Cine este Horia Brenciu. “E prima oară când merge în vacanță în formulă completă!”

cine este horia brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară. Însă știați că acesta este căsătorit încă din anul 2014?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Horia Brenciu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și cum a debutat acesta în cariera sa de succes, din prezent, dar și câteva aspecte legate de frumoasa sa familie.

 

Ce vârstă are Horia Brenciu

Horia Brenciu s-a născut pe data de 27 august , în Brașov. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 50 de ani.

horia brenciu wikipedia

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are Horia Brenciu

Atunci când vine vorba despre studii,  Horia Brenciu a absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă, toate din Brașov.

horia brenciu copii

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

 

Cine este Horia Brenciu

Horia Brenciu  este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară. În plus, acesta este totodată și entertainer și prezentator de televiziune.

Cariera sa a început încă de la vârsta de 18 ani, atunci când  Horia Brenciu cânta la pian, în trupa „Apropo”, remarcându-se din punct de vedere vocal, abia peste câțiva ani.

Astfel, cântărețul a debutat pentru prima dată la TV, în vara anului 1993, acolo unde a concurat cu alți doi tineri, acesta câștigând concursul de seducție la care a luat parte.

De atunci și până în prezent, Horia Brenciu a avut și calitatea de colaborator, prezentând un concurs TV interactiv, până în anul 1998, având apoi o perioadă în care a fost moderatorul unui spectacolul concurs TV de muzică pentru copii, iar într-o altă astfel de emisiune, Horia Brenciu a prezentat, a cântat și a interpretat diverse roluri.

Parcursul sau s-a schimbat, însă, atunci când s-a mutat la un alt post de TV, în anul 2000, acolo unde a prezentat emisiuni până în anul 2003.  Horia Brenciu  a fost și jurat la două emisiuni TV de cântat. În plus, cariera acestuia nu se oprește doar la muzică, ci continuă și cu nenumărate proiecte de dublaj animat românesc, printre care se află și “În Seria Povești cu Mac-Mac”, în filmul “Ratatouille”, “Happy Feet 2: Mumble dansează din nou” și multe altele.

Odată cu venirea anului 2006,  Horia Brenciu  a jucat și în filmul serial artistic TV, denumit “Om sărac, om bogat”, având rolul principal “Titi Prodan”. Horia Brenciu deține și un canal de YouTube, acolo unde se ocupă de podcastul său.

horia brenciu varsta

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Horia Brenciu este căsătorit și are o familie frumoasă

Bineînțeles că planul profesional fără cel personal, nu se poate realiza atât de bine. Horia Brenciu este într-o frumoasă căsnicie alături de partenera sa de viață, Alice Dumitrescu, încă din anul 2014. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Mina (2012), dar și un băiețel pe care l-au adoptat de la vârsta de doi ani (2016), pe nume Toma. În plus, familia acestuia este mult mai mare, având și două fete, pe nume Andreea și Maria, din relațiile anterioare ale partenerei sale.

horia brenciu sotie

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

 

Horia Brenciu  a anulat ultimele contracte și a plecat din țară

În ciuda faptului că artistul  Horia Brenciu  obișnuiește să își onoreze evenimentele și toate întâlnirile, se pare că acesta a decis să-și anuleze toate contractele pe care le avea pentru următoarele săptămâni și să plece din țară, alături de soția sa și cei patru copii, în vacanță  în Thailanda.

Se pare că aceasta este singura perioadă în care familia lui Horia Brenciu poate fi în formulă completă, adică soția și cei patru copii. „ A plecat cu toată familia în Thailanda. E prima oară când merge în vacanță în formulă completă, după foarte mult timp. În altă perioadă nu avea cum să-i strângă pe toți. Se întoarce la finele lunii ”, a declarat un prieten apropiat de-al acestuia.

horia brenciu studii

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Monica Davidescu. „După 11 ani de relație, am spus „DA” amândoi!”Citește și:

Cine este Alin Pascal. „Vreau să îmi iau brevetul de căpitan de barcă, dar și pe acela de pilot de avioane!”

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies