Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 9 iunie 2023

cine a fost eliminata la bravo ai stil 9 iunie 2023

Concurentele de la emisiunea de fashion, difuzată pe postul Kanal D2, au avut parte de o gală concept inedită.

Cu idei sau fară, tematica le-a dat bătăi de cap unor concurente ale emisiunii Bravo, ai Stil!.

„Litoral anii 2000” a reprezentat un concept greu de abordat, mai ales că fiecare concurentă trebuia să aducă și noutatea în ținută să.

O premieră a fost faptul că trei concurente au reușit să obțină cate 15 puncte pe linie. Câștigătoarea serii a fost Maria, care a obținut și imunitatea, conform regulamentului concursului de fashion.

Cine a părăsit Bravo, ai Stil!, în gala de vineri seara?

Citește și: Cine este Beatrice de la „Bravo, ai stil!” sezonul 8. „Mă ocup cu desing vestimentar, dar sunt și economist”

Iris

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

Iris a ales o ținută spectaculoasă în nuanțe de roz. Tematica i-a venit că o mănușa, chiar dacă în acei ani, tânăra roșcată avea doar 2 ani.

Maurice Munteanu: Dragă, ai controlat foarte bine accesorizarea. Ai inclus toate elementele specifice acelei perioade, inclusiv zonei muzicale, litoralului și așa mai departe. Tema nu era plajă, litoral, asta poate să însemne orice. Ai dozat foarte bine elementele, așa fel încât tot acest ansamblu kitschos este dezirabil, plăcut ochiului.

Alexandru Abagiu: Și mie îmi place foarte mult. Vreau să aplaud calitatea pieselor pe care le-ai adus în platou. Sunt foarte bine realizate, totul stă mănușă pe tine. Părul mă ducă cu gândul la anii 2000. Vreau să vedem și încălțările. Încălțările sunt foarte bine plasate în acest context și merge foarte bine accesorizarea asta cu blană peste ele. Un look impecabil, bravo!

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Iris: Costumul e făcut la comandă. E ideea mea în totalitate, făcut la comandă, fără probă. Astăzi de dimineață l-am probat pentru prima dată.

Raluca Bădulescu: Este excepțională! Bravo! Ești splendidă! Se vede că îi priește concurența lui Iris, că altfel se lasă pe tânjeală.

Cum s-a descurcat Rebecca în prima gala de la Bravo, ai Stil!

Rebecca 

[Sursa foto: Instagram]

In prima gală, Rebecca nu a cucerit foarte mult jurații. Cu multe minusuri vestimentare, mulatra de la Bravo, ai Stil! a încercat să respecte tema.

Alexandru Abagiu: Sunt niște chestii care scârțâie. Mie îmi dă vibe mai mult de Texas decât de litoral. Mă duci cu gândul la Beyonce, ceea ce e bine. Nu îmi place pălăria pentru că e foarte purtată, uzată.

Rebecca: Așa e modelul, e ars.

Alexandru Abagiu: E un look care scârțâie pe mai multe niveluri.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

Raluca Bădulescu: Ai vrut să iei prea multe piese și prea multe zone într-o singură ținută. Haina e pe anii 2000. Tu ai vrut să aduci în actualitate povestea. Ai adus fusta roz, pălăria nu are nicio legătură cu restul ținutei.

Maurice Munteanu: Mie mi-a plăcut foarte mult momentul. O parte este că nu e neapărat foarte glam. Ești în temă și nu ești în temă. Problema este alta, ținuta putea să fie mai ofertantă. Eu aș fi pus încălțările specifice, aș fi renunța la treaba asta de jambiere. Ținuta nu e rea, dar nici nu e foarte bună.

Raluca Bădulescu: Ținuta bună, momentul mișto, lipsea aerul ăla de faleză.

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai Stil! în data de 9 iunie 2023

Beatrice

[Sursa foto: Instagram]

După defilările tuturor concurentelor, Ilinca Vandici a anunțat clasamentul dar și faptul că este o ediție eliminatorie. Cea care a părăsit competiția de fashion a fost Beatrice.

Beatrice:  Vă pup și vă iubesc pe toți, chiar dacă uneori a părut că vă atac sau am fost poate dură. Nu a fost cu rea intenție, a fost doar pentru că am muncit extrem de mult și uneori nu mi-a ieșit. Îmi este foarte greu să accept când nu îmi iese asta, în general. Vă mulțumesc foarte mult pentru absolut tot, sunt recunoscătoare. Cred că Bravo, ai stil este ultimatumul meu în modă, în sensul în care am terminat cei trei ani și aici am învățat cum să îmi pun în valoare creațiile.Citește și:

Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba. „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!"

Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies