Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba. „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!"

Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba. „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!
Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba

Daniel Balaciu, soțul Danei Roba este un cunoscut arbitru de fotbal.

Daniel Balaciu este cunoscut ca fiind un arbitru de fotbal, iar de-a lungul carierei sale a arbitrat meciuri din Liga Județeană Timiș și a fost considerat un arbitru care își făcea treaba corect, însă era destul de exigent. Bărbatul a ajuns în atenția publicului larg, după ce a fost implicat într-un scandal de proporții cu soția sa, Daniela Roba.

Cine este Daniel Balaciu

În vârstă de 41 de ani, Daniel Balaciu este arbitru și actualul soț al Danei Roba, fosta iubită a manelistului Nicolae Guță. Acesta a făcut pasul cel mare alături de cunoscuta make up artistă după trei luni de relație, din căsnicia lor rezultând două fetițe deosebite.

Citește și: „Cei mici trăiesc o situație de pericol” Ce s-ar putea întâmpla cu fetele Danei Roba, după ce femeia a fost lovită de soț cu ciocanul în cap

Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba[Sursa foto: Facebook]

Cine este soția lui Daniel Balaciu

Daniel Balaciu este căsătorit cu Dana Roba, iar nunta celor doi a fost făcută destul de restrâns, la o biserică penticostală din Timișoara, unde au participat doar șase persoane. Ca și Dana Roba, bărbatul era botezat penticostal. În urmă cu ceva timp, soția sa a avut doar cuvinte de laudă la adresa arbitrului, mărturisind că partenerul ei de viață este un adevărat sprijin pentru ea.

În timp ce aceasta încerca să își construiască o carieră în make-up, Daniel Balaciu era în prenatal și se ocupa de creșterea fetițelor pe care le au împreună.

„Am un prezent la care foarte multe fete tânjesc. Am doi copii sănătoși, frumoși și un soț care mă iubește și mă susține în absolut orice aș vrea să fac”, spunea Dana Roba în urmă cu ceva vreme la Antena Stars.

Citește și: Motivul halucinant pentru care soțul Danei Roba a agresat-o pe makeup artistă. Bărbatul și-a ieșit din minți și a lovit-o cu un ciocan

Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum s-au cunoscut Daniel Balaciu și soția sa, Dana Roba

Dana Roba a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor după ce a făcut pasul cel mare alături de soțul ei, în urmă cu șapte ani. Cei doi s-au cunoscut după ce celebra dansatoare din clipurile video a lui Nicolae Guță a urmat calea credinței și a trecut la penticostali. Daniel Balaciu, în vârstă de 41 de ani, este un cunoscut arbitru de fotbal categoria 1 și a arbitrat de-a lungul vremii meciuri în Liga Județeană Timiș.

Daniel Balaciu, în prag de divorț cu Dana Roba

Dana Roba și Daniel Balaciu au întâmpinat dificultăți în căsnicie, astfel că s-a pus problema de un inevitabil divorț. Recent, vedeta a dezvăluit că a ales să nu mai poarte verigheta, fără să ofere prea multe detalii despre acest lucru.

„Momentan nu doresc să vorbesc nimic. Sunt 2 copii minori la mijloc pe care trebuie să îi protejez.

Voi munci pentru fete cât voi trăi și voi lupta pentru custodia și siguranța lor”, spunea fosta iubită a lui Nicolae Guță la Antena Stars.

Totodată, Dana Roba a menționat că familia și prietenii sunt alături de ea în perioada dificilă.

Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba[Sursa foto: Facebook]

Daniel Balaciu riscă 12 ani de închisoare

În cursul zilei de luni, s-a aflat că Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei cu un ciocan. Din nefericire, make-up artistul se zbate să trăiască, după ce bărbatul alături de care voia să își petreacă tot restul vieții a lovit-o fără milă. Astfel, Daniel Balaciu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și ar putea să-și petreacă următorii 12 ani la închisoare.

Mai mult decât atât, persoanele apropiate ar fi dezvăluit că Daniel Balaciu era o fire extrem de geloasă și a ținut-o mereu din scurt pe Dana. Aceasta avea telefonul controlat frecvent, ieșea din casă fără el foarte rar, cu toate că cei doi ar fi în proces de divorț.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba[Sursa foto: Facebook]

Ce a postat Daniel Balaciu pe rețelele de socializare, înainte de a deveni agresiv fizic cu soția sa

Cu puțin timp înainte de tragedie, Daniel Balaciu a făcut public un mesaj cutremurător în mediul online. Mai precis, arbitrul a publicat o poză în care apare ținându-și în brațe cele două fetițe, iar în descriere imaginii a scris câteva cuvinte. 

„Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește, și nu doar cel care se laudă cu ele!!!” , a scris Daniel Balaciu.

Cine este Daniel Balaciu, soțul Danei Roba[Sursa foto: Facebook]

În urma incidentului cumplit, soțul Danei Roba a fost dus la audieri și reținut timp de 24 de ore.

 „La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan. Femeia fiind lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii acestui incident”, informează Poliția.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Motivul halucinant pentru care soțul Danei Roba a agresat-o pe makeup artistă. Bărbatul și-a ieșit din minți și a lovit-o cu un ciocan

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies