Cine este Lorena Balaci. „Îmi este teamă de eșec”

Cine este Lorena Balaci
Cine este Lorena Balaci

Lorena Balaci este fiica regretatului fotbalist Ilie Balaci și fosta soție a fotbalistului Eugen Trică.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Lorena Balaci și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața fiicei lui Ilie Balaci, dar și drama prin care familia acesteia a trecut.

Cine este Lorena Balaci

Citește și: Lorena Balaci, devastată de durere! Ce a făcut imediat după moartea lui Ilie Balac  

Cine este Lorena Balaci
Cine este Lorena Balaci[Sursa foto: Instagram]
                  

Lorena Balaci, în vârstă de 45 de ani, este fiica cea mare a legendarului fotbalist Ilie Balaci, care a încetat din viață în urmă cu 5 ani.

Ilie Balaci era cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de fotbal de la noi din țară, iar în urma lui au rămas două fete, Lorena și Liana.

Lorena Balaci este fiica cea mare a cunoscutului fotbalist și cea care a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru fotbal. Lorena a declarat în repetate rânduri că aproape toată copilăria ei și-a petrecut-o pe stadion, mergând la meciurile de fotbal ale tatălui său.

Întotdeauna băieții au fost prietenii mei cei mai buni. Am avut o copilărie frumoasă. Eu tot timpul aveam ceva de comentat .”, a declarat Lorena Balaci în cadrul podcastului „ Ameritat cu Nasrin ”.

Așadar, golul pe care plecarea tatăl său l-a lăsat în inima blondinei în urmă cu 5 ani a constituit o mare încercare pentru fiica fostului fotbalist.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Plecarea tatălui meu a însemnat plecarea idolului meu. Mi-a plecat tatăl, dar mi-a plecat și punctul meu de sprijin, reperul meu în viața asta și modelul copiilor mei.

Pentru mine tata a fost un model de bărbat
.”, a spus Lorena Balaci în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Inspirată de pasiunea tatălui său pentru fotbal, Lorena a urmat și ea la rândul ei acest drum, iar în prezent este șefa Școlii de fotbal Daco-Getica. Astfel, blondina se ocupă de tot ceea ce ține de organizarea unui club de fotbal, de la organizarea meciurilor, până la ședințele cu părinții micuților fotbaliști.

Lorena Balaci a fost căsătorită cu Eugen Trică

Cine este Lorena Balaci
Cine este Lorena Balaci[Sursa foto: Instagram]

Lorena Balaci a ajuns în lumina reflectoarelor și prin prisma fostului său soț, fotbalistul Eugen Trică. Cei doi s-au căsătorit în 1998 și au divorțat 17 ani mai târziu. În urma căsătoriei dintre cei doi au rezultat doi copii, Hristu, în vârstă de 23 de ani și Atanas, de 18 ani.

Dintre cei doi copii ai săi, băiatul cel mic, Atanas a urmat și el o carieră în lumea fotbalului, pe când cel mare, Hristu este pasionat de teatru și film.

Divorțul dintre fiica cea mare a lui Ilie Balaci și fostul fotbalist Eugen Trică a ținut mult timp prima pagină a presei de scandal, astfel Lorena a ținut cumva să explice care este motivul care a stat în spatele separării dintre ei doi.

« Eu am fost cea care a spus „Gata!”. La început, cred ca nici el (n.r.- Eugen Trică) nu a crezut. Au mai fost momente înainte când am zis gata. Cred că o dată la câțiva ani spuneam asta, mai ales seara, dar tot timpul râdeam dimineața și spuneam: noroc că e închis noaptea la tribunal. Noi ne-am și căsătorit de foarte tineri. Eu aveam 20 de ani și jumătate, iar Eugen, 22 de ani. Cumva ne-am pierdut pe noi. Am fost foarte implicați în viața de familie, cu copii, cu greutăți, cu probleme, cu dus copii la școală, cu luat copiii de la școală. Noi ne-am pierdut noi. Nu mai ieșeam împreună amândoi. Practic, ne-am dus pe drumuri ușor paralele », a declarat Lorena în cadrul unui interviu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Invitată la podcastul lui Nasrin, Lorena a făcut câteva declarații cu privire la relația pe care o are în prezent cu fostul său soț.

Sub nicio formă nu cred în prietenie după un divorț. Am văzut frustrarea din partea partenerelor fostului soț .”, a spus Lorena Balaci. 

Drama prin care a trecut Lorena Balaci

Citește și: ”Medicii erau neputincioși.” Lorena Balaci a făcut destăinuiri despre cea mai grea perioadă din viața sa. Fiul său, Hristu Trică, a stat în comă timp de 5 săptămâni

Cine este Lorena Balaci
Cine este Lorena Balaci[Sursa foto: Instagram]

În cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, Lorena a povestit despre drama prin care a trecut anul trecut, atunci când fiul său a fost la un pas de moarte. Băiatul său, Hristu, a stat cinci săptămâni în comă.

„Când am ajuns la ei acasă și l-am văzut cum era am crezut că era vorba de o meningită, pentru că avea acele semne. Inițial, am trecut prin mai multe etape de analize, el fiind în comă, nu am știut ce este până nu i s-a pus un diagnostic concret. Doar se vehiculau anumite lucruri. Și am început să citesc mult. Și apoi am aflat că este vorba despre boala adem. Stând cu Hristu de pe 5 mai, până pe 15 iulie, eu am putut să îl vizitez. El nu dădea niciun semn. Era și o comă indusă pe lângă coma lui. Nu m-am gândit nici măcar o secundă că el nu ar mai fi în viață. A început de la Covid. O boală post virală. Pentru prima dată, a fost diagnosticat în februarie 2022 cu Covid. Eu n-am avut. Eu sunt vaccinată. Pe data de 5 mai, s-au declanșat niște abcese cerebrale. Într-o zi n-a mai putut să se trezească. La CT s-au văzut două formațiuni pe creier. A doua zi, la RMN, s-au văzut mai multe formațiuni. Nu mai avusese niciun alt virus în corp decât cel de la Covid”, a mai povestit Lorena Balaci în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

 

 


Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Mihai Găinușă. „Cred că fericirea omului se măsoară în minute iar esențialul e să ai parte de minutele alea puține în fiecare oră”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies