Chef Hadean te invata sa faci salata de vinete cu usturoi!

Chef Hadean te invata sa faci salata de vinete cu usturoi!
Chef Hadean te invata sa faci salata de vinete cu usturoi!

Juratul de la MasterChef te invata o reteta noua. Iata cum pregatesti o salata de vinete delicioasa, cu usturoi copt, nu cu ceapa, asa cum multi dintre noi obisnuiesc sa faca.

 

"Vinete grasune, cu coaja subtire si miez mult. E musai sa le coaceti pe gratar, pentru aroma. Gratarul cu jar e mai bun decat cel cu gaz, in sensul asta
Juratul de la MasterChef te invata o reteta noua. Iata cum pregatesti o salata de vinete delicioasa, cu usturoi copt, nu cu ceapa, asa cum multi dintre noi obisnuiesc sa faca.
"Vinete grasune, cu coaja subtire si miez mult. E musai sa le coaceti pe gratar, pentru aroma. Gratarul cu jar e mai bun decat cel cu gaz, in sensul asta, dar e bine oricum. Odata coapte vinetele, curatati-le si lasati-le sa se scurga putin.
Puneti la copt niste usturoi. Pentru jumatate de kilogram de vinete, aveti nevoie de 70-80 de grame de usturoi copt.
Tocati vinetele impreuna cu usturoiul (nu, nu-i oxidat, asa-i catelul de usturoi, verde-n varf).
Amestecati doua linguri de mustar dulce cu trei linguri de ulei turnate-n fir subtire si doua linguri de smantana ori iaurt gras. Condimentati cu sare si piper. E si asta un soi de maioneza fara ou.
Amestecati vinetle cu maioneza.
Gust grozav de la usturoiul copt (seamana cu gustul de porumb copt), dulceata de la mustar, savoare de la smantana.
Apoi paine prajita si rosii din gradina, zemoase si carnoase, dulci ca pepenii", a scris Chef Adi Hadean pe blog.

"Vinete grasune, cu coaja subtire si miez mult. E musai sa le coaceti pe gratar, pentru aroma. Gratarul cu jar e mai bun decat cel cu gaz, in sensul asta

Juratul de la MasterChef te invata o reteta noua.

Iata cum pregatesti o salata de vinete delicioasa, cu usturoi copt, nu cu ceapa, asa cum multi dintre noi obisnuiesc sa faca. 

"Vinete grasune, cu coaja subtire si miez mult. E musai sa le coaceti pe gratar, pentru aroma. Gratarul cu jar e mai bun decat cel cu gaz, in sensul asta, dar e bine oricum. Odata coapte vinetele, curatati-le si lasati-le sa se scurga putin.

Puneti la copt niste usturoi.
Pentru jumatate de kilogram de vinete, aveti nevoie de 70-80 de grame de usturoi copt.

Tocati vinetele impreuna cu usturoiul (nu, nu-i oxidat, asa-i catelul de usturoi, verde-n varf).

Amestecati doua linguri de mustar dulce cu trei linguri de ulei turnate-n fir subtire si doua linguri de smantana ori iaurt gras. Condimentati cu sare si piper. E si asta un soi de maioneza fara ou.

Amestecati vinetle cu maioneza.
Gust grozav de la usturoiul copt (seamana cu gustul de porumb copt), dulceata de la mustar, savoare de la smantana.

Apoi paine prajita si rosii din gradina, zemoase si carnoase, dulci ca pepenii", a scris Chef Adi Hadean pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Oana Roman, mesaj direct către urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, care obișnuiesc să îi lase comentarii negative! Vedeta TV nu reușește să îi înțeleagă: "Pentru mine asta este foarte important!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Noi informații ies la iveală despre decesul artistului Jubilant Sykes. Fiul cântărețului de operă, suspect în moartea tatălui său, se confrunta cu probleme grave, iar PROBELE de la fața locului arată DETALII ȘOCANTE: "Este vorba de o..."

Interviu eveniment, sâmbăta aceasta, de la 23:00, la "40 de întrebări cu Denise Rifai" Nicușor Dan, Președintele României, omul cu funcția cea mai înaltă în stat, este invitat să răspundă celor mai arzătoare întrebări, aflate pe buzele tuturor

Dorobanțu o invită pe Veronica în camera roșie, iar Ahmed fierbe de gelozie! Incredibil ce se va întâmpla în ediția de joi, 11 decembrie, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies