Cine este Codruța Filip Sanfira. „Ne dorim copil foarte mult”

cine este codruta filip

Codruta Filip, mai fericita ca niciodata la bratul lui Valentin Sanfira

Codruța Filip este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară, de la noi din țară. Însă știați că aceasta a urmat studiile în drept?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Codruța Filip, dar și cum s-au cunoscut aceasta și soțul său, Valentin Sanfira. În plus, descoperiți și care a fost momentul în care cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă.

 

Cine este Codruța Filip

Codruța Filip, pe numele său complet și actual, Codruţa-Elena Sanfira Filip, s-a născut pe data de 26 august, în București.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 31 de ani. Aceasta face parte dintr-o familie pasionată de muzică, din partea căreia a fost întotdeauna sprijinită în cariera sa.

Codruța Filip a urmat cursurile Liceului Pedagogic „Vasile Lupu”, din Iaşi, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din București și a continuat specializarea în același domeniu, printr-un master în Dreptul Universitar.

Aceasta s-a angajat ulterior în funcţia de consilier al vicepreşedintelui Curţii de Conturi, din Bucureşti, însă de-a lungul timpului, tânăra artistă a fost chiar și manechin pentru o celebră casă de modă și a cântat  în formaţia denumită “Codree”, ca solistă.

codruta filip si valentin sanfira
Codruta Filip, mai fericita ca niciodata la bratul lui Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Vica Blochina. "Pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

 

Cum s-au cunoscut  Codruța Filip și soțul ei

Codruța Filip este logodită cu celebrul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira. Se pare că cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare ale emisiunii prezentate de Teo Trandafir, de la Kanal D.

Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nicio șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată.

M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu.
I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”,
 a declarat Valentin Sanfira, soțul Codruței Filip, la Kanal D.

Frumoasa interpretă de muzică ușoară, Codruța Filip, s-a făcut remarcată în cadrul nenumăratelor festivaluri de muzică, spectacole și evenimente, la care a participat. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul său, Valentin Sanfira, la brațul căruia este mai fericită ca niciodată.

codruta filip sanfira
Codruta Filip, mai fericita ca niciodata la bratul lui Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Răzvan Simion. „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea"

 

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Codruța Filip, mai fericită ca niciodată lângă soțul ei

Cei doi, Codruța Filip și soțul său, Valentin Sanfira, s-au cunoscut în urmă cu aproape 4 ani pe platourile de filmare de la Kanal D, iar de atunci se bucură necondiționat de prezența unul altuia. În anul 2020, cei doi și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, devenind astfel, soții Sanfira. Cei doi se implică foarte mult în planificarea acestor evenimente, iar deși au fost nevoiți să amâne ceremonia de nuntă de 3 ori, aceștia nu se dau înlături și organizează totul cât mai bine cu putință.

“Suntem deja căsătoriți, dar nu am făcut cununia religioasă. Nu ne interesează ce vorbește lumea, că nu ar fi cu noroc să o tot amânăm.”,  a declarat interpretul de muzică populară, Valentin Sanfira, într-un interviu.

Codruța este cea care își dorește ca prima dată să îmbrace rochia de mireasă, iar mai apoi să devină mamă. Aceasta își dorește să fie mamă de băiețel, pe care-l va numi Filip. 

„Ne dorim copil foarte mult, numai că așteptăm să ne unim destinele și în fața bunului Dumnezeu, că așa suntem noi, credincioși și nu vreau să fac paradă cu lucrul ăsta.”, a mărturisit frumoasă artista, Codruța Filip.

codruta sanfira muzica populara
Codruta Filip, mai fericita ca niciodata la bratul lui Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Ștefan Bănică Junior. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă... Ne-am căsătorit"

 


Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies