Cine este Mihai Găinușă. „Cred că fericirea omului se măsoară în minute iar esențialul e să ai parte de minutele alea puține în fiecare oră”


Mihai Găinușă este unul dintre cei mai carismatici prezentatori de radio și televiziune de la noi din țară.


In articol:

Află din rândurile următoare cine este mai exact Mihai Găinușă și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și care este motivul pentru care Mihai Găinușă a renunțat la emisiunea care l-a consacrat, dar și alte detalii legate de viața personală a jurnalistului.

Cine este Mihai Găinușă

Citește și: Cine este Șerban Huidu. „Este cea mai mare răsplată pe care o poți avea după 20 de ani în TV!”

Cine este Mihai Găinușă

Cine este Mihai Găinușă

[Sursa foto: Facebook]

Mihai Găinușă s-a născut în data de 6 noiembrie 1970 la Sibiu și are o carieră impresionantă în domeniul media, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori și prezentatori de radio și televiziune de la noi din țară.

Mihai Găinușă a absolvit cursurile Școlii Superioare de Jurnalism și este licențiat în presă scrisă la Facultatea de Jurnalism. Mai mult decât atât, de-a lungul perioadei de studenție, Mihai Găinușă a beneficiat de mai multe burse de studiu, atât la Strasbourg, cât și la Paris, în cadrul căreia a acumulat informații importante care l-au ajutat pe întreg parcursul său în domeniul media.

De-a lungul carierei sale, Mihai Găinușă a prezentat numeroase emisiuni, atât la radio, cât și în TV, dar ceea ce l-a adus cu adevărat în atenția telespectatorilor a fost o emisiune de satiră și comedie pe care a prezentat-o alături de colegul său Șerban Huidu.

Citeste si: Urechi infundate: cauze si tratament

Citeste si: Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale- radioimpuls.ro

Astfel, în cei 14 ani pe care i-a petrecut la pupitrul emisiunii respective, Mihai Găinușă a adus zâmbetul pe buzele multor români, el însuși fiind o persoană foarte carismatică.

Cred că fericirea omului se măsoară în minute iar esențialul e să ai parte de minutele alea puține în fiecare oră. Sau măcar zi. Mă bucură multe lucruri, în primul rând mă bucură faptul că mă mai bucură lucruri și nu m-am acrit, deși mediul înconjurător predispune la ofilire.

De zâmbit, zâmbesc zilnic, cel puțin la radio. Acum și la Tv, de o să ajung ca Iliescu, cu un zâmbet semicircular .”, a declarat Mihai Găinușă în cadrul unui interviu cu ocazia împlinirii vârstei de 52 de ani.

De ce s-a retras Mihai Găinușă din televiziune

Citește și: Șerban Huidu, mărturisiri impresionante, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Cine este Mihai Găinușă

Cine este Mihai Găinușă

[Sursa foto: Facebook]

După 14 ani în care a moderat una dintre cele mai cunoscute emisiuni de satiră de la noi din țară, Mihai Găinușă a luat decizia de a se retrage din televiziune. Potrivit spuselor sale, motivul principal pentru care prezentatorul a renunțat la televiziune ar fi fost ceartă pe care a avut-o cu Șerban Huidu, colegul său de platou.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Șerban Huidu a povestit despre relația pe care o are în prezent cu fostul său coleg.

Citeste si: Andreea a fost pusă „la colț” de Carina și de Iris: „Ești falsă. Cea mai malefică dintre noi”. De ce a fost atacată concurenta de la „Bravo, ai stil”- kanald.ro

Citeste si: Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?- stirilekanald.ro

 „Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla. Eram perfect complementari. Tot ce aveam eu nu avea el și invers. Mișu era închis într-un palat de cleștar, nu prea vorbea, pe de altă parte exact asta eram eu. Eram interfața care ținea legătura cu restul lumii. Apoi între noi era povestea legată de creație, el venea cu felul de a fi, cu partea de scris, care era interesantă, iar eu veneam cu informațiile de la lume.Povestea este că, la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața, uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări, că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final, s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”,  a spus Șerban Huidu în emisiunea de la Kanal D.

Mihai Găinușă este căsătorit și are doi copii

Cine este Mihai Găinușă

Cine este Mihai Găinușă

[Sursa foto: Facebook]

Prezentatorul TV este o prezență discretă atunci când vine vorba despre viața lui personală. Mihai Găinușă este căsătorit din 2004 cu Ioana Găinușă, alături de care are doi copii, Eva și Andrei.

În cadrul unui interviu, jurnalistul a vorbit despre relația pe care o are cu soția lui.

 „ Îi aduc flori destul de des, dar nu știu dacă am fost vreodată un romantic. Știu doar că uneori pot strica momente deoarece nu mă pot abține să fac glume. Și nu-s tot timpul reușite. Adică am glumit timp de trei ani până am cerut-o de soție. S-ar putea să creadă și acum c-am cerut-o în glumă. ”, a povestit Mihai Găinușă în cadrul unui interviu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mihai Morar. „Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți!”

Cine este Daniel Buzdugan. „Menirea mea e să aduc bucurie oamenilor!”

Vica Blochina, RELAȚIE cu Cristi Borcea? A spus tot fără ocolișuri. Fanii au rămas mască - ego.ro

Cât costă casa din Elveția unde Tina Turner a murit?! A lăsat o avere colosală - wowbiz.ro

Coșmarul pe care îl trăiește Shakira, împreună cu cei doi copii, la Miami! Cântăreața caută soluții imediate - radioimpuls.ro

Andreea, în lacrimi după plecarea Milenei de la „Bravo, ai stil!” - kanald2.ro

Povestea tulburătoare a trei copii greu încercați de soartă! Micuții s-au născut într-o lume sufocată de sărăcie și au ajuns în grija bunicii după ce mama lor s-a îmbolnăvit - kanald.ro

Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi? - stirilekanald.ro

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 1 iunie 2023. O zodie celebrează iubirea alături de partenerul de viață!
Citește mai departe
Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri