Cine este Mihai Morar. „Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți!”

cine este mihai morar

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune și de radio, de la noi din țară. Însă știați că acesta este căsătorit încă din anul 2006?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Mihai Morar, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și când a debutat acesta în cariera sa de radio, dar și câteva aspecte legate de frumoasa sa familie.

 

Ce vârstă are  Mihai Morar

Mihai Morar, pe numele său întreg, Mihai Ionuț Morar, s-a născut pe data de 14 octombrie, în Baia Mare. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 41 de ani.

mihai morar studii

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune și de radio, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are Mihai Morar

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Mihai Morar  a absolvit Colegiul Vasile Lucaciu, din Baia Mare.

mihai morar wikipedia

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune și de radio, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Florin Zamfirescu. „Ea tot ce face, face perfect!”

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

 

Cine este Mihai Morar

Mihai Morar  este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune și de radio, de la noi din țară. În plus, acesta este și redactor, DJ și scriitor.

În prezent, Mihai Morar prezintă o emisiune matinală de radio, alături de colegul său,  Daniel Buzdugan, iar din anul 2020 a lansat podcastul “Fain și Simplu”, pentru mediul online.

În trecut, acesta a mai prezentat și o emisiune TV și a fost și jurat la o emisiune TV de talente.

Cu toate acestea, debutul carierei sale în radio a avut loc încă de la începutul anilor 2000. Același aspect fiind valabil și pentru colegul său, Daniel Buzdugan, care la acea vreme, avea nevoie de un coleg de prezentare la un post de radio din Baia Mare, după ce colegul său se îmbolnăvise.

A urmat apoi o colaborare cu un post de radio din București, în perioada anilor 2001-2002, apoi cu un altul, tot din București, în perioada anilor 2002-2003. Din anul 2003 Mihai Morar a prezentat, tot alături de colegul său, Daniel Buzdugan, tot la un post de radio, iar din anul 2008 până în prezent, cei doi sunt prezentatorii unei emisiuni matinale de radio.

mihai morar

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune și de radio, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

În plus, ziua de 14 octombrie 2021 a fost o zi foarte specială pentru Mihai Morar, fiind data în care a reușit să-și lanseze prima sa carte, denumită „Despre sensul vieții”.

Citește și: Imagini în premieră cu vila reamenajată din Snagov a Anamariei Prodan! Rebecca este cea care s-a ocupat de design: „Am dărâmat tot”- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV- O profesoară i-a rugat pe părinți să doneze banii de flori în scop caritabil: ”Am vrut să aduc o fărâmă de speranță în sufletul acestei mame”- stirilekanald.ro

Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre «a fi» în vremuri în care am uitat să fim. E o carte despre «ÎNSĂȘI VIAȚA», așa cum am scris în prefața cărții, probabil cel mai intim text pe care l-am scris vreodată până azi, în ziua când împlinesc 40 de ani ”, a transmis acesta, în urmă cu un an.

mihai morar varsta

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune și de radio, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Mihai Morar este tată de trei fete

Mihai Morar  este căsătorit încă din anul 2006 cu partenera sa de viață, pe nume Gabriela Cei   doi s-au cunoscut în perioada în care cei doi erau colegi de radio. În prezent, Mihai Morar și soția sa, formează o familie foarte fericită, alături de cele trei fetițe, două gemene, pe nume Mara și Cezara care au venit pe lume în anul   2008, dar și Roua, care a venit pe lume în anul 2019.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie”, apovestit Mihai Morar.  

mihai morar sotie

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune și de radio, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."Citește și:

Cine este Florin Zamfirescu. „Daciana este șansa și norocul vieții mele!”

Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”

ego.ro Când se tunde orhideea. Secretul pentru o înflorire bogată

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023: Eforturile Capricornilor sunt recunoscute din plin la locul de muncă. Influențele planetare prezic noi începuturi în zona profesională pentru Scorpioni

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Concurenții vor face nominalizări neașteptate! Aflați cine va intra în cursa de eliminare și ce se va întâmpla duminică, 24 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies