Cine este Virgil Ianțu. „ Era un profesor de pian, care dădea tonul, trebuia să îl recunoști cu vocea ta."


Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, de la noi din țară. Însă știați că acesta nu este căsătorit cu mama fetiței sale?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Virgil Ianțu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și motivul pentru care acesta nu s-a căsătorit, până în acest moment, cu mama fetiței sale.

 

Ce vârstă are Virgil Ianțu

Virgil Ianțu, pe numele său real, Virgil Gătăianțu, s-a născut pe data de 20 februarie, în Timișoara. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 51 de ani.

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Se pune tot timpul pe locul 2.”

virgil iantu varsta

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este mama Biancăi Adam. „Pentru mine este cea mai mare provocare!”

 

Ce studii are Virgil Ianțu

Atunci când vine vorba de studii, Virgil Ianțu  a absolvit Colegiul Național de Artă "Ion Vidu", apoi și-a continuat studiile în cadrul Universității Naționale de Muzică ,din București, iar ulterior a fost admis în Corul Madrigal.

virgil iantu studii

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Denis Hanganu. „Oamenii mă știu și se identifică cu mine”

 

Cine este Virgil Ianțu

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, de la noi din țară. De-a lungul anilor, acesta a fost prezentator al mai multor emisiuni TV, dar și în prezent este dedicat acestei profesii.

În plus, acesta este și cântăreț, chiar din perioada anilor 1994-1995, atunci când a devenit membru al „Corului de Cameră Madrigal”, fiind atât solist, membru al formației The Fifties, dar și furnizor backing-vocals. Cu toate acestea, activitatea sa a luat sfârșit în anul 2004.

Odată cu trecerea timpului, Virgil Ianțu și-a dezvoltat și o carieră în radio, în următorii ani, prezentând emisiuni de radio în perioada anilor 1999-2000. Apoi, a urmat debutul în televiziune, fiind prezentatorul unui game show. Odată cu acest succes, au urmat nenumărate emisiuni prezentate de către acesta.

De asemenea,  Virgil Ianțu  este una dintre persoanele care s-a alăturat mai multor cauze umanitare, printre care se numără și “Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil” (2013- prezent), “2% salvează vieți” (2011-prezent), “Telefonul Copilului- Un apel pierdut” (2011-prezent) etc..

virgil iantu wikipedia

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Am o viață personală echilibrată alături de soția mea, Bianca, de la care am învățat foarte multe lucruri."

 

Virgil Ianțu își aduce aminte cu drag de momentele copilăriei sale

Virgil Ianțu  își amintește întotdeauna cu bucurie de clipele copilăriei. Cu toate acestea, se pare că există o amintire bine întipărită în mintea sa, legată de perioada în care a absolvit Liceul de Muzică din Timișoara, din dorința de renunța la cursurile de vioară, pentru Corul Madrigal.

“Eram cu mama, am amintirea asta foarte bine întipărită în mintea mea, la Colegiul Național de Artă "Ion Vidu". Era un profesor de pian, care dădea tonul, trebuia să îl recunoști cu vocea ta. Când să ne pregătim să plecăm, m-a felicitat, și exact în acel moment, profesoara i-a propus mamei mele, să aplic la cursurile teoretice pentru preșcolari, profesoara insistând de asemenea, să mă învețe vioară, cu condiția să mă înscriu la clasa ei. Acesta a fost doar începutul, am muncit mult, și am intrat la Corul Madrigal.”, a mărturisit   Virgil Ianțu.

virgil iantu

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

 

Virgil Ianțu nu este căsătorit, însă are o parteneră de viață

În ciuda faptului că  Virgil Ianțu nu este căsătorit, acesta se află într-o frumoasă relație cu partenera sa de viață, Roxana Alexandru, mama fiicei sale, Jasmine. Cei doi sunt împreună de aproape 16 ani, iar din când în când, acesta mai postează câte o fotografie cu frumoasa sa parteneră, deși nu este adeptul publicării vieții sale private, motiv pentru care este mai discret.

„Ea știe, mama e cerută, cererea a fost acceptată, dar nu am apucat să ne căsătorim. E adevărat că au trecut 15 ani, dar… s-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stau un funcționar public și o foaie din asta. (…)

Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată. Nu vreau să stau după acte”,  a declarat Virgil Ianțu, cu ceva vreme în urmă.

Virgil Ianțu și iubita sa, Roxana Alexandru, s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani, atunci când lucrau împreună la un proiect de televiziune, moment în care Roxana făcea parte din echipa de producție, iar Virgil Ianțu era prezentator.

Eu o iubesc foarte tare, îi spun de un milion de ori că o iubesc, pentru că simt, la fel și fetiței mele și suntem o familie foarte, foarte faină și o să ne și căsătorim.”,  a menționat acesta.

virgil iantu iubita

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Se pune tot timpul pe locul 2.”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Roxana Alexandru, iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face zilnic să mă simt cel mai norocos om din lume."

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

Cine este Andrada Cernea. „Abordez toate genurile”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri