Cine este CRBL (Eduard Mihail Andreianu). "Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești."

Cati ani are CRBL
CRBL s-a născut în 1978

Vezi mai jos cine este CRBL, de unde vine numele său și cum și-a făcut un nume în industria muzicală românească.

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Iată cine este CRBL și cu ce se ocupă. Aproape toată lumea îl cunoaște pe CRBL, însă puțini știu cum de a ajuns acesta să cânte.

Cine este CRBL. De unde vine numele său

Citeste si: Cine este Elena Andreianu, soția lui CRBL. „Prietenia înainte de iubire!”

Citeste si: Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL. „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile”

Ce studii are CRBL (Eduard Mihail Andreianu)

Mulți s-au întrebat de unde provine numele CRBL. Ei bine, numele său este un acronim: Creează Rime Bine Legate, după cum a explicat chiar el, la începutul carierei.



Pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, acesta s-a născut pe 30 iunie 1978 în Pitești, România. Are 1.86 înălțime și ochii căprui și mai are o soră și un frate.

CRBL a studiat la Școala Populară de Artă, iar încă de mic a fost pasionat de muzică. În anul 1994, la Palatul Copiilor din Pitești s-a înființat prima trupă de dans modern din care a făcut parte, Trivale, devenind coregraful colegilor săi.


„Eu vin dintr-o familie de români, mama fiind educatoare, tata fiind CFR-ist, mai am o soră mai mare și un frate mai mic.
O familie de cinci membri. Mi-a aduc foarte bine aminte zona copilăriei, la 6-7 ani când trebuia să mă duc la alimentară și trebuia să ne dea două pâini jumate pentru că era jumătate de pâine de cap de familie pe zi.
Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești. Nu știam mai mult",
povestea CRBL în cadrul unui interviu.

La 16 ani, acesta s-a apucat de dans și a reușit să învețe toate mișcările din prima zi în care s-a înscris. CRBL a decis să fie din ce în ce mai bun și să îi întreacă pe colegii săi de la sala de dans.

Citeste si: Cine este OASE. „Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase"

Cine este CRBL
Cum a devenit cunoscut CRBL[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Denise Rifai. „Sunt un om bun care își iubește foarte tare meseria”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Uitându-mă cum se duc ei spre parc și mie nu mi-a zis niciunul nimic, am rămas în mijlocul străzii. Îmi aduc perfect aminte acest declic pentru că m-am întors, am plecat spre stația de autobuz și în drumul spre casă a fost în mintea mea „Am să fiu cel mai bun dintre voi toți”.

În anul 1998, CRBL a înființat trupa de dans Protest, care avea patru membri, iar la sfârșitul anului 1999, a schimbat numele trupei în „Mesaj Nou”.

În 1998, CRBL s-a angajat la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, la secția Estradă.

Trupa Simplu, care a devenit cunoscută în toată România, s-a format în 2000, prin unirea a două grupuri de break dance. Mesaj nou' din Pitești și Extreme' din București. Din trupa Simplu făceau parte: Omul Negru, Smiley, Piticu, Francezu și CRBL.
Începând cu anul 2002, CBRL a început să cunoască succesul după ce și Smiley a intrat în trupa Simplu.

„A venit Smiley în trupă în 2002. Din momentul ăla a fost altfel. Din momentul ăla m-am trezit în soc. Nu înțelegeam de ce vin copiii la concerte, pun mâna pe tine și lesină", a povestit el.

„Am început să fiu din ce în ce mai des chemat la București. Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. Dar acum se ridicase ștacheta, nu mai mergea cu second-hand-ul și atunci banii îi țineam numai pentru a avea bani să ieșim, dacă ne chema o altă trupă sau trebuia să ne vedem cu cineva în oraș", a spus CRBL despre începutul vieții sale în Capitală.

Viața nu a fost prea ușoară pentru cei trei, care au îndurat multe lucruri până să fie cunoscuți la nivel național.

„Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpăram ce puteam, pâine, pateu, muștar, sau din când în când mai cumpăram o pizza.(...) Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Ce se vede este una. Am dormit de foame", a adăugat CRBL în cadrul unui interviu.

Cu cine este căsătorit CRBL

CRBL este căsătorit cu Elena Vascu din anul 2008, iar povestea lor de iubire a început în culisele emisiunii „Dansez pentru tine”, unde CRBL era concurent, iar Elena era coregraf. Între cei doi a existat chimie încă de la început și astfel s-a născut o frumoasă poveste de iubire.

Nu au stat mult pe gânduri, CRBL şi-a luat inima în dinţi, iar după o vreme a cerut-o de soţie într-un mod inedit: "Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici…îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul…cu lacrimi de fericire", povestea Elena în cadrul unui interviu.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: "Te iubesc, îngerul meu". Mesajul cutremurător al mamei Ioanei Beatrice, tânăra ucisă de proprietarul magazinului în care muncea. Familia fetei se pregătește pentru procesul criminalului - stirilekanald.ro

Citeste si: CRBL s-a mutat în Spania! Care este motivul deciziei radicale luate de artist?!

CRBL Spania
CRBL s-a mutat cu familia in Spania[Sursa foto: Facebook]

Artistul, în schimb, a mărturisit că nu există un secret al relaţiei lor, al mariajului lor, ci că este vorba despre alegerea potrivită:

„Nu există secret, este vorba despre «mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite, după aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuşi, dar nah minus cu plus se atrag.".

CRBL are un copil

Elena, soția lui CRBL[Sursa foto: Instagram]

CRBL a mai fost căsătorit o dată înainte de a fi cu Elena. El a mai avut un mariaj cu Andreea, de care a divorțat în anul 2004.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam şi pentru că aşa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că nişte oameni normali, cu casă/chirie/căţel/certuri/gelozii şi alte acareturi. Ne-am despărţit într-o zi în care am realizat că vieţile noastre nu mai erau în registrul «viaţă noastră», ci se despărţiseră undeva şi aveam două drumuri total separate: «viaţa mea» şi «viaţă lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărţit eram ceva mai adolescenţi cu idei şi dorinţe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu. Cei doi nu au mai ţinut deloc legătura.

CRBL și Elena au împreună o fiică numită Alesia Ecaterina, născută în anul 2010. În 2020, artistul și familia sa au decis să se mute în Spania și să își schimbe viața la 180 de grade, însă au ținut permanent legătura cu fanii lor pe rețelele de socializare.



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Alessia Ecaterina Andreianu, fiica lui CRBL. „Trebuie să greșească și ea ca să își primească lecțiile”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă cu bestialitate de iubitul ei

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România


Cookies