Cine este Cătălina Bobonete.„Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos.”

Cine este Cătălina Bobonete

Mihai și Cătălina Bobonete

Pe Mihai Bobonete îl cunoaște o țară întreagă ca fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie, însă știai cine este Cătălina Bobonete, soția sa?

Află din rândurile următoare cine este cu adevărat Cătălina Bobonete, soția celebrului actor de comedie, Mihai Bobonete. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața familiei Bobonete.

Cine este Cătălina Bobonete

Citește și: Cine este Mihai Bobonete. „Am noroc de Cătălina, care mă mai redresează din când în când, căci altfel aș fi un părinte care le-ar face numai pe plac copiilor.”

Cine este Cătălina Bobonete
Cătălina Bobonete[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ,,Mi-a zis că a băut două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă!” Mihai Bobonete a povestit despre experiența neplăcută cu bona copilului

Cătălina Bobonete este o prezență extrem de discretă în spațiul public. În timp ce soțul său este adesea prezent pe micul ecran, Cătălina preferă să stea departe de presă și să se dedice familiei și profesiei sale.

Frumoasa soție a lui Mihai Bobonete este din Slobozia, Ialomița, a terminat Colegiul Național „Spiru Haret” și absolvit Facultatea De Psihologie.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu ce se ocupă Cătălina Bobonete

Deși a absolvit Facultatea de Psihologie, Cătălina activează în cu totul alt domeniu.

Mai exact, soția actorului este makeup artist.

Câți ani are Cătălina Bobonete

Cine este Cătălina Bobonete
Mihai și Cătălina Bobonete[Sursa foto: Facebook]

Conform informațiilor apărute în spațiul public, Cătălina Bobonete va împlini în data de 24 mai vârsta de 41 de ani. Între ea și soțul său este o diferență de 3 ani, actorul fiind mai mare. La aniversarea celor 4 decenii de viață, Mihai Bobonete a postat un mesaj emoționant pentru soția sa.

La mulți ani, Iubito! Voi fi lângă tine încă 40! ”, a scris actorul.

Cum s-au cunoscut Cătălina și Mihai Bobonete

Cine este Cătălina Bobonete
Mihai și Cătălina Bobonete[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Mihai și Cătălina Bobonete trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt împreună de aproape trei decenii, timp în care au construit o familie superbă alături de cei doi copii ai lor. În cadrul unui interviu, actorul a povestit despre cum a decurs prima întâlnire cu soția sa. La vremea respectivă, atât el, cât și Cătălina, erau doi copii, care nu știau că tocmai și-au găsit dragostea. Mihai Bobonete avea la vremea respectivă vârsta de 14 ani, iar Cătălina avea doar 12 ani.

Întâmplarea a făcut ca soția actorului să o însoțească pe sora sa mai mare, iar astfel, de atunci și până în prezent, soții Bobonete au rămas de nedespărțit.

A fost o seară faină în cantina internatului. Un casetofon și ziua de naștere a unui coleg de pe atunci. Cătălina a apărut însoțită de sora ei, Clara, iar eu imediat am invitat-o la un blues. De aici mai departe e ca în Doamna și Vagabondul. Cătălina a fost tot timpul partea mea mai bună și a fost tot timpul un om tare frumos. Faptul că o am lângă mine de aproape 30 de ani și că m-a acceptat cu bune și cu rele și a investit încredere în noi doi m-a făcut pe mine să devin mai bun și să vă ofer și vouă mai mult .”, a povestit Bobonete, în cadrul unui interviu pentru Viva.

De ce au amânat Cătălina și Mihai Bobonete căsătoria?

Cine este Cătălina Bobonete
Familia Bobonete [Sursa foto: Facebook]

Deși se cunosc de foarte mult timp, Mihai și Cătălina au devenit soț și soție de abia în anul 2009, urmând ca 8 ani mai târziu să se cunune și în fața lui Dumnezeu. Actorul a dezvăluit că pentru el și soția sa căsătoria nu a fost o prioritate, dar și-au dorit mult să devină părinți.

Am făcut cununia civilă în 2009 și nunta & cununia religioasă în 2017. Ne cunoaștem din 1995. Nu ne-am gândit niciodată la căsătorie, nu credeam în instituția căsătoriei. Dragostea poate exista la nemurire și fără acte. Ne doream, în schimb, copii și a rămas Cătălina însărcinată – am înțeles că e mai simplu pentru copil să se nască într-o familie cu același nume. Mai târziu, peste opt ani, Cătălina și-a dorit să îmbrace rochia de mireasă. Și Maria a fost foarte încântată și parcă să zic eu că e mai frumos așa, când la nunta ta participă și copiii. ”, a mai povestit actorul, pentru sursa mai sus menționată.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Cine este Adrian Brâncoveanu. „Nu a fost dragoste la prima vedere.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies