ce își dorește sufletul nostru cu adevărat. Nu vorbim acum despre întâlniri pasagere, acelea să se excludă. Să vorbim despre lucrurile care durează, despre lucrurile care într-adevăr sunt importante pentru o viață sau pentru foarte mulți ani. Relațiile care cumva au început să scârțâie, sunt foarte multe cupluri care nu mai sunt mulțumite de relația lor sau au o stare de anxietate și când se întorc acasă”, a mai declarat specialistul în zodiac.

Sectorul pentru aducerea dragostei sau pentru îmbunătățirea relației de dragoste este sectorul de sud-vest al casei, care este și cel al stăpânei casei, deoarece, în Feng Shui, de o femeie depinde foarte mult realizarea unei relații stabile.

„În primul rând, trebuie să știm că sectorul pentru aducerea dragostei sau pentru îmbunătățirea relației de dragoste este sectorul de sud-vest al casei. Sud-vestul casei este și sectorul stăpânei casei, pentru că se spune în Feng Shui, și nu este o poveste, de femeie depinde foarte mult realizarea unei relații stabile. Nu înseamnă că femeia îndură și suportă anumite lucruri, ci înseamnă o echilibrare a unei stări de conflict, deci în mâinile ei stă totul. Sigur că nu este chiar totul, deoarece contează foarte mult cum te comporți, însă, acela este sectorul, sectorul dragostei și al căsătoriei este sectorul de sud vest al casei”, a mai spus ea.

Citește și: Cum ne influențează data nașterii evoluția în viață. „Oricât am vrea să ne împotrivim, totul evoluează”

Sunteți într-o relație nepotrivită

Sunteți într-o relație nepotrivită

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Cum să faci diferența între sinuzită și răceală. „Te doare capul când sinusurile sunt pline”

Citeste si: Armin Nicoară a tras o sperietură de mama focului. Ce i s-a întâmplat artistului chiar în fața casei sale: „A început să-mi spună tot ce fac eu în casă”- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?- stirilekanald.ro

Bujorii, importanți pentru aducerea dragostei

Specialistul a mai menționat faptul că bujorii sunt florile aducerii dragostei și pot fi naturali sau artificiali, dacă îi punem naturali, trebuie să știm că la un moment dat că se vor usca, deci este important să avem foarte mare grijă ce flori cumpărăm și de unde le cumpărăm.

„Bujorii sunt florile aducerii dragostei. Bujorii acționează mai repede decât credeți. Ei pot fi naturali sau artificiali. Dacă îi punem naturali, trebuie să știm că la un moment dat se vor usca, deci trebuie să avem foarte multă grijă ce flori cumpărăm și de unde le cumpărăm. Contează mult sursa, nu pentru că nu ar ține, ci cu ce energie ți se dăruiesc în momentul în care îi cumperi. O domnișoară poate să îi cumpere ea însăși sau poate să îi primească. Numărul lor trebuie să fie par, mai exact 4. Bujorii sunt cumpărați doar de o fată care nu este căsătorită și își dorește căsătorie. Dacă nu își dorește căsătorie atunci să nu ia bujori”, a mai declarat specialistul.

Citește și: Cum se dezvoltă gândirea creativă a copiilor

Sunteți într-o relație nepotrivită

Sunteți într-o relație nepotrivită

[Sursa foto: pexels]

Citește și: Diferența de vârstă, o piedică în relația de cuplu. ”În ziua de astăzi contează vârsta socială și vârsta psihologică, nu cea biologică.”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Totul despre anxietate. Cum îți dai seama că ești anxios

Cum poți avea un nas perfect fără bisturiu

Horoscopul dragostei pentru aprilie 2023. ZODIA care își întâlnește jumătatea - ego.ro

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei - kudika.ro

Calendar ortodox 1 aprilie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă? - stirilekanald.ro

În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, război deschis între Sahika și Ender! - kanald.ro

Deea Maxer, pregătită să înceapă o nouă etapă din viața sa. Ce schimbări vrea să facă după divorțul de tatăl copiilor ei, Dinu Maxer - radioimpuls.ro

EDU.RO Subiecte simulare BAC 2023. Ministerul Educației publicat subiectele la Chimie, Biologie, Fizică și Informatică UPDATE - wowbiz.ro

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
”Reacțiile cetățenilor m-au scârbit. Plăcerea cu care o sfâșie m-a scârbit.” Ce declarații neașteptate a făcut Maurice Munteanu despre incidentele din trafic ale Anei Morodan
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri