Cine este Elena Cârstea. „Dacă eram în România, acum nu mai existam! Mă deplasez cu un baston plin de swarovski!”

cine este elena carstea
Cine este Elena Cârstea

Elena Cârstea este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, fiind solistă de muzică ușoară, dar și compozitoare. Talentul său a făcut-o să fie cunoscută și la nivel internațional, cu o piesă extrem de celebră.

Cel mai mare succes al carierei pe care l-a trăit artista a fost în anii 90’, când era cu adevărat o emblemă a muzicii românești. Încă de la 16 ani, cântăreața s-a făcut remarcată prin diverse concursuri muzicale, alături de colegul său de trupă, Gyuri Pascu.

Ce vârstă are Elena Cârstea

elena carstea
Elena Cârstea[Sursa foto: Freepik]

Citește și: „Dacă eram în România, acum nu mai existam.” Elena Cârstea, declarații emoționante, după ce a suferit un atac vascular cerebral dur

La vârsta de 61 de ani, vedeta se poate mândri cu succes atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Încă din perioada comunistă, cântăreața a avut șansa să plece la un turneu muzical în Emiratele Arabe Unite. Din anul 1990, Elena a vizitat toată lumea datorită carierei sale, efectuând turnee în SUA, Germania, Regatul Unit și Canada.

Elena Cârstea a părăsit România

elena carstea varsta
Ce vârstă are Elena Cârstea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 

În urmă cu 16 ani, artista a decis să se mute din țară, stabilindu-se în SUA alături de soțul ei, Glenn Muutart, un avocat american. În 2006, vedeta s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, în Miami, locul unde și-au petrecut și luna de miere.

În trecut, Elena a mai fost căsătorită cu Ionuț Laza, însă mariajul celor doi a durat doar trei luni. Cântăreața se bucură de o familie frumoasă, fiindcă a adoptat două fete, iar soțul ei are un băiat de peste 30 de ani, din altă căsnicie. După ce s-a mutat din România, artista a renunțat la cântat, dorindu-și să își găsească liniștea. Acolo, a avut mai multe ocupații, printre care agent de imobiliare și chiar s-a ocupat și de o crescătorie de pisici.
Cu toate că Elena a mărturisit că îi este dor de România, viața ei pe celălalt continent este foarte bună și nu regretă ca a făcut această schimbare.

Elena Cârstea se confruntă cu probleme de sănătate

Citește și: Cine este Mugur Mihăescu. „Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale!”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Chiar înainte de ziua ei de naștere, celebra artistă a trecut prin momente cumplite, din cauza problemelor de sănătate. Din nefericire, Elena Cârstea a suferit un atac cerebral, urmat de o pneumonie destul de severă. Înainte de a împlini vârsta de 61 de ani, vedeta a trecut printr-un episod nefericit, chiar din momentul în care nu a mai putut merge. Ulterior, artista a ajuns pe mâinile medicilor, acolo unde a aflat că a suferit un AVC.

Elena și-a petrecut două săptămâni internată în spital. În prezent, vedeta a mărturisit că se simte bine.

„Sunt foarte bine acum, fac recuperare, o să-mi revin. N-am mai putut să merg și nu știam de ce. Tot s-a agravat și pe urmă am intrat în spital. Am stat acolo, la Urgență, vreo două săptămâni și ceva și pe urmă acasă am făcut tratament. Luna trecută și luna asta am fost încontinuu la doctor.

Se rezolvă, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă apuc iar de prostii.”, a declarat cântăreața.

Problemele nu s-au terminat pentru celebra artistă, deoarece după ce a fost sub supravegherea medicilor din SUA, artista s-a ales și cu o pneumonie.

„Am fost foarte bine îngrijită aici, dacă eram în România, acum nu mai existam. Am răcit, aici vremea e umedă. Am făcut mai multe pneumonii… Iar ultima oară, a fost grav, am stat mai bine de două săptămâni la Urgențe. AVC-ul l-am făcut înainte, nu am știut că l-am avut, am aflat după. Doar că ajunsesem să nu mai pot merge. Acum mă deplasez cu un baston plin de Swarovski. L-am comandat special, să rămânem în trend. Acesta e negru, îmi voi lua și unul alb să mă asortez… Toată luna aprilie voi face teste. Merg la piscină zilnic, fac terapie ca să îmi revin.”, a povestit Elena Cârstea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Andreea, concurenta de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. “În timpul liber îmi place să creez, mă consider o fire artistică!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies