Cine este Cristina Cioran. „Eu am așteptat, am sperat să se repare, dar ceva odată stricat, nu se mai poate repara din păcate.”


Cristina Cioran este o actriță cunoscută de la noi din țară.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cristina Cioran și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața personală a actriței.

Cine este Cristina Cioran

Citește și: „Dă-mi cheia.” Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au certat în văzul lumii

Cine este Cristina Cioran

Cristina Cioran s-a născut în data de 24 iulie 1977 la Constanța, unde a studiat limbile străine, mai exact engleza și franceza la Liceul Traian.

Pe parcursul adolescenței și-a dat seama că are un talent actoricesc ce o caracterizează și a hotărât să facă demersurile necesare pentru a urma această carieră.

Astfel, a urmat cursurile Facultății de Actorie a Universității Hyperion din București, la clasa profesorilor Victor Radovici si Ion Lucian.

De când a terminat facultatea și până acum, Cristina Cioran s-a bucurat de o carieră extraordinară în teatru și în film, jucând în numeroase producții cinematografice care s-au bucurat de un succes considerabil.

Ulterior, Cristina s-a axat pe partea de televiziune și a prezentat numeroase emisiuni, având chiar și propria ei emisiune, care s-a bucurat de un succes răsunător în rândul publicului.

Viața personală a Cristinei Cioran

Citește și: „Suntem mult mai relaxate.” Cu cine s-a mutat Cristina Cioran în casa în care locuia cu fostul său partener, Alex Dobrescu

Cine este Cristina Cioran

Despre Cristina Cioran se poate spune și că a ajut ghinion în dragoste. La cei aproape 46 de ani ai săi, vedeta nu a ajuns niciodată în fața altarului, chiar dacă a fost cerută de mai multe ori în căsătorie.

Astfel, după o relație de mai bine de șase ani cu Radu Drăgănescu, deși acesta o ceruse în căsătorie, iar cei doi vorbiseră despre posibilitatea de a-și întemeia o familie împreună, au ajuns la hotărârea de a merge pe drumuri separate.

Programul complicat al celor doi, lipsa de timp petrecut împreună și faptul că actrița a refuzat cererea în căsătorie ar fi dus la separarea celor doi.

Cristina Cioran nu a stat însă foarte mult să sufere după fostul partener și la scurt timp după ce a anunțat despărțirea s-a afișat cu Alex Dobrescu, un tânăr cu șapte ani mai mic decât ea.

Cei doi au făcut însă și un copil, dar s-au despărțit la scurt timp după ce Cristina Cioran a dat naștere unei fetițe.

Noi am fost împreună 2 ani și 4 luni, am făcut un copil, deci am ars niște etape. Poate că dacă nu le ardeam așa repede pe toate, poate că lucrurile erau mai bune. În momentul în care lucrurile se deteriorează și simți că nu se mai poate repara, dacă nu spui atunci pas, o să fie din ce în ce mai greu. Eu am așteptat, am sperat să se repare, dar ceva odată stricat, nu se mai poate repara din păcate. Există mai multe motive și au fost mai multe motive care s-au întâlnit prea des și prea mult și nu au mai putut fi ocolite. Ca atare, a trebuit să plec. Eu m-am mutat cu copilul meu. Am evitat să vorbesc despre această despărțire, pentru că mi se părea corect să decidem împreună cum gestionăm asta. L-am lăsat să spună ce a vrut, n-am răspuns foarte mult, n-am combătut, dar poate e momentul să spun. El și-a văzut foarte repede de viață, ceea ce nu poate spune decât că a fost o decizie extraordinară.”, a declarat Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni despre despărțirea de Alex Dobrescu.

Drama prin care a trecut Cristina Cioran

Citește și: “Am un program încărcat.” Alex Dobrescu, dezvăluiri despre cât de des își vizitează fiica, după separarea de Cristina Cioran

Cine este Cristina Cioran

Cristina Cioran nu a scăpat de probleme nici în sarcină. Actrița a născut-o pe micuța Ema în luna iulie, cu două luni înainte de termen și a așteptat aproape șase săptămâni până să își țină copilul în brațe.

A fost o perioadă foarte urâtă. Și nu eram deloc pregătită, nu m-am interesat ce s-ar putea întâmpla în cazul unei nașteri premature, pentru că nimic nu indica faptul că aș putea trece prin asta. Iar eu, inițial, nu mi-am dat seama nici că aveam contracții, pentru că aveam și o enterocolită, care-mi dădea alte dureri. De trei zile umblam prin spitale să verific dacă bebelușul era în regulă în perioada aia și, brusc, într-o duminică seara, am avut dureri mai mari. Am chemat salvarea pe la 07.50, iar la 08.30 nășteam", a povestit Cristina Cioran despre drama prin care a trecut înainte să o aducă pe lume pe micuța Ema.

Luptătoare din fire, Cristina a trecut și peste acest moment greu din viața ei, iar acum se bucură de un copil minunat pe care îl crește singură în urma despărțirii de tatăl fetiței.

Actrița a declarat în cadrul unei interviu că mama ei este cea care o ajută în creșterea copilului și că nu își dorește să reia legătura cu tatăl fetiței.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Cristina Spătar. ”Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Micutzu. „Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate!”

Cine este Camelia Șucu. „De la tata am învățat să iubești și să arăți că iubești”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri