Cine este Matilda Pascal Cojocărița. „Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa”

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița este o cunoscută interpretă de muzică populară de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Matilda Pascal Cojocărița și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața interpretei de muzică populară.

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Citește și: Cine este Ștefan Cigu, soțul Matildei Pascal Cojocărița. „Nu uităm să ne respectăm”

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

[Sursa foto: Facebook]

Matilda Pascal Cojocărița s-a născut în data de 4 octombrie 1958 în Negrești, județul Vâlcea, într-o familie de oameni simpli, care avea deja trei copii.

Cântăreața de muzică populară a copilărit în orașul său natal până la vârsta de 17 ani, iar ulterior a plecat de acasă pentru a-și începe o carieră în industria muzicii.

A urmat studiile liceale în cadrul Liceului „Emil Racoviță” din Iași, cursuri serale, iar ulterior a absolvit Facultatea de Muzică din cadrul Universității Spiru Haret. De curând, interpreta de muzică populară a absolvit și masteratul în folclor.

În prezent, Matilda Pascal Cojocărița este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din zona Moldovei, umplând mulțimea de zâmbete și voie bună ori de câte ori apare pe scenă.

Mai mult decât atât, deși a ajuns la o vârstă onorabilă, interpreta de muzică populară încă își păstrează frumusețea și gingășia caracteristică.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

În anul 1979 Matilda Pascal Cojocărița a câștigat locul întâi la un concurs de frumusețe organizat la vremea aceea în Costinești.

Matilda Pascal Cojocărița se află la a doua căsnicie

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu

[Sursa foto: Facebook]

În anul 1980, interpreta de muzică populară și fostul jucător de rugby, Ioan Cojocărița și-au unit destinele, iar în urma mariajului lor a rezultat un fiu pe nume Alin.

Cei doi au petrecut împreună mai bine de 13 ani, dar lucrurile între ei nu au mai mers și astfel, vedeta muzicii populare a plecat împreună cu băiatul la Bistrița,  la violonistul Ștefan Cigu, cel cu care se cunoștea din diversele concerte avute în țară.

În prezent, Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu formează una dintre cele mai îndrăgite perechi ale din lumea muzicii populare, iar cei doi sunt în permanență nedespărțiți, atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă.

Ștefan Cigu mai are la rândul său doi copii dintr-o căsătorie anterioară, iar cei doi s-au ocupat împreună de creșterea și educația celor trei copii ai lor (băiatul Matildei din prima căsătorie și un băiat și o fată ai lui Ștefan dintr-o căsătorie anterioară), care la rândul lor au urmat și ei tot cariera muzicală.

În cadrul unui interviu, Matilda pascal Cojocărița a declarat că se consideră o femeie norocoasă datorită relației pe care o are cu soțul său.

Soțul meu mă alintă. Îmi spune în fiecare zi că mă iubește și că sunt frumoasă. Ce poate fi mai frumos? Contează foarte mult și respectul, într-o relație. Apoi să ții cont de părerea celuilalt, iar noi ne consultăm împreună unul cu celălalt. (…) Noi de ani de zile apărem împreună, pe scenă, și peste tot… Dacă nu e unul din noi parcă lipsește ceva, de parcă nu am o mână… Și oamenii ne știu așa. Petrecem foarte mult timp împreună și nu ne plictisim unul de celălalt .”, a mărturisit vedeta în cadrul unui interviu.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Drama prin care a trecut interpreta de muzică populară

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este Matilda Pascal Cojocărița

Matilda Pascal Cojocărița

[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu doi ani, interpreta de muzică populară a trecut printr-o durere nemărginită atunci când a aflat că fostul său soț, Ioan Cojocărița a decedat. Deși cei doi erau divorțați, Matilda Pascal Cojocărița a declarat în nenumărate rânduri a păstrat o relație de prietenie cu fostul său soț și că îl apreciază foarte mult în continuare, acest lucru făcând mai grea despărțirea de el.

Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru.

Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna …ne-ai părăsit!

Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace !”, a scris vedeta la vremea respectivă pe pagina sa de Facebook.

 


Citește și:

Cine este Dragoș Dolănescu. „Mi-ar fi fost mult mai ușor să ajung politician în România”

Cine este Andreea, fosta parteneră a lui Andrei Aradits. „El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies