Cine este Codruța Filip. „Ne dorim copil foarte mult”


Codruța Filip este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați că aceasta a urmat studiile în drept?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Codruța Filip, dar și cum s-au cunoscut aceasta și soțul său, Valentin Sanfira. În plus, descoperiți și care a fost momentul în care cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă.

 

Cine este Codruța Filip

Codruța Filip, pe numele său complet și actual, Codruţa-Elena Sanfira Filip, s-a născut pe data de 26 august, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 31 de ani. Aceasta face parte dintr-o familie pasionată de muzică, din partea căreia a fost întotdeauna sprijinită în cariera sa.

Codruța Filip a urmat cursurile Liceului Pedagogic „Vasile Lupu”, din Iaşi, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din București și a continuat specializarea în același domeniu, printr-un master în Dreptul Universitar.

Aceasta s-a angajat ulterior în funcţia de consilier al vicepreşedintelui Curţii de Conturi, din Bucureşti, însă de-a lungul timpului, tânăra artistă a fost chiar și manechin pentru o celebră casă de modă și a cântat  în formaţia denumită “Codree”, ca solistă.

codruta filip si valentin sanfira

Codruta Filip, mai fericita ca niciodata la bratul lui Valentin Sanfira

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

 

Cum s-au cunoscut  Codruța Filip și soțul ei

Codruța Filip este logodită cu celebrul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira. Se pare că cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale emisiunii prezentate de Teo Trandafir, de la Kanal D.

Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nicio șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”,  a declarat Valentin Sanfira, soțul Codruței Filip, la Kanal D.

Frumoasa interpretă de muzică ușoară, Codruța Filip, s-a făcut remarcată în cadrul nenumăratelor festivaluri de muzică, spectacole și evenimente, la care a participat. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul său, Valentin Sanfira, la brațul căruia este mai fericită ca niciodată.

codruta filip sanfira

Codruta Filip, mai fericita ca niciodata la bratul lui Valentin Sanfira

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

 

Codruța Filip, mai fericită ca niciodată lângă soțul ei

Cei doi, Codruța Filip și soțul său, Valentin Sanfira, s-au cunoscut în urmă cu aproape 4 ani pe platourile de filmare de la Kanal D, iar de atunci se bucură necondiționat de prezența unul altuia. În anul 2020, cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, devenind astfel, soții Sanfira. Cei doi se implică foarte mult în planificarea acestor evenimente, iar deși au fost nevoiți să amâne ceremonia de nuntă de 3 ori, aceștia nu se dau înlături și organizează totul cât mai bine cu putință.

“Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm.”,  a declarat interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira, într-un interviu.

Codruța este cea care își dorește ca prima dată să îmbrace rochia de mireasă, iar mai apoi să devină mamă. Aceasta își dorește să fie mamă de băiețel, pe care-l va numi Filip. 

„Ne dorim copil foarte mult, numai că așteptăm să ne unim destinele și în fața bunului Dumnezeu, că așa suntem noi, credincioși și nu vreau să fac paradă cu lucrul ăsta.”, a mărturisit frumoasă artista, Codruța Filip.

codruta sanfira muzica populara

Codruta Filip, mai fericita ca niciodata la bratul lui Valentin Sanfira

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"


Abonează-te pe

Citește și:

„Sunt cea mai mare cheltuitoare din familie”. La ce vârstă a câștigat chef Patrizia Paglieri primii săi bani

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

Cine este Iulia Albu. "Am lângă mine un om care mă susține 100%"

Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri