Cine este Beni, copilul ajutat de familia Sterp. „De mic a avut un trai foarte nefericit!”


Beni este mult mai fericit de când se află în familia Sterp. Însă știați cum a ajuns acesta să fie copilul de suflet al familiei Sterp?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Beni, copilul care este ajutat, în prezent, de familia Sterp, dar și cum a ajuns acesta la ei. În plus, descoperiți și care este povestea sa de viață și care este motivul pentru care nu-și mai dorește să se întoarcă acasă.

 

Cine este Beni, copilul ajutat de familia Sterp

Geta Sterp a fost cea care a dezvăluit povestea lui Beni, publicului larg. Se pare că acesta obișnuia să stea câteva zile la rând, cu berbecii pe câmp, iar deși nu-și dorea să meargă acasă la el, Beni a fost nevoit să fie dus înapoi acasă, la acea vreme.

Cu toate acestea, timpul trecea, iar Beni a început să vină din ce în ce mai des la magazinul pe care familia Sterp îl deține. Astfel, acesta a dorit să le ofere o mână de ajutor acestora, în gospodăria lor, iar de atunci se pare că micuțul Beni a rămas în familia lor și nu a mai plecat la el acasă.

De menționat este faptul că Beni nu este înfiat de familia Sterp, aspect confirmat de către Mama Geta.

Acesta a fost luat sub aripa lor protectoare, fiind tratat exact ca un membru al familiei lor. Beni are în prezent vârsta de 14 ani, iar anul trecut, familia Sterp i-a pregătit o petrecere surpriză de ziua sa de naștere, dar și câteva cadouri, pentru a-l bucura pe acesta.

beni familia sterp

Cine este Beni, copilul ajutat de familia Sterp

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Rețeta de plăcinte cu mere a mamei Geta: „Tigaia se lasă la foc mic”

 

Care este povestea de viață a lui Beni

Deși în prezent, Beni este fericit cu viața pe care o are alături de familia Sterp, acesta nu a fost dintotdeauna fericit, acolo unde trebuia să fie locul său de… acasă.

Motivul pentru care Beni nu a mai dorit să se întoarcă acasă, chiar înainte de Paște, a fost legat de faptul că acesta nu avea condițiile necesare traiului, alături de cei șapte frați. Beni provine dintr-o familie numeroasă, pe care tatăl său a părăsit-o cu mai mult timp în urmă. 

„De mic a avut un trai foarte nefericit, multe lipsuri, neajunsuri. La noi nu a găsit doar ce îi lipsea material, a găsit în noi familia potrivită pentru el, s-a simțit într-o familie. A primit ceea ce acasă poate nu a primit. De acolo, Iancu s-a dus cu el și i-a cumpărat haine, ghiozdan, să meargă la școală. El a fost la școală, asta pentru cei care au spus că îl ținem doar la oi.

Și-a petrecut vacanța de vară la noi. Mama i-a zis să îi dăm și lui câte o sarcină după puterile lui. El nu e înfiat de noi, nu e cu acte și nu îl exploatăm. Beni e foarte cuminte și recunoscător. Ceea ce vreau ca voi să înțelegeți, este că l-am luat să facem un bine. Dacă mai mulți ar face chestia asta nu ar mai fi atât de mulți copii amărâți”, a spus Getuța Sterp, pe canalul său de YouTube.

Astfel, odată ce drumurile familiei Sterp s-au întâlnit cu cele ale lui Beni, acesta s-a atașat foarte repede de aceștia, devenind copilul lor de suflet. Familia Sterp l-a ajutat pe Beni așa cum au putut ei mai bine și au avut grijă de el. Aceștia l-au susținut să meargă la școală, dorind să se ocupe în continuare de educația sa.

cine este beni

Cine este Beni, copilul ajutat de familia Sterp

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: „Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă

 

Înainte ca familia Sterp să se ocupe de Beni, acesta a stat la casa de copii

Din cauza situației precare în care familia acestuia se află, Beni a fost nevoit să petreacă câțiva ani la casa de copii. Cu toate acestea, odată ce a intrat în familia Sterp, băiatul pare că și-a găsit liniștea de care avea nevoie, nedorind să se mai întoarcă la el acasă.

Am fost la casa de copii, pe la 4-5 ani. Am stat câțiva ani. Am rămas repetent de două ori, nu îmi e rușine să zic. Nu am avut posibilitatea să merg acasă. Uneori mai mergeam la lucru ca să fac bani. Mergeam la școală, mă mai certau.

Eu aici mă simt ca acasă, am cunoscut o familie bună. Eu acasă nu mă mai duc!”, a spus Beni.

ce varsta are beni

Cine este Beni, copilul ajutat de familia Sterp

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta


Abonează-te pe

Citește și:

„Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Rețeta de plăcinte cu mere a mamei Geta: „Tigaia se lasă la foc mic”

„Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri