Cine este bărbatul care o sprijină pas cu pas pe Alina Sorescu, după ce a anunțat divorțul de Alexandru Ciucu: „Mă ajută”

Alina Sorescu
Alina Sorescu si tatal ei

Alina Sorescu are parte de un adevărat sprijin din partea unui bărbat special, care îi este alături la fiecare pas.

La o lună după ce a anunțat divorțul de tatăl fetițelor sale, Alina Sorescu își dorește ca despărțirea legală să se producă mai repede și să poată să își vadă de viața sa, alături de micuțele Carolina și Raisa.

Îndrăgita artistă a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat public faptul că ea și Alexandru Ciucu nu mai formează un cuplu. Mai mult decât atât, celebrul designer și-ar dori ca fetițele să locuiască la el, așa că a luat toate măsurile legale pentru ca acest lucru să se întâmple.

În aceste luni dificile pentru Alina Sorescu, artista a avut parte de un sprijin imens din partea părinților săi, care îi sunt alături în toate momentele fericite, dar și în momentele grele. Tatăl Alinei Sorescu este cel care o ajută cel mai mult în această perioadă, așa cum s-a întâmplat și înainte de căsătorie. De altfel, cei doi au o relație extrem de apropiată.

Alina Sorescu
Alina Sorescu a divortat[Sursa foto: Facebook]

„Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg. Tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tatal Alinei Sorescu
Tatal Alinei Sorescu o sprijina pe fiica sa[Sursa foto: Facebook]

Trebuie să exist cumva, în showbiz, m-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Aștept termenul la recurs, care va fi curând. Fetele mele sunt bine, au luat vacanță. Poate vom merge și în vacanțe, pe aici, pe aproape, prin țară, totul depinde de recurs. Până nu se încheie recursul nu pot să fac planuri”, a declarat Alina Sorescu pentru ego.ro.

Alina Sorescu, pregătită pentru o nouă relație?

Cât despre refacerea vieții, Alina Sorescu nu se grăbește să facă acest lucru și vrea să lase lucrurile să meargă de la sine, iar atunci când va apărea omul potrivit, aceasta nu va spune nu unei noi povești de dragoste.

 

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta.

Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a explicat Alina Sorescu, la un post de televiziune.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Alexandru Ciucu nu vrea să renunțe! Designerul a făcut recurs pentru custodia fetițelor

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Alexandru Ciucu, decizie radicală după ce instanța a decis ca fetițele să rămână cu Alina Sorescu

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies