Cine este Mihai Budeanu. „A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte.”


Mihai Budeanu este un faimos cântăreț al trupei 3rei Sud Est, la începuturile sale profesând ca dansator împreună cu Viorel Șipoș, pentru cântărețul Laurențiu Duță la spectacolele sale.


In articol:

Pe lângă succesul dobândit în urma trupei 3rei Sud Est, Mihai Budeanu a profesat ca dansator, făcând parte dintr-un duo cu Viorel Șipoș, numit Original Dance. Aceștia obișnuiau să îl acompanieze pe cântărețul Laurențiu Duță la spectacolele sale muzicale.

Însă, în 1997 cei trei au decis să formeze trupa de muzică dance 3rei Sud Est, la care au contribuit pe partea de voce atât Viorel Șipoș, cât și Mihai Budeanu. Formația a avut parte de un real succes în industria muzicală românească, reușind să doboare numeroase recorduri de vânzări. Deși trupa 3rei Sud Est a trecut prin perioada de destrămare în anul 2008, ei s-au reunit în anul 2014 în sub aceeași formă.

Mihai Budeanu a avut și o carieră solo în paralel cu trupa 3ei Sud Est, sub numele de scenă Negrutzu. Acesta a avut colaborări cu formația de hip hop La Familia în piesele „Așa-i frumos” și „Unii nu înțeleg”, și cu renumitul rapper Sișu pentru piesa „Spune-mi ce vrei” de pe albumul de debut al acestuia. Budeanu a lansat singurul album de studio ca solist in anul 2005.

Mai mult de atât, în 2007 a participat la al patrulea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de partenera sa de dans, Claudia Furpass, fiind a treia pereche eliminată din competiție.

Citeste si: Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

Membrii trupei 3ei Sud Est

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii."

Cine este soția lui Mihai Budeanu

Cântărețul Mihai Budeanu și soția sa, Emilia, au împlinit de curând anul acesta 17 ani de căsătorie. Cei doi au făcut acest pas în anul 2005, de la o vârstă destul de fragedă, din acel moment rămânând împreună până în prezent.

Mihai Budeanu a recunoscut faptul că lucrurile nu au fost întotdeauna bune din punct de vedere financiar la începutul relației cu Emilia Budeanu, însă, indiferent de situație cei doi au trecut peste toate, și au reușit să construiască împreună tot ceea ce au astăzi. Artistul a mărturisit pentru o sursă de știri că a fost nevoit să ducă aur la amanet pentru a-i oferi soției sale inelul de logodnă.

”Am cucerit-o cu un inel de logodnă foarte frumos, am dat niște aur la amanet și l-am făcut”, a spus Mihai Budeanu.

Din frumoasa căsnicie, cei doi se bucură de doi copii, pe numele lor Ștefan si Sara. Copiii acestora sunt o mândrie pentru familia lor, fiind extrem de talentați. Fiul lor, Ștefan, cântă la pian și se descurcă foarte bine.

Citeste si: Cine este soția lui Romică Țociu. “Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea"

Mihai Budeanu și soția sa

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „De atunci, din 1993, am rămas împreună!”

Problemele de sănătate care l-au adus la un pas de moarte pe Mihai Budeanu

Mihai Budeanu a fost la un pas de moarte, în anul 2020, după ce s-a infectat cu virusul Sars-Cov 2. Acesta a sfidat moartea trei săptămâni mai târziu, după ce fusese internat la terapie intensiva. Într-o emisiune la care a fost chemat, Mihai Budeanu a dat câteva declarații în legătură cu îmbolnăvirea acestuia.

„Am chemat salvarea și testul PCR a ieșit pozitiv. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă din ce în ce mai mult. Am chemat salvarea, m-a luat. Am ajuns la Medgidia, la secția de ATI. Oxigenul era undeva la 50%, undeva foarte jos. Medicii au spus – ‘un miracol că ai scăpat’”, a dezvăluit Mihai Budeanu.

Tot pentru o sursa de știri, a vorbit despre momentul de cumpănă prin care a trecut si din care a ieșit într-un mod miraculos.

„A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte. Acum sunt foarte bine, starea mea de sănătate e una foarte bună. Nu mi-a afectat vocea, din contră acum sună mult mai bine, merg la spectacole, înregistrez în studio, plămânii mei sunt la cota maximă. Publicul nostru, ca de fiecare dată este dornic să ne vadă, sălile de spectacol arhipline, sold out peste tot, după 2 ani aproape de absență. Era de așteptat, mai ales că oamenii au fost vitregiți de această latură de a ieși în oraș cu prietenii la un restaurant, la un spectacol, în general de tot ce ține de distracție.”, a declarat pentru Mihai Budeanu pentru sursă.

Citeste si: A născut soția lui Viorel Șipoș de la 3 Sud Est! Mesajul artistului este de-a dreptul emoționant

Mihai Budeanu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laurențiu Duță, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Viorel Șipoș. „A fost una dintre cele mai frumoase petreceri!”

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

Laurențiu Duță, duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri