Chef Nico Lontras pregătește călătorii culinare la Casa Timiș


Această perioadă a creat, pentru toată lumea, schimbări la care a trebuit să ne adaptăm foarte rapid, mai ales când vine vorba de viața socială.

Teama de coronavirus a blocat posibilitățile de călătorie în străinătate, însă a trezit un nou interes pentru călătoriile și experiențele în interiorul țării.

 

Acest fapt a determinat industria ospitalității să se adapteze și să se reorganizeze în spații în care clienții să se simtă în siguranță și care să ofere o alternativă locală la vacanțele și city break-urile în alte țări.

 

Un astfel de loc, ce se diferențiază de turismul de masă, este Casa Timiș, aflată la doar 70 de km de București, in județul Prahova, pe Drumul Vinului și evenimentele pe care le pregătesc constant.

 

GastroXperiences® sunt o serie de călătorii culinare memorabile unde veți putea degusta alături de cei dragi, preparate create de Chef Nico Lontras şi Chef Johnny Şuşală, cu pasiune, dăruire şi măiestrie, dedicate iubitorilor de călătorie.

Chef Nico Lontras
Chef Nico Lontras[Sursa foto: Facebook]

Experiențele gastronomice organizate în fiecare zi de joi includ tradiții și preparate de pe întregul glob, dar și evenimente de toamnă, precum Sărbătoarea Mustului pe 12 septembrie, unde participanții vor avea oportunitatea să culeagă struguri și să pregătească must după metoda tradițională, alături de întreaga familie, sau Ziua Națională a Vinului și a Gastronomiei pe 4 octombrie, când va avea loc și lansarea meniului de toamnă al restaurantelor Casei Timiș.

 

Casa Timiș este un spațiu în inima naturii, care, cu mult curaj, dedicare și implicare personală din partea doamnei Cristina Timiș, a devenit deja un loc emblematic dedicat ospitalității, al experiențelor multisenzoriale și al gastronomiei ridicate la rang de artă. Aici "Tradiţia și Rafinamentul" se împletesc cu sentimentul unic de conectare cu natura pură.

 

Fiecare experienţă este o sărbătoare a simţurilor unde sunetele și miresmele naturii așează în fiecare dintre noi armonia și echilibrul pe care le căutăm cu ardoare și se împletesc graţios cu experienţa gastronomiei și a ospitalităţii desăvârșite. Casa Timiș este un loc în care reputaţia se construieşte în fiecare zi din iubirea și respectul faţă de oameni, obiceiuri și natură.


Citește și:

Dezvăluiri uluitoare! După o despărţire cu scântei, Mona şi George s-au întâlnit la Bucureşti! "Relaţia..."

Totul despre liftingul facial. Ce NU ai voie să faci după această intervenție, explică dr. Daniela Diveică, Specialistul Kfetele.ro!

Cum se comportă Salman Khan într-o relație? Dezvăluirile șocante ale Aishwaryei Rai: „M-a agresat fizic...”

Bianca Pop, primele declarații despre sarcină: „Dacă voi avea...”

De ce a murit, de fapt, părintele Arsenie Boca? A fost răstignit într-o pădure din Sinaia?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 30 septembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător trebuie să facă față obstacolelor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri