Cine este Anca Țurcașiu. „Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere”

Cine este Anca Țurcașiu
Cine este Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu este o actriță și cântăreață îndrăgită de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Anca Țurcașiu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața personală a artistei.

Cine este Anca Țurcașiu

Citește și: Cine este Cristian Țânțăreanu: „Mi-a fost frică la început”

Cine este Anca Țurcașiu
Cine este Anca Țurcașiu[Sursa foto: Facebook]

Anca Țurcașiu s-a născut în data de 8 mai 1970 la București, dar până la vârsta de 6 ani și-a petrecut copilăria în Ploiești, alături de bunicii săi, acea perioadă fiind una dintre cele mai frumoase din viața artistei, potrivit spuselor sale.

De la trei luni și până la șase ani, m-am jucat în curtea aceea foarte frumoasă. Am avut foarte multe de învățat de la ei și păstrez o amintire specială.

”, a declarat vedeta în cadrul unui interviu.

Ulterior, Anca Țurcașiu s-a întors la București, alături de părinți, unde a urmat mai multe studii în domeniu artistic, printre care amintim Școala Postuniversitară MTP, specializarea moderator TV și de știri, Școala Populară de Arte, secția Muzică pop și Academia de Teatru și Film din Târgu Mureș, secția Muscial, pe care a terminat-o în anul 1994.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Așadar, întreaga sa viață, Anca Țurcașiu a oscilat între cariera de actriță și cea de cântăreață, pe care le-a îmbinat în cel mai frumos mod posibil, fiind o figură emblematică a generației sale.

De-a lungul carierei sale, artista a câștigat numeroase premii la festivaluri de muzică ușoară și a avut diverse apariții în cadrul unor musicaluri și filme de succes, dar și în cadrul unor emisiuni televizate.

 

În prezent, Anca Țurcașiu s-a reinventat din punct de vedere profesional și a pus bazele unui curs pentru elevii de gimnaziu și de liceu, numit „Arta conversației și ținuta în societate”.

 « Eu sunt dispusă oricând să învăț lucruri noi, sunt dispusă să fac orice ca să pot să trăiesc și să merg mai departe. Așa că și acum, deși mi s-a interzis, mi s-a furat meseria pe care am făcut-o treizeci si cinci de ani, n-am stat să plâng în pernă și nu m-am lăsat învinsă de deznădejde.

M-am apucat și, vreme de trei luni, am studiat douăzeci de cărți. Apoi, în baza informațiilor învățate de acolo, am inventat un curs de „Arta conversației și ținuta în societate", dedicat, deocamdată, elevilor de gimnaziu si de liceu, curs pe care am început să-l predau online », a declarat artista în cadrul unui interviu în care vorbea despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în perioada pandemiei.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie

Cine este Anca Țurcașiu
Cine este Anca Țurcașiu[Sursa foto: Facebook]

În anul 2020 vestea că Anca Țurcașiu divorțează de medicul Cristian Georgescu, cel care i-a fost alături mai bine de 22 de ani și alături de care are un fiu, a zguduit showbizul monden, mai ales că de-a lungul celor două decenii de mariaj, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor și totul părea că este bine între ei doi.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Se pare însă că lucrurile nu erau atât de roz pe cât am fi crezut, iar din motive personale, vedeta și cunoscutul medic, au depus actele de divorț.

Cum a reușit Anca Țurcașiu să treacă peste divorțul de fostul soț

Citește și: “Nu a fost o perioadă frumoasă din viața mea cum spun multe femei.” Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate despre perioada în care era însărcinată cu fiul ei

Cine este Anca Țurcașiu
Cine este Anca Țurcașiu[Sursa foto: Facebook]

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au împreună un băiat pe nume Radu, în vârstă de 23 de ani, iar dacă fostul soț și-a refăcut deja viața alături de o altă femeie, Anca Țurcașiu încă nu s-a afișat alături de o altă persoană. Vedeta a povestit că i-a fost destul de greu să se adapteze la noua situație, dar fiind o fire puternică, a reușit să depășească  bine perioada divorțului de fostul ei soț.

Nu am trăit drame la viața mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici și să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieșit șifonată, dar șifonarea asta duce către înțelepciune. Nimeni nu crede acest lucru (n.r. că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine.”, a declarat Anca Țurcașiu în cadrul unui interviu.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies