Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."


Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, făcând parte din trupa 3 Sud Est. Însă știați cum și-a cunoscut acesta soția?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul   Laurențiu Duță, dar și cum a ajuns să se bucure de succesul pe care îl are, în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și cum și-a cunoscut acesta soția, dar și care este drumul pe care fiica sa, Lorena, a ales să îl urmeze.

 

Ce vârstă are  Laurențiu Duță  

Laurențiu Duță  s-a născut pe data de 4 mai, în Năvodari, Județul Constanța. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 46 de ani.

Citeste si: Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii."

laurentiu duta varsta

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, făcând parte din trupa 3 Sud Est

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

Cine este Laurențiu Duță

Laurențiu Duță  este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, făcând parte din trupa cu o notorietate bine împământenită, și anume, 3 Sud Est.

În plus, acesta este totodată și un compozitor desăvârșit.

Astfel, după o carieră de mai bine de 10 ani, în care Laurențiu Duță  a fost principalul compozitor al albumelor trupei 3 Sud Est, se pare că spre sfârșitul anului 2008, acesta s-a hotărât să se lanseze ca artist solo. Cu toate acestea, în anul 2014 s-a decis refacerea trupei, alături de colegii săi, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu.

Printre nenumăratele sale realizări care au avut loc de-a lungul timpului, Laurențiu Duță a fost nominalizat la categoria „Best Song”, la Romanian Music Awards 2012. Pe lângă cariera sa de succes pe care a reușit să o construiască, Laurențiu Duță  se bucură și de frumoasa familie pe care și-a format-o alături de soția sa, Ianula Duță, cu care are o adolescent de care sunt tare mândri, pe nume Lorena.

Citeste si: Cine este Mihai Budeanu. „A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte.”

laurentiu duta fiica

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, făcând parte din trupa 3 Sud Est

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei. "Câștigă în două zile, cât câștig eu într-o lună și gata"

 

Cum și-a cunoscut Laurențiu Duță, soția

Laurențiu Duță are o frumoasă familie, alături de soția sa, Ianula Duță, cu care s-a căsătorit în anul 2006. Aceasta a studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, secția Biologie, iar în prezent este chiar profesoară de Biologie, la o Școală Gimnazială, din Constanța.

Laurențiu Duță  și soția sa, Ianula, s-au cunoscut în perioada în care aceasta era încă o elevă. Cu toate acestea, nimic nu i-a împiedicat pe cei doi să lege o legătură atât de strânsă, încât în prezent să se bucure de o relație stabilă.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara, la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând ca într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a școlii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României.

Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu, ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”, a povestit Laurenţiu Duţă, în urmă cu ceva vreme.

laurentiu duta sotie

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, făcând parte din trupa 3 Sud Est

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cătălin Cazacu. „Nu s-a lipit de el fotbalul și a sărit pe motociclete”

 

Ce își dorește să devină fiica lui Laurențiu Duță

Laurențiu Duță, împreună cu soția sa, Ianula, se mândresc în fiecare clipă cu fiica lor, Lorena, care a ajuns la vârsta adolescenței, iar deși aceasta nu și-a dorit să calce pe urmele tatălui său, în domeniul muzical, acesta este convins că fiica sa, va alege calea cea bună pentru viitorul său. Cu toate acestea, Laurențiu Duță a mărturisit că o va sprijini indiferent de drumul pe care îl va alege aceasta.

„Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie! Chiar dacă nu e atrasă în mod special de muzică, să nu credeţi însă că nu are ureche muzicală sau voce.

Are şi una şi cealaltă, credeţi-mă! Numai că, deşi are o voce foarte bună, mi se pare încă timidă. Şi, ceea ce contează foarte tare, după mine, nu e atrasă atât de mult încât să depăşească anumite obstacole, inerente. Va alege singură, pentru ea. Nici nu se pune problema de a face vreo presiune asupra ei, legat de alegerea viitorului.”,  a dezvăluit Laurențiu Duță.

laurentiu duta wikipedia

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de la noi din țară, făcând parte din trupa 3 Sud Est

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Roxana Nemeș. „Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori"

 

Abonează-te pe

Citește și:

Cine este AMI. „Mă simțeam inferioară și la propriu și la figurat!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Cine este Otniela Sandu. "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri