Cine este Micutzu. „Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate!”


Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară. Însă știați cine este partenera sa de viață?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Micutzu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și cine este frumoasa sa iubită.

 

Ce vârstă are Micutzu

Micutzu, pe numele său real, Cosmin Nedelcu, s-a născut pe data de 22 iulie, în Focșani. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 36 de ani.

micutzu wikipedia

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Cătălin Bordea. „Bunica ne-a crescut pe toţi!"

 

Ce studii are Micutzu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare     Micutzu  a absolvit Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu”, din Focșani, dar și studiile superioare din cadrul UNATC.

micutzu varsta

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Pufeh. „Participarea înseamnă depășirea limitelor noastre!"

 

Cine este Micutzu

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară. În plus, acesta este și un actor de film, iar pe lângă numerele sale de stand-up, Micutzu și-a făcut apariția și în cadrul Comedy Central România, având nenumărate apariții la TV, încântând de fiecare dată publicul larg cu glumele sale originale.

Așadar, parcursul său a fost unul plin de reușite,   în anul 2017 reușind să deschisă alături cu Ionuț Grecu un Stand Up Barber Shop, acolo unde clienții care erau bărbieriți, vizionau și show-uri de stand-up comedy. Tot în același an, Micutzu a scos primul său special denumit "Te fac să râzi", iar după lansarea acestuia, și-a creat și un podcast denumit "Micutzu's Podcast”, la care are invitați unul și unul. Nu trebuie să uităm nici faptul că acesta este jurat în cadrul unei emisiuni TV de umor, de la noi din țară.

micutzu studii

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este mama Biancăi Adam. „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă!"

 

Cum a reușit Micutzu să slăbească peste 50 de kilograme

Înainte ca  Micutzu să reușească să ajungă la greutatea dorită, acesta a trecut printr-o perioadă în care s-a confruntat cu depresia și anxietatea. Cu toate acestea, datorită ambiției sale, Micutzu a reușit să slăbească 50 de kilograme în trei ani de zile, după ce ajunsese la o greutate de aproape 170 de kilograme.

Determinarea sa a venit odată cu realizarea că poate risca să se confrunte, mai devreme sau mai târziu, cu probleme de sănătate. Așadar, Micutzu a ajuns la rezultatul dorit după ce s-a ținut de un regim, în care nu a mâncat carne și a renunțat complet la carbohidrați, adăugând în stilul său de viață și sportul.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș.

Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”,  a declarat Micutzu.

Astfel, în ziua de astăzi, Micutzu nu se mai lasă afectat de kilogramele sale în plus, ba chiar se amuză pe seama lor. În plus, în cadrul unui interviu, acesta a și recunoscut faptul că la acea vreme era dependent de mâncare și avea un stil de viață complet dezordonat.

Doar mâncarea a scăpat de sub control. (…) Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul «Mănâncă, mă, să fii sănătos!»”,   a povestit acesta.

micutzu podcast

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

 

Micutzu are o frumoasă relație de o perioad ă lungă de timp

Pe lângă succesul său din plan profesional, Micutzu se bucură și de o frumoasă relație, pe plan personal. Cunoscutul comediant se află într-o relație de câțiva ani de zile cu partenera sa, pe nume Dumitrița Razlog. Aceasta provine din Chișinău, Republica Moldova și este o adevărată artistă, pasiunea sa fiind pictura.

Iubita lui Micutzu a absolvit Universitatea Națională de Arte, din București. Cu toate acestea, cei doi continuă să-și păstreze relația departe de ochii curioșilor și să se bucure de ea, în privat, fără prea multe detalii sau fotografii în mediul online.

micutzu iubita

Micutzu este unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

Cine este Mikey, mama Biancăi Adam. „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Căsătorie sau concubinaj?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri