Cheia viselor: ce inseamna cand visezi ca esti animal?


Cheia viselor: ce inseamna cand visezi ca esti animal?

Cheia viselor. Inca de la inceputurile umanitatii oamenii au incercat sa inteleaga semnificatia viselor. Si cand vorbim de semnificatia viselor nu putem sa nu amintim de modul freudian de analiza a viselor.

Cheia viselor. Exista anumite teme sau subiecte care apar in visele tuturor oamenilor: sa apara la o manifestatie dezbracati; sa-si piarda dintii; sa fie fugarit de un pradator sau animal infricosator.

Cheia viselor. Animalele apar in vise intr-o varietate de contexte. Cei mai multi dintre expertii descifrarea viselor considera ca animalele reprezinta instinctele noastre de baza, dorintele primitive sau conexiunea cu natura. Tocmai de aceea visam animale in momentele grele din vietile noastre.

Cheia viselor. Exista un inteles universal al viselor despre animale, insa fiecare dintre noi avem propria relatie cu diverse creaturi. Pentru a ne intelege visele, pe langa semnificatia generala, trebuie sa intelegem ce inseamna un animal anume pentu nou si ce iti spune instinctul ca reprezinta el in viata reala.

Cheia viselor. Cateva animale par a-si face aparitia in mod regulat. Spre exemplu, pentru ca pisicile si cainii sunt atat de importanti in viata de zi cu zi, devin importanti si in vise.

Ca regula generala, pisicile reprezinta independenta, sexualitatea feminina si natura ascunsa. In schimb, cainii reprezinta sociabilitatea, loialitatea, fidelitatea si natura masculina. Daca, animalul maraie, inseamna ca natura ta agresiva incearca sa iasa la suprafata. Asa ca incearca sa nu musti pe cineva in viata reala.

Sursa
 


Abonează-te pe

Citește și:

Dictionarul de vise: ce inseamna cand visezi ca nu poti sa alergi

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Rugaciune la vreme rea. Se spune in fiecare seara si se tine post

Rugaciune puternica pentru sanatate si pentru vindecarea de boli

Rugaciune puternica pentru sanatate - te fereste de boli

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de duminica, 29 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri