Cine este CRBL. „Eu vin dintr-o familie de români, mama fiind educatoare, tata fiind CFR-ist, mai am o soră mai mare și un frate mai mic"


Vezi mai jos cine este CRBL, de unde vine numele său și cum și-a făcut un nume în industria muzicală românească.


In articol:

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Iată cine este CRBL și cu ce se ocupă. Aproape toată lumea îl cunoaște pe CRBL, însă puțini știu cum de a ajuns acesta să cânte.

Cine este CRBL. De unde vine numele său

Ce studii are CRBL (Eduard Mihail Andreianu)

Mulți s-au întrebat de unde provine numele CRBL. Ei bine, numele său este un acronim: Creează Rime Bine Legate, după cum a explicat chiar el, la începutul carierei.Pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, acesta s-a născut pe 30 iunie 1978 în Pitești, România. Are 1.86 înălțime și ochii căprui și mai are o soră și un frate.

CRBL a studiat la Școala Populară de Artă, iar încă de mic a fost pasionat de muzică. În anul 1994, la Palatul Copiilor din Pitești s-a înființat prima trupă de dans modern din care a făcut parte, Trivale, devenind coregraful colegilor săi.


„Eu vin dintr-o familie de români, mama fiind educatoare, tata fiind CFR-ist, mai am o soră mai mare și un frate mai mic.
O familie de cinci membri. Mi-a aduc foarte bine aminte zona copilăriei, la 6-7 ani când trebuia să mă duc la alimentară și trebuia să ne dea două pâini jumate pentru că era jumătate de pâine de cap de familie pe zi. Ne mulțumeam cu ce aveam și aveam fericirea familiei strânsă în apartamentul nostru din Pitești.
Nu știam mai mult", povestea CRBL în cadrul unui interviu.

La 16 ani, acesta s-a apucat de dans și a reușit să învețe toate mișcările din prima zi în care s-a înscris. CRBL a decis să fie din ce în ce mai bun și să îi întreacă pe colegii săi de la sala de dans.

Cine este CRBL

Cum a devenit cunoscut CRBL

[Sursa foto: Facebook]

„Uitându-mă cum se duc ei spre parc și mie nu mi-a zis niciunul nimic, am rămas în mijlocul străzii. Îmi aduc perfect aminte acest declic pentru că m-am întors, am plecat spre stația de autobuz și în drumul spre casă a fost în mintea mea „Am să fiu cel mai bun dintre voi toți”.

Citeste si: Piticu', fostul membru al trupei Simplu, tătic pentru a doua oară

În anul 1998, CRBL a înființat trupa de dans Protest, care avea patru membri, iar la sfârșitul anului 1999, a schimbat numele trupei în „Mesaj Nou”. În 1998, CRBL s-a angajat la Teatrul Alexandru Davila din Pitești, la secția Estradă.

Trupa Simplu, care a devenit cunoscută în toată România, s-a format în 2000, prin unirea a două grupuri de break dance. Mesaj nou' din Pitești și Extreme' din București. Din trupa Simplu făceau parte: Omul Negru, Smiley, Piticu, Francezu și CRBL.
Începând cu anul 2002, CBRL a început să cunoască succesul după ce și Smiley a intrat în trupa Simplu.

„A venit Smiley în trupă în 2002. Din momentul ăla a fost altfel. Din momentul ăla m-am trezit în soc. Nu înțelegeam de ce vin copiii la concerte, pun mâna pe tine și lesină", a povestit el.

„Am început să fiu din ce în ce mai des chemat la București. Am stat cu Moga și cu Smiley în aceeași casă, toți plătind chiria. Dar acum se ridicase ștacheta, nu mai mergea cu second-hand-ul și atunci banii îi țineam numai pentru a avea bani să ieșim, dacă ne chema o altă trupă sau trebuia să ne vedem cu cineva în oraș", a spus CRBL despre începutul vieții sale în Capitală.

Viața nu a fost prea ușoară pentru cei trei, care au îndurat multe lucruri până să fie cunoscuți la nivel național.

„Mergeam la Moga la studio toată ziua, stăteam acolo, făceam muzică și ne cumpăram ce puteam, pâine, pateu, muștar, sau din când în când mai cumpăram o pizza.(...) Am dormit și de foame, pe cuvânt. Nu aveam ce să mâncăm și ne-am băgat să dormim. Nu sunt povești. Ce se vede este una. Am dormit de foame", a adăugat CRBL în cadrul unui interviu.

Cu cine este căsătorit CRBL

CRBL este căsătorit cu Elena Vascu din anul 2008, iar povestea lor de iubire a început în culisele emisiunii „Dansez pentru tine”, unde CRBL era concurent, iar Elena era coregraf. Între cei doi a existat chimie încă de la început și astfel s-a născut o frumoasă poveste de iubire.

Nu au stat mult pe gânduri, CRBL şi-a luat inima în dinţi, iar după o vreme a cerut-o de soţie într-un mod inedit: "Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici…îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit! Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul…cu lacrimi de fericire", povestea Elena în cadrul unui interviu.

Citeste si: CRBL s-a mutat în Spania! Care este motivul deciziei radicale luate de artist?!

CRBL Spania

CRBL s-a mutat cu familia in Spania

[Sursa foto: Facebook]

Artistul, în schimb, a mărturisit că nu există un secret al relaţiei lor, al mariajului lor, ci că este vorba despre alegerea potrivită:

„Nu există secret, este vorba despre «mare atenţie ce alegi în momentul în care o ceri de soţie», să fii convins că este doar ea. Înainte de a ajunge la altar trebuie să fiţi cei mai buni prieteni, să ai curajul să spui totul, fără pereţi, fără limite, după aia vorbeşti de căsătorie, o relaţie lungă şi, de ce nu, să te gândeşti să ai un copil împreună. Prietenia înainte de iubire. (…) Ţin minte că mi-am cerut repede soţia în căsătorie să nu mi-o ia altul, suntem total opuşi, dar nah minus cu plus se atrag.".

CRBL are un copil

Elena, soția lui CRBL

[Sursa foto: Instagram]

CRBL a mai fost căsătorit o dată înainte de a fi cu Elena. El a mai avut un mariaj cu Andreea, de care a divorțat în anul 2004.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam şi pentru că aşa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că nişte oameni normali, cu casă/chirie/căţel/certuri/gelozii şi alte acareturi. Ne-am despărţit într-o zi în care am realizat că vieţile noastre nu mai erau în registrul «viaţă noastră», ci se despărţiseră undeva şi aveam două drumuri total separate: «viaţa mea» şi «viaţă lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărţit eram ceva mai adolescenţi cu idei şi dorinţe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu. Cei doi nu au mai ţinut deloc legătura.

CRBL și Elena au împreună o fiică numită Alesia Ecaterina, născută în anul 2010. În 2020, artistul și familia sa au decis să se mute în Spania și să își schimbe viața la 180 de grade, însă au ținut permanent legătura cu fanii lor pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe

Citește și:

CRBL face „feţe-feţe” la filmările pentru show-ul “Îmi place dansul”, de la Kanal D “E important să joci şi cu faţa!”

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Câte calorii are un măr

Câte calorii are o banană. "Ține loc de mic dejun sau de gustare dulce, naturală și sănătoasă cu doar 90 calorii"

5 Filme de dragoste la care să vă uitați în 2022

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
La ce este bun bicarbonatul de sodiu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri