Cine este Constantin Opriș, soțul Albertinei Ionescu. „Este un gentleman adevărat”


Albertina Ionescu s-a căsătorit zilele acestea cu alesul inimii sale, Constantin Opriș.


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Constantin Opriș, bărbatul care i-a furat inima frumoasei

prezentatoare. În plus, descoperiți mai multe detalii despre povestea lor de iubire și cum a evoluat relația lor, cei doi ajungând să facă pasul cel mare.

Cine este Constantin Opriș

Citește si: Cine este Albertina Ionescu. ”Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice.”

                                                                      

Constantin Opriș este un tânăr chipeș care lucrează în televiziune de mai bine de 8 ani. Constantin Opriș s-a născut la Turnu Măgurele, unde a fost crescut doar de mamă deoarece tatăl lui a decedat încă de când Constantin era adolescent.

Pe lângă pasiunea pentru televiziune, Constantin Opriș a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru fotbal. A început să joace fotbal de la vârsta de 10 ani, iar la vârsta de 16 ani a obținut diplomă de arbitru profesionist.

Constantin Opriș a îmbinat cele două pasiuni ale lui, televiziunea și lumea sportului și la vârsta de 20 de ani, odată ajuns în București, și-a început cariera în presă, ca reporter monden la postul Euphoria TV. Ulterior, tânărul sportiv a ajuns la pupitrul știrilor sportive. Constantin a moderat și numeroase emisiuni de business și a acumulat o experiență vastă în diverse domenii.

Pe lângă lumea sportului și a televiziunii, Constantin este pasionat și de domeniile care țin de business, cochetând cu organizarea evenimentelor de lux, imobiliare, prezentări de iahturi și ceasuri de lux.

Astfel, tânărul a fost unul dintre fondatorii revistei nautice Constantin Nautics și în anul 2012, Constantin Opriș a fost nominalizat în Top 20 prezentatori de știri sportive, obținând locul al 12-lea. 

În prezent, moderează o rubrică de afaceri la un post de televiziune și o emisiune la Profit.ro.

Constantin Opriș și Albertina Ionescu, poveste de dragoste

Citește si: Albertina Ionescu a fost cerută de soție de Constantin Opriș: „Scriem un nou capitol din viața noastră”

Albertina și Constantin au în comun meseria în televiziune și pasiunile pentru călătorii. Mai mult decât atât, pe cei doi i-a adus împreună pasiunea pentru gastronomie, dar și alergiile. Albertina a declarat în cadrul unui interviu că relația lor a început printr-un schimb de mesaje pe Instagram despre cele mai gustoase preparate, dar și despre o alergie comună. Albertina și Constantin și-au început frumoasa relație de dragoste în urmă cu mai bine de 2 ani, iar lucrurile au evoluat mai repede decât s-ar fi așteptat.

Atât Albertina, cât și Constantin au numai cuvinte de laudă unul la adresa celuilalt.

În cadrul unui interviu, Albertina a declarat că iubitul ei este un gentleman, care întâmpină fiecare zi cu maturitate, inteligență, umor, devotament, dar și cu respect.

„Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui. Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare”, a declarat Albertina.

Și Constantin, la rândul lui are doar cuvinte frumoase la adresa Albertinei. El o consideră pe prezentatoarea TV o femeie puternică, ce îi oferă la rândul ei și lui puterea de care are nevoie.

„Dincolo de eleganța, naturalețea, inteligența, sinceritatea și puterea ei de a rezolva lucruri și situații, Albertina este o femeie cu un fin simț al umorului, iar faptul că apreciază tot ce gătesc eu mă face să fiu mai bun în tot ceea ce fac. Știți vorba aia: «în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică». Exact așa este și în cazul nostru”, a spus Constantin Opriș.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit într-un cadru de poveste

Citește si: Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pasul cel mare. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit

Deși nu sunt împreună de foarte mult timp, cele două vedete de televiziune și-au unit destinele pentru totdeauna în data de 15.10.2022.

După ce jurnalistul a cerut-o pe frumoasa prezentatoare TV în căsătorie într-o vacanță în Grecia, a venit momentul ca cei doi îndrăgostiți să-și unească destinele într-un cadru de poveste.

Anunțul a fost făcut pe paginile lor de Instagram, unde au postat un videoclip de-a dreptul spectaculos. În cadrul videoclipului, proaspeții căsătoriți defilau și își arătau iubirea într-un cadru de vis. Fericirea se citea pe chipul lor, iar proaspeții căsătoriți sunt acum pregătiți să înceapă o nouă viață împreună în calitate de soț și soție.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Monica Tand, soția lui Nicolai Tand. „Nici nu voia să audă de România”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este George Tal, partenerul de viață al Danielei Gyorfi. ,,Ne ține împreună simțul umorului”

Cine este Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp. „Îmi plăcea rău de ea în liceu!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri