Chef Hadean te invata sa faci salata de vinete cu usturoi!


Juratul de la MasterChef te invata o reteta noua. Iata cum pregatesti o salata de vinete delicioasa, cu usturoi copt, nu cu ceapa, asa cum multi dintre noi obisnuiesc sa faca.

 

"Vinete grasune, cu coaja subtire si miez mult. E musai sa le coaceti pe gratar, pentru aroma. Gratarul cu jar e mai bun decat cel cu gaz, in sensul asta
Juratul de la MasterChef te invata o reteta noua. Iata cum pregatesti o salata de vinete delicioasa, cu usturoi copt, nu cu ceapa, asa cum multi dintre noi obisnuiesc sa faca.
"Vinete grasune, cu coaja subtire si miez mult. E musai sa le coaceti pe gratar, pentru aroma. Gratarul cu jar e mai bun decat cel cu gaz, in sensul asta, dar e bine oricum. Odata coapte vinetele, curatati-le si lasati-le sa se scurga putin.
Puneti la copt niste usturoi. Pentru jumatate de kilogram de vinete, aveti nevoie de 70-80 de grame de usturoi copt.
Tocati vinetele impreuna cu usturoiul (nu, nu-i oxidat, asa-i catelul de usturoi, verde-n varf).
Amestecati doua linguri de mustar dulce cu trei linguri de ulei turnate-n fir subtire si doua linguri de smantana ori iaurt gras. Condimentati cu sare si piper. E si asta un soi de maioneza fara ou.
Amestecati vinetle cu maioneza. Gust grozav de la usturoiul copt (seamana cu gustul de porumb copt), dulceata de la mustar, savoare de la smantana.
Apoi paine prajita si rosii din gradina, zemoase si carnoase, dulci ca pepenii", a scris Chef Adi Hadean pe blog.

"Vinete grasune, cu coaja subtire si miez mult. E musai sa le coaceti pe gratar, pentru aroma. Gratarul cu jar e mai bun decat cel cu gaz, in sensul asta

Juratul de la MasterChef te invata o reteta noua. Iata cum pregatesti o salata de vinete delicioasa, cu usturoi copt, nu cu ceapa, asa cum multi dintre noi obisnuiesc sa faca. 

"Vinete grasune, cu coaja subtire si miez mult. E musai sa le coaceti pe gratar, pentru aroma. Gratarul cu jar e mai bun decat cel cu gaz, in sensul asta, dar e bine oricum. Odata coapte vinetele, curatati-le si lasati-le sa se scurga putin.

Puneti la copt niste usturoi. Pentru jumatate de kilogram de vinete, aveti nevoie de 70-80 de grame de usturoi copt.

Tocati vinetele impreuna cu usturoiul (nu, nu-i oxidat, asa-i catelul de usturoi, verde-n varf).

Amestecati doua linguri de mustar dulce cu trei linguri de ulei turnate-n fir subtire si doua linguri de smantana ori iaurt gras. Condimentati cu sare si piper. E si asta un soi de maioneza fara ou.

Amestecati vinetle cu maioneza. Gust grozav de la usturoiul copt (seamana cu gustul de porumb copt), dulceata de la mustar, savoare de la smantana.

Apoi paine prajita si rosii din gradina, zemoase si carnoase, dulci ca pepenii", a scris Chef Adi Hadean pe blog.

 


Citește și:

Horoscop Noiembrie. Luna iubirii pentru acești nativi. Care sunt zodiile care își vor găsi marea dragoste

Zodiile care formeaza cupluri perfecte! Se atrag ca un magnet!

Vremea de miercuri, 28 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Nelu Tătaru face anunțul: „Transportul în comun este focar de Covid-19”

Gabriel de la Puterea dragostei s-a împăcat cu logodnica sa, Ana Maria

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Gina Pistol, înlocuită de la emisiunea care a făcut-o celebră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri