Cine este Dana Săvuică. „De mică a trebuit să mă adaptez”

Cine este Dana Săvuică

Cine este Dana Săvuică

Dana Săvuică este o femeie de afaceri din România, fost fotomodel și realizator de emisiuni TV.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Dana Săvuică și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața primei femei din România care a pozat în Playboy.

Cine este Dana Săvuică

Citește și: Cine este Adrian Nartea. „Sunt multe momente în care vrei pur și simplu să alergi dezbrăcat”

Cine este Dana Săvuică
Cine este Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Dana Săvuică este una dintre cele mai cunoscute femei din România. Născută în data de 23 ianuarie 1970, Dana Săvuică face parte dintr-o familie de diplomați, petrecându-și o mare parte din viață alături de părinții săi în Asia de Sud-Est.

Eu îmi admir foarte mult părinții și în special pe tatăl meu. Nimeni nu știe că tatăl meu a stat în turnul de control și a reușit să scoată niște teroriști dintr-un avion românesc și a salvat peste 150 de persoane .”, a declarat Dana Săvuică

în cadrul unui podcast.

Faptul că a trăit într-o cultură diferită și a interacționat cu o mulțime de persoane importante din lume au făcut-o pe Dana Săvuică să devină una dintre cele mai puternice femei din România, fiind un model și un simbol de frumusețe și curaj pentru multe tinere din zilele noastre.

De mică a trebuit să mă adaptez, a trebuit să învăț cum să mă descurc, cum să devin sociabilă, cum să devin plăcută, cum să vorbesc astfel încât să nu jignesc oamenii din jurul meu .”, a

declarat fostul model în cadrul unui podcast.

Cum a ajuns Dana Săvuică celebră

Cine este Dana Săvuică
Cine este Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În clasa a VII-a blondina s-a întors în România și a început să-și pună în valoare cunoștințele pe care le acumulase în copilăria ei petrecută pe un alt continent.

În cadrul podcastului „Carte Diem”, vedeta a povestit care a fost una dintre cele mai mari realizări ale ei încă de la o vârstă fragedă.

Cel mai frumos moment al meu când m-am simțit cel mai mândră de mine a fost când am mers la Olimpiada Națională de Limba Engleză, în clasa a IX-a și am luat 10 pe linie, premiul I pe țară .”, a spus Dana Săvuică.

În anul 1993 a terminat Academia de Studii Economice, secția Relații Economice Internaționale.

Pe perioada studenției, Dana Săvuică a fost remarcată de nume importante din industria modei, cum ar fi cunoscuta Zina Dumitrescu. Astfel, blondina a avut o carieră de succes în lumea modellingului, începând cu anul 1990, iar ulterior în 1993 a început să apară pe micile ecrane prezentând diverse emisiuni.

Patru ani mai târziu, Dana Săvuică și-a înființat propria sa agenție de modele și s-a axat pe cariera sa în televiziune.

De asemenea, Dana Săvuică este cunoscută ca fiind și prima româncă ce a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: „Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi- stirilekanald.ro

A fost frumos, nu puteam să dau cu piciorul la așa ceva. Eu mi-am dorit apariția aceasta ca o încununare cu succes a carierei mele de model care a mizat pe frumusețe și pe corp armonios. Am arătat efectiv ce am dorit eu să arăt, adică aproape nimic. Am lăsat loc imaginației .”, a declarat Dana Săvuică în cadrul unui podcast.

Viața personală a Danei Săvuică

Citește și: Dana Săvuică, despre bărbații celebri care i-au făcut avansuri! Care a fost motivul divorțului de Răzvan Stanciu?

Cine este Dana Săvuică
Cine este Dana Săvuică[Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere profesional, Dana Săvuică a fost căsătorită timp de 22 de ani cu Răzvan Stanciu, de care a divorțat în anul 2016 pe cale amiabilă, la notar. După o relație de mai bine de 25 de ani, vedeta a declarat că principalul motiv al separării celor doi a fost infidelitatea bărbatului.

Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors. În 25 de ani, nu ai cum să nu înșeli și cu gândul, și cu fapta ”, a declarat Dana Săvuică în cadrul unei emisiuni.

Cei doi au împreună o fiică pe nume Julie.

De câțiva ani buni vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un fost coleg de facultate, simțindu-se împlinită și fericită în compania noului iubit pe care încearcă să îl țină departe de ochii curioșilor.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Irina Petrea. „Cred că anumite lucruri nu sunt întâmplătoare”

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies