Cine este Horia Brenciu. “E prima oară când merge în vacanță în formulă completă!”

cine este horia brenciu

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țarăf

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară. Însă știați că acesta este căsătorit încă din anul 2014?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Horia Brenciu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cum a debutat acesta în cariera sa de succes, din prezent, dar și câteva aspecte legate de frumoasa sa familie.

 

Ce vârstă are Horia Brenciu

Horia Brenciu s-a născut pe data de 27 august , în Brașov.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 50 de ani.

horia brenciu wikipedia
Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are Horia Brenciu

Atunci când vine vorba despre studii,  Horia Brenciu a absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă, toate din Brașov.

horia brenciu copii
Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Cine este Horia Brenciu

Horia Brenciu  este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară.

În plus, acesta este totodată și entertainer și prezentator de televiziune.

Cariera sa a început încă de la vârsta de 18 ani, atunci când  Horia Brenciu cânta la pian, în trupa „Apropo”, remarcându-se din punct de vedere vocal, abia peste câțiva ani. Astfel, cântărețul a debutat pentru prima dată la TV, în vara anului 1993, acolo unde a concurat cu alți doi tineri, acesta câștigând concursul de seducție la care a luat parte.

De atunci și până în prezent, Horia Brenciu a avut și calitatea de colaborator, prezentând un concurs TV interactiv, până în anul 1998, având apoi o perioadă în care a fost moderatorul unui spectacolul concurs TV de muzică pentru copii, iar într-o altă astfel de emisiune, Horia Brenciu a prezentat, a cântat și a interpretat diverse roluri. Parcursul sau s-a schimbat, însă, atunci când s-a mutat la un alt post de TV, în anul 2000, acolo unde a prezentat emisiuni până în anul 2003. 

Horia Brenciu  a fost și jurat la două emisiuni TV de cântat. În plus, cariera acestuia nu se oprește doar la muzică, ci continuă și cu nenumărate proiecte de dublaj animat românesc, printre care se află și “În Seria Povești cu Mac-Mac”, în filmul “Ratatouille”, “Happy Feet 2: Mumble dansează din nou” și multe altele.

Odată cu venirea anului 2006,  Horia Brenciu  a jucat și în filmul serial artistic TV, denumit “Om sărac, om bogat”, având rolul principal “Titi Prodan”. Horia

Brenciu deține și un canal de YouTube, acolo unde se ocupă de podcastul său.

horia brenciu varsta
Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Horia Brenciu este căsătorit și are o familie frumoasă

Bineînțeles că planul profesional fără cel personal, nu se poate realiza atât de bine. Horia Brenciu este într-o frumoasă căsnicie alături de partenera sa de viață, Alice Dumitrescu, încă din anul 2014. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Mina (2012), dar și un băiețel pe care l-au adoptat de la vârsta de doi ani (2016), pe nume Toma. În plus, familia acestuia este mult mai mare, având și două fete, pe nume Andreea și Maria, din relațiile anterioare ale partenerei sale.

horia brenciu sotie
Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Horia Brenciu  a anulat ultimele contracte și a plecat din țară

În ciuda faptului că artistul  Horia Brenciu  obișnuiește să își onoreze evenimentele și toate întâlnirile, se pare că acesta a decis să-și anuleze toate contractele pe care le avea pentru următoarele săptămâni și să plece din țară, alături de soția sa și cei patru copii, în vacanță  în Thailanda.

Se pare că aceasta este singura perioadă în care familia lui Horia Brenciu poate fi în formulă completă, adică soția și cei patru copii. „ A plecat cu toată familia în Thailanda. E prima oară când merge în vacanță în formulă completă, după foarte mult timp. În altă perioadă nu avea cum să-i strângă pe toți. Se întoarce la finele lunii ”, a declarat un prieten apropiat de-al acestuia.

horia brenciu studii
Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați cântăreți, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Monica Davidescu. „După 11 ani de relație, am spus „DA” amândoi!”Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Val de nemulțumire la concertul Coldplay. Babasha, invitatul special, huiduit de public: "Transformi un concert COLDPLAY într-o mizerie"

Vacanță în Sicilia. Care sunt cele mai frumoase locuri pe care trebuie să le vezi în insula italiană

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies