Cine este Lucian Bute. „Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva”

Cine este Lucian Bute
Cine este Lucian Bute. „Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva”

Lucian Bute este un fost pugilist și campion mondial la categoria supermijlocie.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Lucian Bute și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care au fost factorii care l-au motivat în drumul său spre reușită și cum a ajuns la nivelul de campion mondial.

Cine este Lucian Bute

Citește și: Cine este Irinel Columbeanu. „Regret că am fost prea credul. Acum am o situație materială destul de modestă.”

Cine este Lucian Bute

Lucian Bute s-a născut în data de 28 februarie 1980 în comuna Pechea, județul Galați într-o familie cu 4 copii, ei fiind singurul băiat al familiei.

A studiat la un liceu din localitate și potrivit spuselor sale, a ajuns să practice boxul dintr-o întâmplare.

Când aveam 14 ani nici nu mă uitam la box.

Nu mă interesa boxul, nu îmi plăcea.Am ajuns întâmplător în sala de box. Pur și simplu din întâmplare am ajuns la sala de box. Când m-am dus acasă cu medalia de argint, cu diploma eram vedeta satului în comună acolo .”, a declarat Lucian Bute în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Lucian Bute și-a descoperit pasiunea pentru sport într-o sală improvizată din localitatea sa natală și a ajuns prin multă muncă și determinare să fie campion mondial la categoria supermijlocie timp de aproape 5 ani, perioadă în care și-a apărat titlul de 9

ori.

În anul 2003 Lucian Bute a devenit boxer profesionist, semnând un contract cu clubul canadian Interbox.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Lucian Bute a avut parte de un parcurs de-a dreptul spectaculos în lumea sportului, ajungând de la un simplu copil care se antrena într-o sală de box improvizată, la un campion mondial, având în palmaresul său 30 de victorii din 32 de meciuri, dintre care 24 prin KO.

Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva. Cu multă muncă și ambiție am reușit și am devenit campion mondial în boxul profesionist .”, a declarat Lucian Bute în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

În prezent, Lucian Bute a renunțat la cariera în box, dedicându-se familiei, dar numele său este strâns legat de marii campioni în materie de box, fiind un model pentru mulți boxeri la început de drum.

Fostul boxer locuiește în orașul Montréal, dobândind cetățenia canadiană în anul 2012.

Lucian Bute, secretul unei cariere de succes în lumea boxului

Citește și: Cine este Cătălin Moroșanu. „Copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”

Cine este Lucian Bute

Tot în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Lucian Bute a dezvăluit care au fost pașii pe care i-a parcurs în cariera sa și care este secretul din spatele unei cariere de succes în

lumea boxului.

 „ Momentul care m-a declanșat a fost când am câștigat medalia de argint la Campionatul Național și am câștigat primii mei bănuți .”, a declarat sportivul.  

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Potrivit spuselor lui, în spatele unei cariere impresionante se află multă muncă, pasiune și determinare.

Indiferent de domeniul pe care ți-l alegi trebuie foarte multă muncă. Talentul reprezintă cam 20%, restul este multă muncă. Foarte multă muncă, seriozitate maximă și să fii dedicat în ceea ce faci, pasiune și totul pleacă de la creier. Dacă nu o faci cu pasiune și cu plăcere, nu o să funcționeze. Dacă nu îți place, trebuie să te apuci de altceva. Trebuie să pui suflet, să o faci din pasiune .”, a declarat Lucian Bute.

Cine este soția lui Lucian Bute

Citește și: Cine este soția lui Cătălin Moroșanu. „Prima fată pe care am adus-o acasă și am prezentat-o mamei este soția mea”

Cine este soția lui Lucian Bute

Lucian Bute nu are succes decât în carieră. Sportivul a renunțat de ani buni la meciurile de box, iar în prezent se bucură de liniștea oferită de propriul său cămin.

Lucian Bute este căsătorit cu o româncă pe nume Elena și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Ema în vârstă de 6 ani și un băiețel, Eric Ștefan în vârstă de 4 ani.

Cât despre banii pe care i-a câștigat din lumea boxului, sportivul i-a investit în diferite afaceri în domeniul imobiliar pe care, potrivit spuselor lui, le administrează împreună cu soția sa.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este iubita lui Mihai Albu. “Are o minte bine direcționată și bine pusă… în drumul meu!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. ”Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim!"

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies