Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița este o cunoscută interpretă de muzică populară de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Matilda Pascal Cojocărița și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața interpretei de muzică populară.

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Citește și: Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița. „Nu uităm să ne respectăm”

Cine este Matilda Pascal Cojocărița
Cine este Matilda Pascal Cojocărița[Sursa foto: Facebook]

Matilda Pascal Cojocărița s-a născut în data de 4 octombrie 1958 în Negrești, județul Vaslui, într-o familie de oameni simpli, care avea deja trei copii.

Cântăreața de muzică populară a copilărit în orașul său natal până la vârsta de 17 ani, iar ulterior a plecat de acasă pentru a-și începe o carieră în industria muzicii.

A urmat studiile liceale în cadrul Liceului „Emil Racoviță” din Iași, cursuri serale, iar ulterior a absolvit Facultatea de Muzică din cadrul Universității Spiru Haret.

De curând, interpreta de muzică populară a absolvit și masteratul în folclor.

În prezent, Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din zona Moldovei, umplând mulțimea de zâmbete și voie bună ori de câte ori apare pe scenă.

Mai mult decât atât, deși a ajuns la o vârstă onorabilă, interpreta de muzică populară încă își păstrează frumusețea și gingășia caracteristică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În anul 1979 Matilda Pascal Cojocărița a câștigat locul întâi la un concurs de frumusețe organizat la vremea aceea în Costinești.

Matilda Pascal Cojocărița se află la a doua căsnicie

Cine este Matilda Pascal Cojocărița
Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu[Sursa foto: Facebook]

În anul 1980, interpreta de muzică populară și fostul jucător de rugby, Ioan Cojocărița și-au unit destinele, iar în urma mariajului lor a rezultat un fiu pe nume Alin.

Cei doi au petrecut împreună mai bine de 13 ani, dar lucrurile între ei nu au mai mers și astfel, vedeta muzicii populare a plecat împreună cu băiatul la Bistrița,  la violonistul Ștefan Cigu, cel cu care se cunoștea din diversele concerte avute în țară.

În prezent, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu formează una dintre cele mai îndrăgite perechi ale din lumea muzicii populare, iar cei doi sunt în permanență nedespărțiți, atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă.

Ștefan Cigu mai are la rândul său doi copii dintr-o căsătorie anterioară, iar cei doi s-au ocupat împreună de creșterea și educația celor trei copii ai lor (băiatul Matildei din prima căsătorie și un băiat și o fată ai lui Ștefan dintr-o căsătorie anterioară), care la rândul lor au urmat și ei tot cariera muzicală.

În cadrul unui interviu, Matilda pascal Cojocărița a declarat că se consideră o femeie norocoasă datorită relației pe care o are cu soțul său.

Soțul meu mă alintă. Îmi spune în fiecare zi că mă iubește și că sunt frumoasă. Ce poate fi mai frumos? Contează foarte mult și respectul, într-o relație. Apoi să ții cont de părerea celuilalt, iar noi ne consultăm împreună unul cu celălalt. (…) Noi de ani de zile apărem împreună, pe scenă, și peste tot… Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa.

Petrecem foarte mult timp împreună și nu ne plictisim unul de celălalt .”, a mărturisit vedeta în cadrul unui interviu.

Citește și: Cât costă o noapte de cazare la mare de la 1 iunie! Prețurile în Mamaia ajung la 750 de lei pe noapte- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Drama prin care a trecut interpreta de muzică populară

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este Matilda Pascal Cojocărița
Matilda Pascal Cojocărița[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu doi ani, interpreta de muzică populară a trecut printr-o durere nemărginită atunci când a aflat că fostul său soț, Ioan Cojocărița a decedat. Deși cei doi erau divorțați, Matilda Pascal Cojocărița a declarat în nenumărate rânduri a păstrat o relație de prietenie cu fostul său soț și că îl apreciază foarte mult în continuare, acest lucru făcând mai grea despărțirea de el.

Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru.

Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna …ne-ai părăsit!

Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace !”, a scris vedeta la vremea respectivă pe pagina sa de Facebook.

 


Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits. „El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi a dat cărțile pe față și a recunoscut că este gelos pe Patrick! Concurentul a chemat-o pe Virginia în camera roșie și a întâmpinat-o cu un buchet de bujori! Iată ce mărturisiri neașteptate și-au făcut cei doi

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies