Cine este Camelia Șucu. „De la tata am învățat să iubești și să arăți că iubești”


Camelia Șucu este cunoscută ca fiind cea mai bogată femeie din România.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Camelia Șucu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care este secretul din spatele unei afaceri de succes și cum a ajuns să fie cunoscută drept cea mai bogată femeie din România.

Cine este Camelia Șucu

Citește și: “M-a ajutat foarte mult.” Care este dieta minune a Cameliei Șucu

Cine este Camelia Șucu

Camelia Șucu s-a născut în data de 12 aprilie 1965 într-o familie de oameni simpli, dar care potrivit spuselor ei, i-au oferit tot ceea ce avea nevoie ca să se dezvolte corespunzător de-a lungul timpului, ajungând în prezent să fie cunoscută drept cea mai bogată femeie din România.

Cu o carieră de peste 20 de ani în zona de business, Camelia este cunoscută și atribuită unor domenii ca imobiliare sau design interior, prin intermediul cărora a acumulat de-a lungul timpului o avere estimată la aproximativ 55 milioane de euro.

Deși de-a lungul vieții a avut parte de un succes considerabil în lumea afacerilor, Camelia s-a pregătit pentru un cu totul alt domeniu, absolvind studiile Facultății de Medicină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Totul s-a schimbat însă în momentul în care l-a cunoscut pe omul de afaceri Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Cei doi s-au căsătorit pe când Camelia Șucu era studentă în anul II la facultate și au împreună două fete. Din păcate, mariajul lor s-a sfârșit în anul 2007 când au fost nevoiți să divorțeze și să își împartă averea pe care au obținut-o împreună de-a lungul timpului.

Copilăria Cameliei Șucu

Citește și: Cine este DAN ȘUCU. „Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia."

Cine este Camelia Șucu

În cadrul emisiunii „ Teo Show ”, difuzată pe postul de televiziune Kanal D, Camelia și-a deschis sufletul în fața camerelor de filmat și a povestit despre copilăria ei, despre pierderea tatălui care a constituit un model de-a lungul vieții pentru ea și pe care l-a căutat în partenerii săi de-a lungul timpului.

Ziceam ca mama și făceam ca mine. Am avut o copilărie foarte frumoasă cu toate jocurile pe care ni le amintim cu toții. Am avut parte de o mamă și de un tată care nu aveau chiar posibilitățile să ne răsfețe, dar nu ne-a lipsit absolut nimic. De la tata am învățat să iubești și să arăți că iubești. Când iubești trebuie să iubești în felul celui pe care îl iubești .”, a declarat Camelia Șucu.

Viața personală a Cameliei Șucu

Citește și: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile locale”

Cine este Camelia Șucu

O prezență discretă, Camelia și-a ținut departe viața personală de ochii curioșilor. Aceasta a fost căsătorită cu omul de afaceri Dan Șucu de care a divorțat în anul 2007. Cei doi au împreună două fete, pe Ioana și Cristina, care la rândul lor au fost introdus în lumea afacerilor.

Mai mult decât atât, frumoasa afaceristă este o bunică tânără care se bucură de compania nepoților ei ori de câte ori are ocazia, recuperând astfel timpul pe care, potrivit spuselor ei, nu l-a petrecut cu proprii săi copii din motive diverse.

 „ Nu este deloc greu să-ți faci timp să-ți petreci timpul cu ceea ce este de fapt cel mai prețios în viață, familia. Atunci când au fost copiii de vârstele lor, nu am putut să petrec timp calitativ cu ei pentru că eram într-o mică creștere .”, a declarat Camelia Șucu în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Tot în cadrul emisiunii „Teo Show”, antreprenoarea a declarat care este secretul unei afaceri de top și cum a reușit să se mențină la un nivel superior de-a lungul timpului „ Există o experiență de foarte mulți ani. Din `93 până acum sunt foarte mulți ani și asta se vede și se simte. Tot ce am ales pentru clientul meu era ca și cum aș fi ales pentru mine .”, a spus Camelia Șucu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Gheorghe Turda. „Stau bine cu dragostea!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Paula Seling. „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce!”

Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri