Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan”


Aflați din rândurile următoare cine este Emma Grumăzescu, concurenta la Casa Iubirii, sezonul 2.


In articol:

Casa Iubirii a revenit pe micile ecrane cu sezonul 2 și aduce cu sine noi concurenți care sunt pregătiți să trăiască povești de dragoste pline de suspans.

Printre aceștia se află și Emma Grumăzescu, concurentă la Casa Iubirii, sezonul 2, difuzată pe Kanal D. Tânăra se numără printre cei 14 concurenți care au acceptat provocarea de a-și găsi jumătatea în Casa Iubirii.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Emma Grumăzescu, concurentă la Casa Iubiri, sezonul 2.

Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Citește și: Cine este Robert Chirescu de la Casa Iubirii, sezonul 2. „Aș vrea să împart cu ea cea mai frumoasă călătorie, călătoria prin viață!”

Cine este Emma Grumăzescu de la Casa Iubirii, sezonul 2

Citește și: „Cred că ar fi corect.” De ce vrea Bianca de la Casa Iubirii să revină în sezonul 2 al emisiunii

Emma Grumăzescu  este o tânără în vârstă de 20 de ani din Onești, care rupe stereotipurile conform cărora doar bărbații se pricep la mașini.

Tânăra este pasionată de mașini încă de mică și, potrivit spuselor ei, acest lucru se datorează și faptului că îi place să conducă și în viață, nu doar pe șosea.

Sunt nebună după mașini! Ador adrenalina și viteza la volan. Îmi place să conduc, să am eu situația la mână. Nu sunt genul de persoană care să stea în dreapta sau să fie condusă. ”, a declarat Emma Grumăzescu în cadrul emisiunii Casa Iubirii.

La cei 20 de ani ai săi, Emma a lucrat în mai multe domenii. Blondina a fost ospătar, șofer și curier.

Am avut fel de fel de joburi în mai multe țări. De mică am fost nevoită să îmi iau în mâini propriul destin .”, a povestit în cadrul emisiunii Casa Iubirii.

Din păcate viața a învățat-o să se descurce singură, astfel că a trecut prin unele întâmplări care au marcat-o profund în copilărie, cum ar fi lipsa mamei sale.

Astfel, ajunsă în Casa Iubirii, tânăra își dorește să se îndrăgostească, să cunoască dragostea adevărată și să trăiască o frumoasă poveste de iubire în cadrul căreia să aibă parte de tot ce nu a avut până acum.

Potrivit spuselor ei, bărbatul potrivit pentru ea trebuie să fie liniștit pentru a se completa cu firea sa agitată.

În Casa Iubirii sper să găsesc bărbatul care să poată să stea în dreapta mea. Să fie înalt, să fie liniștit, să fie foarte respectuos și să mă iubească. Nu cred că am iubit vreodată cu adevărat .”, a declarat Emma Grumăzescu în cadrul emisiunii Casa Iubirii.

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii, sezonul 2

Citește și: Cu ce se ocupă KINGA PERSIDA SUTO din CASA IUBIRII. „Eu am avut niște relații foarte toxice. Am fost bătută și așa mai departe"

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii, sezonul 2

Citește și: Ce vârstă are FLAVIUS JUCU din CASA IUBIRII. „Sunt sincer și fidel și astea sunt cele mai importante calități pe care o femeie le caută la un bărbat"

Casa Iubirii este reality-showul care te face să trăiești povești de dragoste intense, constituind o provocare pentru concurenți. În același timp, publicul de acasă este ținut în suspans de poveștile de dragoste și intrigile care iau naștere în Casa Iubirii.

Pe lângă Emma Grumăzescu, alți noi concurenți au acceptat provocarea de a se îndrăgosti în cadrul unui reality-show de excepție.

Nona, Bia, Mihaela, Cristina, Emma, Mari, Andrei, Alexandru, Patrick, și Robert sunt noii concurenți care vor participa la Casa Iubirii, sezonul 2. Acestora li se vor alătura încă 4 concurenți din primul sezon al emisiunii, ce își continuă parcursul în cel mai tare reality-show.

Astfel, alături de Emma, la reality-show-ul Casa Iubirii, difuzat pe Kanal D, mai iau parte și Nona, Bia, Mihaela, Cristina, Cristina, Mari, Andrei, Alexandru, Patrick, Robert, Radu, Ionuț, Natalia, și Bianca.

Casa Iubirii va fi difuzat de Kanal D și va putea fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Jazzy Jo. „Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Zoe Saldana, interpreta lui Neytiri în Avatar 2

Cine este Dinu, fratele lui Jean Gavril. "Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri