Cine este Ionuț Rusu. „Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public"


Poate că îl cunoașteți pe Ionuț Rusu după aparițiile pe care le are în cadrul show-urilor de stand-up, însă știați care este secretul succesului său?


In articol:

Pe lângă sketch-urile pe care acesta le creează, Ionuț Rusu mai are și alte talente pe care le folosește pentru a ajunge la oamenii care îl urmăresc cu interes. Află din rândurile următoare cine este Ionuț Rusu și cum a ajuns să fie ceea ce este astăzi.

 

Cine este Ionuț Rusu

Ionuț Rusu  este un tânăr născut în zona Harghitei. Acesta a încercat pe plan profesional, mai multe domenii până când să ajungă la ce este astăzi și anume, la un comediant de succes.

Comediantul a mărturisit că i s-a insuflat de către tatăl lui, meseria de șofer de tir. Meserie pe care și acesta a îmbrățișat-o timp de doi ani. Și acum ține minte că prima cursa a lui a fost în Germania, dar și că a lovit fiecare tir pe care l-a condus. Aceasta a fost o perioadă nu tocmai ușoară pentru Ionuț Rusu, din cauza faptului că era departe de familie și era nevoit să doarmă într-un pat improvizat, chiar în tir.

Totodată, Ionuț Rusu susține că a avut parte și de anumite momente amuzante în această meserie pe care a avut-o. Din cauza faptului că și-a uitat odată actele acasă, a fost oprit în Ungaria și a fost arestat. Iar o altă astfel de pățanie, a fost în momentul în care a rupt prelata, pentru că a agățat-o într-un copac.

succesul lui ionut rusu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OANA LIS. Biografie: anul nașterii, copilărie, viol, studii, soț

Debutul carierei lui Ionuț Rusu

Unul dintre cei mai apreciați comedianți din România, Ionuț Rusu a debutat pe scenă pentru prima oară ca și comediant în urmă cu aproximativ patru ani. Însă în acea perioadă nu a avut parte de show-uri constante, însă cu cât intra mai mult pe scenă, cu atât creștea și volumul, dar și calitatea glumelor, ceea ce îl făcea să continue și să îi dea încredere.

Primul spectacol de stand-up a avut loc în Craiova, acolo unde i s-a cerut să facă ceva mai diferit decât făcea el în mod normal pe internet, altceva în afară de sketch-uri. Totul a mers bine, ba chiar impresarul l-a îndemnat să continue, semn că se află într-o direcție bună.

Ionuț Rusu a început prin a posta în mediul virtual o serie de sketch-uri pentru a amuza comunitatea online. Pe lângă pagina de Facebook unde are peste un milion de urmăritori, acesta deține și un cont de YouTube pe care postează aceste sketch-uri, unde în prezent, are o comunitate de peste 764 de mii de urmăritori. Ionuț Rusu a continuat prin crearea unui serial pe canalul său de YouTube, dar și prin imitarea persoanelor publice din România. Acesta a intrat în contact și cu lumea radioului, acolo unde forma o echipă cu Andrei Ciobanu. Tot cu acesta a colaborat și în scrierea unei cărți.

ionut rusu stand up

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este PAULA CHIRILĂ. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, căsătorie, copil, relație actuală

Secretul carierei lui Ionuț Rusu

Însă succesul său a venit odată cu apariția la un show de umor, acolo unde a reușit să-l facă și pe Cheloo să se amuze, deși știm cu toții că nu este ușor. Acesta susține clar că experiența din cadrul acestui show i-a schimbat complet viața și l-a convins să continue în această zonă de pamflet. Ionuț Rusu a avut parte de o atenție sporită odată cu această participare, ceea ce l-a făcut să se ridice la așteptările oamenilor care îl susțin. Iar cu cât depune mai mult efort, cu atât este mai fericit, pentru că face ceea ce îi place.

Secretul pe care Ionuț Rusu îl are, pentru a se menține în topul preferințelor oamenilor care îl urmăresc, ține de faptul că a ținut mereu cont de preferințele publicului. „Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public și norocul a făcut ca ei să savureze conținutul meu și să rezonăm din multe puncte de vedere.”, a declarat  Ionuț Rusu.

ionut rusu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este MIRELA VAIDA. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Ionuț Rusu a avut o relație cu Viviana Sposub

Cu toate că Ionuț Rusu are o fire energică și o sinceritate debordantă, acesta reușește să își țină viața privată, departe de ochii curioșilor. Îndrăgitul comediant a avut o relație o perioadă de timp, alături de frumoasa prezentatoare Viviana Sposub.

Cei doi au ținut relația secretă, aflându-se de ea abia când au fost surprinși de către paparazzi când se sărutau într-un centru comercial. Lucru care se întâmpla în luna noiembrie a anului 2019. Așa cum a început relația dintre Ionuț Rusu și Viviana Sposub, așa s-a și terminat. După câteva luni, cei doi au hotărât să se despartă, tot în mare secret.

În prezent, cei doi își văd fiecare de viața lui, Viviana trăind o frumoasă poveste de iubire alături de George Burcea, iar Ionuț Rusu aflându-se de ceva timp într-o relație cu Antonia Muraru, un fotomodel cunoscut. Și în cazul acestei relații, Ionuț Rusu nu dorește să ofere prea multe detalii și preferă să țină totul pentru ei, postând din când în când pe rețelele de socializare fotografii, unde apare alături de noua sa iubită.

ionut rusu si viviana sposub

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. Biografie: data nașterii, afaceri, iubită


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este OANA LIS. "Să trăiești fără mamă, fără familie, să treci printr-un viol, prin bătăi, prin tot felul de lucruri, dezamăgiri de la persoanele dragi, inclusiv de la...

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Cine este MIRELA VAIDA. „Eu mi-am trăit copilăria în satul tradițional moldovenesc, în Iaşi, într-o zonă cu oameni foarte muncitori"

Cine este PAULA CHIRILĂ. "Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a spus sufletul”

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment
„Nu mai e la modă să fiți toxici”. Simina Loica și Alexandru Bobicioiu nu mai formează un cuplu?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri