Locul în care Alexandru Arșinel va fi înmormântat. Regretatul maestru își pregătise locul de veci, în urmă cu mai mult timp


Alexandru Arșinel, s-a stins din viață la vârstă de 83 de ani, iar fanii acestuia sunt devastați. Marele actor își pregătise locul de veci din timp și a trecut pe el numele soției lui, alături de data de naștere. Motivul pentru care și-a pregătit totul din timp!


In articol:

Alexandru Arșinel, s-a stins din viață pe 29 septembrie, la vârstă de 83 de ani, iar fanii acestuia sunt devastați. Marele actor își pregătise locul de veci din timp și a trecut pe el numele soției lui, alături de data de naștere.

Citeste si: Alexandru Arșinel și Stela Popescu, parteneri de scenă și prieteni pe viață. Mulți au crezut că sunt soț și soție

Motivul pentru care actorul și-a pregătit totul din timp

Moartea lui Alexandru Arșinel a adus tristețe în sufletele multor oameni care îl apreciau, dar și în sufletele celor care l-au cunoscut și l-au iubit.

Marele actor a decis să își pregătească locul de veci din timp.

El și-a dorit pentru copiii lui să nu aibă nicio în momentul în care el nu va mai fi și a decis să se ocupe el de tot. Duminică, 2 octombrie, acesta va fi condus pe ultimul drum de către toți cei care l-au apreciat și iubit. 

Citeste si: „A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Teatrul Constantin Tănase]

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arşinel. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Cum arată locul unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a luptat o lungă perioadă cu problemele de sănătate, dar din păcate, în urmă cu zi, a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață. Marele actor avea locul pregătit de mai mulți ani, mai exact, după ce a fost supus transplantului la rinichi.

La vremea aceea, marele actor susținea că s-a ocupat de locul său de veci de unul singur, pentru a nu lăsa această grijă pe umerii copiilor lui.

Mormântul actorului se află la cimitirul Bellu, pe aleea principală, lângă capelă. Tot ce trebuie să facă apropiații lui Arșinel, ci anume copiii lui, este să organizeze funeraliile și să graveze anul în care s-a stins din viață.

Pe monument este scris numele și anul nașterii soției artistului. Acesta se află aproape de Aleea scriitorilor, în plan opus față de Aleea artiștilor, unde sunt înmormântați Mihai Eminescu, Ion Luca Caragiale, Nicolae Labiș, Liviu Rebreanu, Adrian Păunescu. 

Pe vremea când trăia, marele artist a spus că este un om gospodar și că și-a făcut mormânt la Bellu, să nu aibă grijă copiii, în momentul în care el nu o sa mai fie.

„Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, a declarat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor

 


Abonează-te pe

Citește și:

„A fost un semn dumnezeiesc”. Cine este soția lui Alexandru Arșinel, Marilena. Femeia este imobilizată la pat

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

„S-a interpretat un pic”. Alexandru Arșinel a părăsit căminul de bătrâni. Ce au decis fiii actorului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Video
Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri