Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici. „Nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora”

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni de la noi din țară, însă nu multă lume cine este femeia care i-a dăruit artistului un băiețel.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Cristina Stroe, iubita celebrului cântăreț de la noi din țară, Damian Drăghici. În plus, descoperă și alte detalii din viața

artistului, dar și cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. Află totodată și care este diferența de vârstă dintre artist și frumoasa lui soție.

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

Citește și: Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

[Sursa foto: Facebook]

Cristina Stroe, în vârstă de 31 de ani este o tânără cântăreață din Râmnicu Sărat, care s-a făcut remarcată în cadrul unei emisiuni tip concurs în care a interpretat piesa Aurei Urziceanu, „Dor de viață”.  Astfel, a intrat în atenția publicului larg, dar și a artiștilor consacrați, Andra fiind cea care a primit-o cu brațele deschise în trupa sa, iar apoi a frumoasa brunetă a ajuns să îl cunoască și pe Damian Drăghici, alături de care a colaborat pentru o perioadă lungă, până au ajuns să formeze un cuplu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Damian Drăghici și Cristina Stroe

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

[Sursa foto: Facebook]

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați muzicieni de la noi din țară, care se bucură de un succes extraordinar pe plan profesional, iar de câțiva ani, lucrurile au început să funcționeze și pe plan sentimental, încă din momentul în care a cunoscut-o pe Cristina Stroe.

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt împreună din anul 2018, iar pe cei doi i-a unit iubirea pentru muzică, cât și dragostea pe care și-o poartă unul altuia.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Cuceritor din fire, Damian Drăghici a remarcat-o încă din prima clipă pe Cristina, iar la scurt timp după ce s-au cunoscut au început să formeze un cuplu. Astfel, Cristina Stroe a intrat în viața artistului și a început să colaboreze cu acesta și din punct de vedere profesional, făcând acum parte din grupul Damian Brothers.

Ce diferență de vârstă este între Damian Drăghici și soția sa

Citește și: Damian Drăghici, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dezvăluiri inedite, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

[Sursa foto: Facebook]

Pentru Damian Drăghici vârsta este doar un număr, iar acest lucru a demonstrat-o în nenumărate rânduri. Interpretul în vârstă de 52 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără cu două decenii mai mic decât el.

Cei doi s-au logodit în anul 2018, în timpul unei emisiuni, când artistul și-a făcut curaj și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Deși la început Cristina a recunoscut că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie la televizor, artista a mărturisit ulterior pe pagina sa pe Facebook că este foarte fericită și iubită.

„Atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări, un an în care am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine.”, a scris Cristina Stroe pe pagina sa de Facebook la vremea respectivă.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Damian Drăghici, tată pentru a doua oară

Citește și: Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

[Sursa foto: Facebook]

În anul 2019, Cristina Stroe a adus pe lume un băiețel, la scurt timp după cererea în căsătorie pe care a primit-o în cadrul unei emisiuni televizate.

Astfel, Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară. Artistul mai are o fiică pe nume Nikolina Drăghici pe care a ținut-o multă vreme ascunsă.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Damian Drăghici a cunoscut-o pe prima sa soție, un art designer din Grecia, care i-a dăruit o fiică.

După mariajul pe care l-a avut la o vârstă fragedă, Damian Drăghici a mai fost căsătorit cu o Jennifer Crestol și cu Paula Rosenberg, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina Stroe.Citește și:

Cine este Lucian Bute. „Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva”

Cine este Mălina Avasiloaie. „Nu pot să spun că nu-mi place muzica populară, pe care de altfel o cânt cu band-ul, dar eu mă regăsesc în muzica ușoară”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies