Cinci locuri unde femeile nu au voie sa calce


Femeile nu au voie sa puna piciorul in unele locuri inunate din lumea mare. Sunt cinci destinatii interzise femeilor iar daca vreuna indrazneste sa puna piciorul pateste ceva rau sau moare.

1. Muntele Athos, numite si Muntele Sfant este locul unde femeile au interzis. Conform unei cutume locale, prezenta femeilor acolo i-ar sdruncina spiritual pe calugarii de pe Sfantul Munte.

2. Manastirea Frasinei, din judetul Valcea este singurul loc din Romania unde femeile nu au ce cauta. Femeile care au intrat in aceasta manastire au fost blestemate sau au murit.

3. Mormintele sacre Haji Dargah Shrine din Mumbai, o destinatie turistica din India foarte cautata dar in acelasi timp si interzisa femeilor.

4. Femeile la menstruatie nu au voie sa intre in templele hinduse din Indonezia, Bali si India. Sunt considerate a fi necurate, impure iar intrarea lor in temple ar insemna spurcare.

5. Japonia este una dintre tarile cele mai vizitate din lume. Femeile nu au voie sa viziteze muntele Omine din Japonia deoarece se considera ca ele sunt periculoase pentru linistea calugarilor.

Sursa: realitatea.net


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei spunea că încă este ”fecioară”!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri