Cine a fost Roxana Alexandra, studenta răpusă de o boală cumplită


Roxana Alexandra era studentă la Universitatea Politehnică din București.


In articol:

Roxana Alexandra este o tânără de București al cărui destin a fost unul de-a dreptul cumplit.

Tânără era studentă la Universitatea Politehnica din București și avea toată viața înainte. Destinul a făcut însă ca viața ei să fie sfârșită de o boală necruțătoare.

Roxana a pierdut lupta cu cancerul

Citește si: Cine a fost bărbatul care și-a pierdut viața în urma tragicului accident de pe Defileul Jiului

Roxana Alexandra a fost răpusă de cancer și s-a stins din viață sub privirile îndurerate ale familiei sale. 

Tânăra este plânsă acum de familie și de prieteni, iar cei ce au cunoscut nu pot să creadă că ea s-a stins din viață.

Roxana Alexandra a fost învinsă azi de cancer. Azi a plecat la Cer un copil puțin mai mare, un om care a luptat exemplar. Roxana îmi scria după bacalaureat ca a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit sa realizeze ca trauma cea mai mare din viata ei nu erau notele de la bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci.

Doamna ministru al educației, va rog sa ca primul lucru pe care sa îl faceți sa fie ca astfel de mesaje, de traume sa nu mai existe! Copiii aceștia lupta enorm, puțină decență, puțină empatie fac mai mult decât orice program și credeți ma, dacă sunt sprijiniți, rezultatele lor pot fi incredibile. Roxana, ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun. Drum lin în lumina!”,  este unul dintre mesajele care curg pe contul de socializare al tinerei.

Roxana Alexandra era un elev model și o fată muncitoare care își dorea să facă lucruri extraordinare cu viața ei. Destinul a făcut însă ca boala cumplită față de care a luptat atâția ani să-i vină de hac într-un final. Acum familiei și prietenilor nu le mai rămâne nimic de făcut decât să aibă grijă de trupul neînsuflețit al fetei și să îi cinstească memoria așa cum se cuvine. Astfel, apropiații tinerei au anunțat că cine dorește să-și ia la revedere de la Roxana o poate face până joi la biserica „Sf. Treime” din Militari, ora înmormântării nefiind încă stabilită.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Dezvăluiri despre actele de agresiune sexuală prin care sunt nevoite să treacă femeile din stațiile de cercetare din Antarctica.

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormântat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri