Cine este Marius Moga. „Am enervat pe toată lumea în jurul meu cu felul meu de a face lucrurile altfel”


Marius Moga este un cântăreț și compozitor cunoscut de la noi din țară.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Marius Moga, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care a fost debutul său în lumea muzicii și prin ce greutăți a trecut pentru a ajunge pe culmile succesului.

Cine este Marius Moga

Citește și: Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

Cine este Marius Moga

Marius Moga, s-a născut în data de 30 decembrie 1981 în Alba Iulia, într-o familie de muzicanți. Atât bunicii, cât și părinții lui Marius Moga au avut anumite interese privitoare la muzică, iar astfel i-au insuflat și lui pasiunea pentru zona artistică. Tatăl artistului a învățat chitara, iar mama lui a făcut câteva ore de canto. În prezent, Marius Moga este un artist desăvârșit și se bucură de un succes impresionant în industria muzicii, făcându-i astfel mândrii pe părinții lui, dar mai ales pe tatăl său, care potrivit artistului, este cel mai mare critic al său.

În cadrul emisiunii „ Duet cu Alexandra ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Marius Moga a vorbit despre cum simțul critic al tatălui său l-a ajutat să se ambiționeze și să exceleze în industria muzicală „ Cel mai mare critic al meu rămâne tata. M-am obișnuit cu critica de mic. El e în dublă postură. Este un ascultător. Ascultă și a ascultat mereu muzică. Este tata. Nici nu trebuie să îmi taie aripile, dar nici nu îmi dă aripi false. Nu mi-a spus niciodată că este super tot ce fac. Din contră .”, a declarat Marius Moga în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”.

Cariera lui Marius Moga

Citește și: Cine este Tudor Chirilă. „Eu nu am fost vreun copil precoce, nu eram cel mai bun la recitat poezii pe de rost"

Cine este Marius Moga

Marius Moga a evoluat cu pași mici, dar siguri pe scena muzicală. A început de la orașul natal Alba Iulia, unde a întemeiat o formație în liceu și ulterior a ajuns în București, unde a început să colaboreze cu artiști importanți ai industriei muzicale, compunând diferite piese pentru Anda Adam, Andreea Bălan, 3 Sud Est și alții.

În 2011 Marius Moga a petrecut o bună perioadă în Los Angeles, unde a ajuns să compună o piesă pentru trupa Maroon5, fiind primul român care compune o piesă pentru o trupă faimoasă din străinătate.

Ambiția și perseverența lui Moga l-au făcut să urce treptele pe culmea succesului, iar în prezent este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați compozitori și artiști de la noi din țară. De asemenea, este deținătorul a două case de discuri și a participat ca jurat în cadrul unor emisiuni-concurs de muzică de la noi din țară.

 „ Eu nu am avut niciodată capcane mentale. Am enervat pe toată lumea în jurul meu cu felul meu de a face lucrurile altfel. Singura mea obișnuință este să fie perfect din perspectiva mea .”, a declarat Marius Moga în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”.

Marius Moga este căsătorit și are o fiică

Citește și: Marius Moga, despre motivul pentru care ține ascuns chipul fiicei sale. Nimeni nu știe cum arată copilul de 6 ani: „Nu este afectat de supraexpunere”

Nici pe plan personal lucrurile nu stau rău pentru Marius Moga. Artistul este căsătorit cu Bianca Lăpuște, o femeie superbă care i-a dăruit o fiică minunată pe nume Maria Elisabeta.

Chiar dacă Marius Moga este o prezență foarte cunoscută în lumina reflectoarelor, artistul a hotărât să-și expună cât mai puțin fiica pe rețelele sociale din dorința de a-i oferi o copilărie normală.

În cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, compozitorul a povestit despre cum fiica lui îi seamănă perfect și care sunt provocările pe care le întâmpină în calitate de tată.

Eu încerc să-i insuflu fetiței mele ideea de a fi creativă. Apoi, ea este încăpățânată. Îi va prinde bine în viață. Să nu ajungă la adolescență sau când va fi matură că va face orice îi zic alții! Este bine să asculți și de alții, dat să ai voință. La ea trebuie să fie ca ea! Deși e mai chinuitor așa. Mă văd în ea, dar totodată mă enervează. Nu e ușor când te uiți din perspectiva de părinte, dar, mai departe în viață, un copil încăpățânat va reuși mai mult decât unul ascultător .”, a povestit Marius Moga.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mira. "Vă împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este LORA. „Ne-am iubit și acceptat cu bune și rele”

Cine este Liviu Teodorescu: „Nu a fost o chestie artificială”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri