Cine este Anca Țurcașiu. „Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere”

Cine este Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu este o actriță și cântăreață îndrăgită de la noi din țară.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Anca Țurcașiu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa.

În plus, descoperiți și alte detalii din viața personală a artistei.

Cine este Anca Țurcașiu

Citește și: Cine este Cristian Țânțăreanu: „Mi-a fost frică la început”

Cine este Anca Țurcașiu

Cine este Anca Țurcașiu

[Sursa foto: Facebook]

Anca Țurcașiu s-a născut în data de 8 mai 1970 la București, dar până la vârsta de 6 ani și-a petrecut copilăria în Ploiești, alături de bunicii săi, acea perioadă fiind una dintre cele mai frumoase din viața artistei, potrivit spuselor sale.

De la trei luni și până la șase ani, m-am jucat în curtea aceea foarte frumoasă. Am avut foarte multe de învățat de la ei și păstrez o amintire specială. ”, a declarat vedeta în cadrul unui interviu.

Ulterior, Anca Țurcașiu s-a întors la București, alături de părinți, unde a urmat mai multe studii în domeniu artistic, printre care amintim Școala Postuniversitară MTP, specializarea moderator TV și de știri, Școala Populară de Arte, secția Muzică pop și Academia de Teatru și Film din Târgu Mureș, secția Muscial, pe care a

terminat-o în anul 1994.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Așadar, întreaga sa viață, Anca Țurcașiu a oscilat între cariera de actriță și cea de cântăreață, pe care le-a îmbinat în cel mai frumos mod posibil, fiind o figură emblematică a generației sale.

De-a lungul carierei sale, artista a câștigat numeroase premii la festivaluri de muzică ușoară și a avut diverse apariții în cadrul unor musicaluri și filme de succes, dar și în cadrul unor emisiuni televizate.

 

În prezent, Anca Țurcașiu s-a reinventat din punct de vedere profesional și a pus bazele unui curs pentru elevii de gimnaziu și de liceu, numit „Arta conversației și ținuta în societate”.

 « Eu sunt dispusă oricând să învăț lucruri noi, sunt dispusă să fac orice ca să pot să trăiesc și să merg mai departe. Așa că și acum, deși mi s-a interzis, mi s-a furat meseria pe care am făcut-o treizeci si cinci de ani, n-am stat să plâng în pernă și nu m-am lăsat învinsă de deznădejde.

M-am apucat și, vreme de trei luni, am studiat douăzeci de cărți. Apoi, în baza informațiilor învățate de acolo, am inventat un curs de „Arta conversației și ținuta în societate", dedicat, deocamdată, elevilor de gimnaziu si de liceu, curs pe care am început să-l predau online », a declarat artista în cadrul unui interviu în care vorbea despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în perioada pandemiei.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie

Cine este Anca Țurcașiu

Cine este Anca Țurcașiu

[Sursa foto: Facebook]

În anul 2020 vestea că Anca Țurcașiu divorțează de medicul Cristian Georgescu, cel care i-a fost alături mai bine de 22 de ani și alături de care are un fiu, a zguduit showbizul monden, mai ales că de-a lungul celor două decenii de mariaj, cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor și totul părea că este bine între ei doi.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Se pare însă că lucrurile nu erau atât de roz pe cât am fi crezut, iar din motive personale, vedeta și cunoscutul medic, au depus actele de divorț.

Cum a reușit Anca Țurcașiu să treacă peste divorțul de fostul soț

Citește și: “Nu a fost o perioadă frumoasă din viața mea cum spun multe femei.” Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate despre perioada în care era însărcinată cu fiul ei

Cine este Anca Țurcașiu

Cine este Anca Țurcașiu

[Sursa foto: Facebook]

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au împreună un băiat pe nume Radu, în vârstă de 23 de ani, iar dacă fostul soț și-a refăcut deja viața alături de o altă femeie, Anca Țurcașiu încă nu s-a afișat alături de o altă persoană. Vedeta a povestit că i-a fost destul de greu să se adapteze la noua situație, dar fiind o fire puternică, a reușit să depășească  bine perioada divorțului de fostul ei soț.

Nu am trăit drame la viața mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici și să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieșit șifonată, dar șifonarea asta duce către înțelepciune. Nimeni nu crede acest lucru (n.r. că există viață după o despărțire), șocul este atât de puternic de fiecare dată când ți se schimbă viața. Ieși din niște automatiste, este greu să faci o schimbare majoră, doar oamenii puternici reușesc să facă acest lucru. Nici nu mi-am dat seama cât sunt de puternică, nu aveam o părere foarte bună despre mine.”, a declarat Anca Țurcașiu în cadrul unui interviu.Citește și:

Cine este Dana Săvuică. „De mică a trebuit să mă adaptez”

Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies