Cine este Andy Popescu. „Am 41 de ani, simt că nu am trăit degeaba!”


Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară. Însă știați care au fost afacerile în care acest a investit de-a lungul anilor?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Andy Popescu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține.

În plus, descoperiți și cum a ajuns acesta să evolueze în cariera sa, dar și care este sfatul oferit tinerilor, pentru un viitor mai bun.

 

Ce vârstă are Andy Popescu

Andy Popescu s-a născut pe data de 11 ianuarie, în București. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 41 de ani.

andy popescu youtube

Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

 

Ce studii are Andy Popescu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Andy Popescu  a absolvit Liceul Tehnologic Mircea Vulcănescu, dar și studiile superioare la Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir, din București, la Facultatea de Management.

andy popescu varsta

Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Christian Sabbagh. „Cea mai mare suferință a fost când mi-a murit mama, aveam 13 ani”

 

Cine este Andy Popescu

Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară. În plus, acesta face parte și din domeniul afacerilor, investind cu până la 100.000 de euro în cripto-monede. De asemenea, Andy Popescu deţine o firmă de construcţii şi imobiliare, ansamblul său rezidenţial fiind situat în Bragadiru.

Prima sa afacere a constat într-o fermă de struți, în urma căreia nu a avut parte de câștigul dorit, așa că și-a încercat norocul și cu o afacere cu vipere, însă nu s-a îndreptat într-o direcție prea bună, așa că a renunțat.

Cu toate acestea, Andy Popescu este cunoscut pentru pasiunea sa pentru maşinile de lux. În ciuda faptului că s-a apucat de postarea videoclipurilor pe canalul său de YouTube în anul 2006, abia în anul 2015 a început să aibă succesul dorit, în momentul în care a postat un filmuleţul cu M5, prin Bucureşti. De atunci, Andy Popescu deține un cont de Youtube cu o creștere continuă, motiv pentru care este determinat să țină întotdeauna cont de feedback-ul primit din partea utilizatorilor săi.

„Voi încerca să spun în vloguri şi unele chestii care mi se par importante, pe care le-am învăţat din experienţa mea în viaţă şi pe care aş vrea să le împărtăşesc cu voi. În general, direcţia mea va fi influenţată de feedback-ul vostru, pe care îl apreciez”,  a mărturisit acesta.

andy popescu studii

Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Pufeh. „Dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea.”,

Andy Popescu a devenit celebru pentru filmulețele sale cu mașini de lux, prin intermediul cărora reușește să îmbine datele tehnice despre mașinile respective, cu diverse povești despre posesorii acestora. Astfel, pe canalul său de YouTube, se regăsesc testări ale mașinilor și informații despre industria auto.

“Modelele sunt foarte importante şi orice carte de business te învaţă că trebuie să îţi găseşti un mentor, pentru că mentorul are experienţă.(...) Eu m-am ocupat de vlogging de trei ani, dar am materiale video şi din 2006. Pentru că atunci nu existau reţelele sociale şi am uploadat materialele pe Youtube ca să le trimit la toţi prietenii, le trimiteam direct link-ul. La un moment dat, am plimbat un prieten şi acel clip a ajuns viral şi aşa am ajuns cunoscut, să am acei 3.000 de abonaţi. Aceşti 3.000 de abonaţi m-au ajutat acum 3 ani, când am început să fac vlogging. Am început să fac vlogging, pentru că am ajuns la concluzia că deşi afacerile îţi aduc o recompensă financiară şi te ajută, e mult mai bine să faci ceea ce simţi şi simţeam să fac review-uri auto şi asta am şi făcut. Doar că nu făceam cum face toată lumea, adică să vorbeşti de o maşină, ci aduceam proprietarii acelei maşini, care dădeau o părere sinceră. Oamenii au apreciat foarte mult chestia asta şi din această cauz ă am ajuns să fiu aşa de cunoscut.”, a declarat Andy Popescu.

andy popescu wikipedia

Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Dana Sota. „Aspectul este respectul față de tine”

 

Ce sfat oferă Andy Popescu, tinerilor

Andy Popescu are o comunitate foarte mare care îi urmărește activitatea atât pe canalul său de Youtube, contul de Instagram și de Facebook, motiv pentru care, acesta îi sfătuiește să acumuleze cât mai multe informații cu putință, odată cu înaintarea în vârstă.

Cu siguranță aș putea să construiesc tot ce am și cu siguranță mult mai ușor, pentru că acum am toată experiență, știu ce am de făcut. Am 41 de ani, simt că nu am trăit degeaba și am acumulat foarte multă experiență și asta aș recomanda tuturor celor de 20 de ani, să acumuleze cât mai multe informații, pentru că dezvoltarea personală nu este o păcăleală, te face să evoluezi în viață. E bine să evoluezi în absolut toate aspectele vieții tale.”, i-a sfătuit Andy Popescu pe tinerii care îl urmăresc.

andy popescu instagram

Andy Popescu este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi din țară

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Radu Mazăre Jr. „Muncesc de la 15 ani.”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Radu Mazăre Jr. „Muncesc de la 15 ani.”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Dana Sota. „Aspectul este respectul față de tine”

Cine este Christian Sabbagh. „Cea mai mare suferință a fost când mi-a murit mama, aveam 13 ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri