Cine este Jador. „Eu sunt mereu singur, deși sunt înconjurat de oameni!”

cine este jador
Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară. Însă știați că acesta a trecut prin nenumărate greutăți?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Jador, ce vârstă are acesta, dar și care sunt studiile pe care le-a urmat. În plus, descoperiți și cum a cunoscut succesul, dar și cine este femeia pe care nu o poate uita nici până în ziua de astăzi.

 

Ce vârstă are Jador

Jador,   pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, s-a născut pe data de 25 martie, în Bacău.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 27 de ani.

jador puterea dragostei
Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Sofia Vicoveanca. „În sfârșit... până la urmă, a fost al meu!”

 

Ce studii are Jador

Celebrul cântăreț Jador, se mândrește cu o carieră muzicală de succes, dar nu a lăsat mai prejos nici studiile.

În ciuda nenumăratelor greutăți prin care a trecut, încă de mic copil, acesta a luptat să ajungă acolo unde și-a propus, doar prin foarte multă muncă și învățare.

Așadar, Jador nu s-a dat înlături de la a studia, iar în timpul liceului, se afla printre elevii cu cele mai bune note. A urmat absolvirea studiilor superioare, la Facultatea de Relații Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice din București, dar și a unui masterat, de această dată, în Comunicarea în Afaceri.

 „ Îmi doream să fac școală, ca să plec de acolo. Eu mi-am dorit foarte mult să plec din locul ăla de unde eram. E un colț de rai, unde am crescut eu, dar e un colț de rai care nu-ți oferă decât statutul de «Mă duc să muncesc cu ziua, ca să pot să trăiesc». E o viață frumoasă dacă te mulțumești cu atât, dar eu îmi doream să cânt și pentru mine nu era de ajuns.”,

a declarat  Jador.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

jador declaratii
Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL. „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile”

 

Cine este Jador

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară. Cu toate acestea, se pare că celebritatea sa a apărut odată cu participarea la show-ul TV, „Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Odată ieșit din emisiune, acesta a început să fie din ce în ce mai urmărit și mai apreciat de mult mai multe persoane, ajungând să își facă un nume în lumea muzicală și să devină atât de cunoscut, încât să ocupe chiar și primele locuri în clasamentul de trending de pe

Youtube.

Cu toate acestea, artistul a declarat că, în ciuda faptului că este mai mereu înconjurat de oameni, se simte singur, principalul motiv fiind legat și de faptul că profesia sa, îl ține, în majoritatea timpului, departe de familie.

„Eu sunt mereu singur, deși sunt înconjurat de oameni mereu. N-am pe nimeni familiar aici, eu sunt singur în orașul asta. Aici pot să-l țin constant pe Jador, aici pot să-i țin constantă munca și strategiile de marketing și tot, tot, tot.

Acolo mi-ar fi mult mai greu, chiar dacă mi-ar fi mai ușor sufletește. Prefer să fac muncă, pentru că așa îi ajut și îmi ajut și frații.”, a mărturisit artistul.

jador studii
Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum arată iubita lui Cristi Minculescu. Artistul și-a refăcut viața în urma divorțului

Jador a participat și la show-ul TV, plin de provocări, tot de la Kanal D, „Survivor”. Deși acesta a trebuit să părăsească competiția, din cauza unor probleme medicale, se pare că nu acesta ar fi fost motivul pentru care și-a dorit să plece din emisiune, ci faptul că a fost o provocare mai grea decât se aștepta.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

 „ Am crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc.”, a declarat artistul, la acea vreme.

jador varsta
Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

 

Marea iubire a lui Jador r ămâne nimeni alta decât Georgiana

Atunci când vine vorba despre viața personală a artistului, se pare că Jador a ținut să precizeze, aproape de fiecare dată când vine vorba despre acest subiect, faptul că Georgiana a fost și încă este, femeia care i-a furat inima. În plus, cel mai mult apreciază la aceasta, faptul că a fost și este, singura care nu s-a uitat la banii lui, așa cum au făcut celelalte femei din viața sa.

Neagra, așa îi zic eu.(...) Ea m-a văzut mereu exact așa cum sunt eu.(...) N-aș putea să zic nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Cert e că e femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori.”, a menționat Jador.

jador si georgiana
Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este CRBL (Eduard Mihail Andreianu). "Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești."



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. "Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă."

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies