Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici. „Nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora”

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici
Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni de la noi din țară, însă nu multă lume cine este femeia care i-a dăruit artistului un băiețel.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Cristina Stroe, iubita celebrului cântăreț de la noi din țară, Damian Drăghici. În plus, descoperă și alte detalii din viața artistului, dar și cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. Află totodată și care este diferența de vârstă dintre artist și frumoasa lui soție.

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici

Citește și: Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici
Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Cristina Stroe, în vârstă de 31 de ani este o tânără cântăreață din Râmnicu Sărat, care s-a făcut remarcată în cadrul unei emisiuni tip concurs în care a interpretat piesa Aurei Urziceanu, „Dor de viață”.

 Astfel, a intrat în atenția publicului larg, dar și a artiștilor consacrați, Andra fiind cea care a primit-o cu brațele deschise în trupa sa, iar apoi a frumoasa brunetă a ajuns să îl cunoască și pe Damian Drăghici, alături de care a colaborat pentru o perioadă lungă, până au ajuns să formeze un cuplu.

Cum a început povestea de dragoste dintre Damian Drăghici și Cristina Stroe

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici
Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți și talentați muzicieni de la noi din țară, care se bucură de un succes extraordinar pe plan profesional, iar de câțiva ani, lucrurile au început să funcționeze și pe plan sentimental, încă din momentul în care a cunoscut-o pe Cristina Stroe.

Damian Drăghici și Cristina Stroe sunt împreună din anul 2018, iar pe cei doi i-a unit iubirea pentru muzică, cât și dragostea pe care și-o poartă unul altuia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cuceritor din fire, Damian Drăghici a remarcat-o încă din prima clipă pe Cristina, iar la scurt timp după ce s-au cunoscut au început să formeze un cuplu. Astfel, Cristina Stroe a intrat în viața artistului și a început să colaboreze cu acesta și din punct de vedere profesional, făcând acum parte din grupul Damian Brothers.

Ce diferență de vârstă este între Damian Drăghici și soția sa

Citește și: Damian Drăghici, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, dezvăluiri inedite, aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici
Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

Pentru Damian Drăghici vârsta este doar un număr, iar acest lucru a demonstrat-o în nenumărate rânduri.

Interpretul în vârstă de 52 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără cu două decenii mai mic decât el.

Cei doi s-au logodit în anul 2018, în timpul unei emisiuni, când artistul și-a făcut curaj și i-a adresat iubitei sale marea întrebare. Deși la început Cristina a recunoscut că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie la televizor, artista a mărturisit ulterior pe pagina sa pe Facebook că este foarte fericită și iubită.

„Atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări, un an în care am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine.”, a scris Cristina Stroe pe pagina sa de Facebook la vremea respectivă.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Damian Drăghici, tată pentru a doua oară

Citește și: Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici
Cine este Cristina Stroe, iubita lui Damian Drăghici[Sursa foto: Facebook]

În anul 2019, Cristina Stroe a adus pe lume un băiețel, la scurt timp după cererea în căsătorie pe care a primit-o în cadrul unei emisiuni televizate.

Astfel, Damian Drăghici a devenit tată pentru a doua oară. Artistul mai are o fiică pe nume Nikolina Drăghici pe care a ținut-o multă vreme ascunsă.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Damian Drăghici a cunoscut-o pe prima sa soție, un art designer din Grecia, care i-a dăruit o fiică.

După mariajul pe care l-a avut la o vârstă fragedă, Damian Drăghici a mai fost căsătorit cu o Jennifer Crestol și cu Paula Rosenberg, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina Stroe.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Mălina Avasiloaie. „Nu pot să spun că nu-mi place muzica populară, pe care de altfel o cânt cu band-ul, dar eu mă regăsesc în muzica ușoară”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Este Gabi Bădălău bărbatul pe care Bianca Drăgușanu l-a iubit cel mai mult? „Nu înțeleg de unde puterea să depășesc anumite situații de-a dreptul dureroase.”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies