Cine este Dana Săvuică. „De mică a trebuit să mă adaptez”

Cine este Dana Săvuică
Cine este Dana Săvuică

Dana Săvuică este o femeie de afaceri din România, fost fotomodel și realizator de emisiuni TV.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Dana Săvuică și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața primei femei din România care a pozat în Playboy.

Cine este Dana Săvuică

Citește și: Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”

Cine este Dana Săvuică
Cine este Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Dana Săvuică este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Născută în data de 23 ianuarie 1970, Dana Săvuică face parte dintr-o familie de diplomați, petrecându-și o mare parte din viață alături de părinții săi în Asia de Sud-Est.

Eu îmi admir foarte mult părinții și în special pe tatăl meu. Nimeni nu știe că tatăl meu a stat în turnul de control și a reușit să scoată niște teroriști dintr-un avion românesc și a salvat peste 150 de persoane .”, a declarat Dana Săvuică

în cadrul unui podcast.

Faptul că a trăit într-o cultură diferită și a interacționat cu o mulțime de persoane importante din lume au făcut-o pe Dana Săvuică să devină una dintre cele mai puternice femei din România, fiind un model și un simbol de frumusețe și curaj pentru multe tinere din zilele noastre.

De mică a trebuit să mă adaptez, a trebuit să învăț cum să mă descurc, cum să devin sociabilă, cum să devin plăcută, cum să vorbesc astfel încât să nu jignesc oamenii din jurul meu .”, a

declarat fostul model în cadrul unui podcast.

Cum a ajuns Dana Săvuică celebră

Cine este Dana Săvuică
Cine este Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În clasa a VII-a blondina s-a întors în România și a început să-și pună în valoare cunoștințele pe care le acumulase în copilăria ei petrecută pe un alt continent.

În cadrul podcastului „Carte Diem”, vedeta a povestit care a fost una dintre cele mai mari realizări ale ei încă de la o vârstă fragedă.

Cel mai frumos moment al meu când m-am simțit cel mai mândră de mine a fost când am mers la Olimpiada Națională de Limba Engleză, în clasa a IX-a și am luat 10 pe linie, premiul I pe țară .”, a spus Dana Săvuică.

În anul 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția Relații Economice Internaționale.

Pe perioada studenției, Dana Săvuică a fost remarcată de nume importante din industria modei, cum ar fi cunoscuta Zina Dumitrescu. Astfel, blondina a avut o carieră de succes în lumea modellingului, începând cu anul 1990, iar ulterior în 1993 a început să apară pe micile ecrane prezentând diverse emisiuni.

Patru ani mai târziu, Dana Săvuică și-a înființat propria sa agenție de modele și s-a axat pe cariera sa în televiziune.

De asemenea, Dana Săvuică este cunoscută ca fiind și prima româncă ce a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

A fost frumos, nu puteam să dau cu piciorul la așa ceva. Eu mi-am dorit apariția aceasta ca o încununare cu succes a carierei mele de model care a mizat pe frumusețe și pe corp armonios. Am arătat efectiv ce am dorit eu să arăt, adică aproape nimic. Am lăsat loc imaginației .”, a declarat Dana Săvuică în cadrul unui podcast.

Viața personală a Danei Săvuică

Citește și: Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri! Care a fost motivul divorțului de Răzvan Stanciu?

Cine este Dana Săvuică
Cine este Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere profesional, Dana Săvuică a fost căsătorită timp de 22 de ani cu Răzvan Stanciu, de care a divorțat în anul 2016 pe cale amiabilă, la notar. După o relație de mai bine de 25 de ani, vedeta a declarat că principalul motiv al separării celor doi a fost infidelitatea bărbatului.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta ”, a declarat Dana Săvuică în cadrul unei emisiuni.

Cei doi au împreună o fiică pe nume Julie.

De câțiva ani buni vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un fost coleg de facultate, simțindu-se împlinită și fericită în compania noului iubit pe care încearcă să îl țină departe de ochii curioșilor.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Irina Petrea. „Cred că anumite lucruri nu sunt întâmplătoare”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies