Cine este Lucian Bute. „Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva”

Cine este Lucian Bute
Cine este Lucian Bute. „Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva”

Lucian Bute este un fost pugilist și campion mondial la categoria supermijlocie.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Lucian Bute și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care au fost factorii care l-au motivat în drumul său spre reușită și cum a ajuns la nivelul de campion mondial.

Cine este Lucian Bute

Citește și: Cine este Irinel Columbeanu. „Regret că am fost prea credul. Acum am o situație materială destul de modestă.”

Cine este Lucian Bute

Lucian Bute s-a născut în data de 28 februarie 1980 în comuna Pechea, județul Galați într-o familie cu 4 copii, ei fiind singurul băiat al familiei.

A studiat la un liceu din localitate și potrivit spuselor sale, a ajuns să practice boxul dintr-o întâmplare.

Când aveam 14 ani nici nu mă uitam la box.

Nu mă interesa boxul, nu îmi plăcea.Am ajuns întâmplător în sala de box. Pur și simplu din întâmplare am ajuns la sala de box. Când m-am dus acasă cu medalia de argint, cu diploma eram vedeta satului în comună acolo .”, a declarat Lucian Bute în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Lucian Bute și-a descoperit pasiunea pentru sport într-o sală improvizată din localitatea sa natală și a ajuns prin multă muncă și determinare să fie campion mondial la categoria supermijlocie timp de aproape 5 ani, perioadă în care și-a apărat titlul de 9

ori.

În anul 2003 Lucian Bute a devenit boxer profesionist, semnând un contract cu clubul canadian Interbox.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Lucian Bute a avut parte de un parcurs de-a dreptul spectaculos în lumea sportului, ajungând de la un simplu copil care se antrena într-o sală de box improvizată, la un campion mondial, având în palmaresul său 30 de victorii din 32 de meciuri, dintre care 24 prin KO.

Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva. Cu multă muncă și ambiție am reușit și am devenit campion mondial în boxul profesionist .”, a declarat Lucian Bute în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

În prezent, Lucian Bute a renunțat la cariera în box, dedicându-se familiei, dar numele său este strâns legat de marii campioni în materie de box, fiind un model pentru mulți boxeri la început de drum.

Fostul boxer locuiește în orașul Montréal, dobândind cetățenia canadiană în anul 2012.

Lucian Bute, secretul unei cariere de succes în lumea boxului

Citește și: Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

Cine este Lucian Bute

Tot în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Lucian Bute a dezvăluit care au fost pașii pe care i-a parcurs în cariera sa și care este secretul din spatele unei cariere de succes în

lumea boxului.

 „ Momentul care m-a declanșat a fost când am câștigat medalia de argint la Campionatul Național și am câștigat primii mei bănuți .”, a declarat sportivul.  

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Potrivit spuselor lui, în spatele unei cariere impresionante se află multă muncă, pasiune și determinare.

Indiferent de domeniul pe care ți-l alegi trebuie foarte multă muncă. Talentul reprezintă cam 20%, restul este multă muncă. Foarte multă muncă, seriozitate maximă și să fii dedicat în ceea ce faci, pasiune și totul pleacă de la creier. Dacă nu o faci cu pasiune și cu plăcere, nu o să funcționeze. Dacă nu îți place, trebuie să te apuci de altceva. Trebuie să pui suflet, să o faci din pasiune .”, a declarat Lucian Bute.

Cine este soția lui Lucian Bute

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea”

Cine este soția lui Lucian Bute

Lucian Bute nu are succes decât în carieră. Sportivul a renunțat de ani buni la meciurile de box, iar în prezent se bucură de liniștea oferită de propriul său cămin.

Lucian Bute este căsătorit cu o româncă pe nume Elena și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Ema în vârstă de 6 ani și un băiețel, Eric Ștefan în vârstă de 4 ani.

Cât despre banii pe care i-a câștigat din lumea boxului, sportivul i-a investit în diferite afaceri în domeniul imobiliar pe care, potrivit spuselor lui, le administrează împreună cu soția sa.Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Cine este iubita lui Mihai Albu. “Are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu!”

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cine este Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!"

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies