Cine este Jador. „Eu sunt mereu singur, deși sunt înconjurat de oameni!”

cine este jador

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară. Însă știați că acesta a trecut prin nenumărate greutăți?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artistul Jador, ce vârstă are acesta, dar și care sunt studiile pe care le-a urmat.

În plus, descoperiți și cum a cunoscut succesul, dar și cine este femeia pe care nu o poate uita nici până în ziua de astăzi.

 

Ce vârstă are Jador

Jador,   pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, s-a născut pe data de 25 martie, în Bacău. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 27 de ani.

jador puterea dragostei

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Sofia Vicoveanca. „În sfârșit... până la urmă, a fost al meu!”

 

Ce studii are Jador

Celebrul cântăreț Jador, se mândrește cu o carieră muzicală de succes, dar nu a lăsat mai prejos nici studiile. În ciuda nenumăratelor greutăți prin care a trecut, încă de mic copil, acesta a luptat să ajungă acolo unde și-a propus, doar prin foarte multă muncă și învățare.

Așadar, Jador nu s-a dat înlături de la a studia, iar în timpul liceului, se afla printre elevii cu cele mai bune note. A urmat absolvirea studiilor superioare, la Facultatea de Relații Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice din București, dar și a unui masterat, de această dată, în Comunicarea în Afaceri.

 „ Îmi doream să fac școală, ca să plec de acolo.

Eu mi-am dorit foarte mult să plec din locul ăla de unde eram. E un colț de rai, unde am crescut eu, dar e un colț de rai care nu-ți oferă decât statutul de «Mă duc să muncesc cu ziua, ca să pot să trăiesc». E o viață frumoasă dacă te mulțumești cu atât, dar eu îmi doream să cânt și pentru mine nu era de ajuns.”, a declarat  Jador.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

jador declaratii

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL. „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile”

 

Cine este Jador

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară. Cu toate acestea, se pare că celebritatea sa a apărut odată cu participarea la show-ul TV, „Puterea Dragostei”, de la Kanal D. Odată ieșit din emisiune, acesta a început să fie din ce în ce mai

urmărit și mai apreciat de mult mai multe persoane, ajungând să își facă un nume în lumea muzicală și să devină atât de cunoscut, încât să ocupe chiar și primele locuri în clasamentul de trending de pe Youtube.

Cu toate acestea, artistul a declarat că, în ciuda faptului că este mai mereu înconjurat de oameni, se simte singur, principalul motiv fiind legat și de faptul că profesia sa, îl ține, în majoritatea timpului, departe de familie.

„Eu sunt mereu singur, deși sunt înconjurat de oameni mereu. N-am pe nimeni familiar aici, eu sunt singur în orașul asta. Aici pot să-l țin constant pe Jador, aici pot să-i țin constantă munca și strategiile de marketing și tot, tot, tot. Acolo mi-ar fi mult mai greu, chiar dacă mi-ar fi mai ușor sufletește. Prefer să fac muncă, pentru că așa îi ajut și îmi ajut și frații.”, a mărturisit artistul.

jador studii

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cum arată iubita lui Cristi Minculescu. Artistul și-a refăcut viața în urma divorțului

Jador a participat și la show-ul TV, plin de provocări, tot de la Kanal D, „Survivor”. Deși acesta a trebuit să părăsească competiția, din cauza unor probleme medicale, se pare că nu acesta ar fi fost motivul pentru care și-a dorit să plece din emisiune, ci faptul că a fost o provocare mai grea decât se aștepta.

Citește și: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

 „ Am crezut că e o joacă de copii și nu va fi așa greu. Este cel mai greu show la care am participat vreodată. Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc.”, a declarat artistul, la acea vreme.

jador varsta

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

 

Marea iubire a lui Jador r ămâne nimeni alta decât Georgiana

Atunci când vine vorba despre viața personală a artistului, se pare că Jador a ținut să precizeze, aproape de fiecare dată când vine vorba despre acest subiect, faptul că Georgiana a fost și încă este, femeia care i-a furat inima. În plus, cel mai mult apreciază la aceasta, faptul că a fost și este, singura care nu s-a uitat la banii lui, așa cum au făcut celelalte femei din viața sa.

Neagra, așa îi zic eu.(...) Ea m-a văzut mereu exact așa cum sunt eu.(...) N-aș putea să zic nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Cert e că e femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori.”, a menționat Jador.

jador si georgiana

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este CRBL (Eduard Mihail Andreianu). "Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești."Citește și:

Cine este CRBL (Eduard Mihail Andreianu). "Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești."

Cine este Betty Salam. „Nu am regrete, nu regret absolut nimic, orice aș face sau orice voi face pe viitor îmi asum întotdeauna"

ego.ro Ce să adaugi în apa cu care speli parchetul din casă. Va străluci de curățenie

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies