Cine este Marcela Fota. „Pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață!”


Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați cum a debutat aceasta în muzică?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Marcela Fota, dar și ce vârstă are aceasta.

În plus, descoperiți și care a fost cea mai mare pierdere din viața sa, dar și cu cine formează aceasta un cuplu în prezent.

 

Ce vârstă are Marcela Fota

Marcela Fota s-a născut pe data de 20 iulie, în Melinești, județul Dolj, într-o familie cu 5 copii, sora sa cea mare, Mariana Ionescu Căpitănescu, fiindu-i un bun model în viață.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 45 de ani.

marcela fota studii

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

 

Cine este Marcela Fota

Marcela Fota  este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară.

Debutul său în muzică, dar și prima dată când aceasta a urcat pe o scenă, a fost la o vârstă foarte fragedă, mai exact la 12 ani, atunci când a participat la un spectacol de la școală, când studia în cadrul Școlii Populare de Arte, din Craiova.

Odată cu înaintarea în carieră, interpreta de muzică populară, Marcela Fota, a susținut concerte chiar și peste hotare. În ciuda succesului pe care aceasta îl are, în prezent, în carieră,  Marcela Fota  a trecut prin mai multe momente cu adevărat grele, în viața sa.

Printre acestea se află și pierderea fratelui său, care cu doar câțiva ani în urmă, a ales să se sinucidă, fără să lase un bilet de adio în urma sa, pentru a se cunoaște motivul. Cu toate acestea, se pare că în momentul tragediei, artista nu se afla în România, motiv pentru care nu a putut participa la înmormântarea fratelui său, pierdere ce a afectat-o foarte mult.

„Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros!”, a mărturisit Marcela Fota.

marcela fota copil

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

 

Marcela Fota  și-a pierdut soțul în urmă cu aproape doi ani

Marcela Fota  se afla într-o relație de 13 ani de zile, în momentul în care a făcut pasul cel mare, iar pe data de 2 februarie 2019, s-a căsătorit cu Minel Păpăroiu. Cei doi au împreună un băiețel, care are în prezent vârsta de 13 ani. Cu toate acestea, în ciuda fericirii și iubirii lor nespuse, la doar un an de la căsătorie, interpreta de muzică populară a trecut printr-un moment prin care nu se gândea că va trece atât de repede, chiar în a treia zi de Crăciun.

Soțul său, Minel Păpăroiu s-a stins din viață la vârsta de doar 47 de ani, după ce a suferit un infarct. La acea vreme, se pare că fiul celor doi nu a dorit să fie prezent la înmormântare, durerea pentru acesta fiind una nespus de mare. Astfel,  Marcela Fota i-a promis acestuia, la acea vreme, că nu se va recăsători și îi va rămâne fidelă soțului, chiar și după ce acesta s-a stins din viață.

„Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau să-l uit. Nu există să mă recăsătoresc cu un alt bărbat, nu există alt tată pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multă și suficientă iubire. Vreau ca soțul meu să rămână o amintire vie.”, a mărturisit interpreta de muzică populară.

marcela fota relatie

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Gina Bradea. “Mă bătea zilnic, uneori şi de mai multe ori pe zi. Mă lovea cu orice: pumnii, palmele, picioarele, cureaua, beţe, linguri de lemn, furtune, cabluri electrice, coada de la matura."

 

Marcela Fota s-ar afla într-o nouă relație

În ciuda celor spuse de aceasta, la momentul în care soțul său s-a stins din viață, dar și a dureri prin care aceasta, împreună cu fiul său, au fost nevoiți să treacă, se pare că  Marcela Fota a ales să-și refacă viața, alături de un bărbat care a reușit să o facă fericită.

Astfel, interpreta de muzică populară trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat pe nume Alex, care se pare că este fiul unei familii de afaceriști, din Craiova. Cu toate acestea, criticile și comentariile din partea mai multor persoane, și-au făcut apariția odată ce s-a aflat faptul că tânărul, ar fi mai tânăr decât aceasta, cu 22 de ani, având vârsta de doar 23 de ani. În ciuda acestui fapt, nimic nu i-a împiedicat pe cei doi să formeze un cuplu.

Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar, nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine, suntem eu și băiatul meu.”, a declarat Marcela Fota.

marcela fota varsta

Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este mama Biancăi Adam. „Pentru mine este cea mai mare provocare!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Joaquin Bonilla. „Experiența a fost total neașteptată, iar după ce am încheiat filmările, gândul care mi-a rămas în minte a fost cel de respect pentru orice actor."

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

Cine este Virgil Ianțu. „ Era un profesor de pian, care dădea tonul, trebuia să îl recunoști cu vocea ta."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri