Cheesecake soufflé simplu si rapid. Se prepara din 3 ingrediente in 30 de minute


Reteta de cheesecake soufflé este foarte simpla, pentru ca aceasta se prepara din doar trei ingrediente simple, si foarte rapid.

 

Ingrediente
125 de grame de crema de branza
120 de grame de ciocolata alba
3 oua
Optional: vanilie, fructe de padure, zahar pudra, menta proaspata
Mod de preparare
Intr-o tava rotunda cu pereti detasabili pune hartie de copt si unge peretii tavii cu putin unt.
Separa albusurile de galbenusuri. Lasa albusurile in frigider pana cand le vei folosi, pentru ca astfel vei obtine o spuma mai ferma.
Pune ciocolata alba intr-o cratita si topeste-o la baie de aburi, asezand cratita peste un alt vas cu apa care fierbe. Amesteca ciocolata pana cand devine o crema fina. Adauga apoi crema de branza si amesteca pana cand se omogenizeaza.
Ia cratita de pe vasul cu apa fiarta si adauga galbenusurile, pe rand, amestecand cu un tel pentru a le incorpora bine in restul compozitiei. Adauga esenta de vanilie sau alte arome, in functie de preferinte.
Separat, bate cu mixerul albusurile pana cand se transforma in spuma. Pune albusurile batute peste compozitia din crema de branza. Nu pune toata spuma odata, ci treptat, in timp ce amesteci pentru a se omogeniza cu restul compozitiei.
Citeste continuarea pe Mooza.ro.

Ingrediente

125 de grame de crema de branza
120 de grame de ciocolata alba
3 oua

Optional: vanilie, fructe de padure, zahar pudra, menta proaspata

Praijitura "Albinita" cu blat de miere si crema fina! E gata rapid!

Mod de preparare

Intr-o tava rotunda cu pereti detasabili pune hartie de copt si unge peretii tavii cu putin unt.

Separa albusurile de galbenusuri. Lasa albusurile in frigider pana cand le vei folosi, pentru ca astfel vei obtine o spuma mai ferma.

Pune ciocolata alba intr-o cratita si topeste-o la baie de aburi, asezand cratita peste un alt vas cu apa care fierbe. Amesteca ciocolata pana cand devine o crema fina. Adauga apoi crema de branza si amesteca pana cand se omogenizeaza.

Placinta cu mere dupa reteta bunicii!

Ia cratita de pe vasul cu apa fiarta si adauga galbenusurile, pe rand, amestecand cu un tel pentru a le incorpora bine in restul compozitiei. Adauga esenta de vanilie sau alte arome, in functie de preferinte.

Separat, bate cu mixerul albusurile pana cand se transforma in spuma. Pune albusurile batute peste compozitia din crema de branza. Nu pune toata spuma odata, ci treptat, in timp ce amesteci pentru a se omogeniza cu restul compozitiei.

Citeste continuarea pe Mooza.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Marilena Cuciurean a făcut atac de panică la Survivor România! “Nu îmi simt mâinile!”

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Mariana, ciufulită și "înghesuită"… de un concurent al casei Puterea Dragostei! “Trage pantalonii jos!”

Prăjitura Kati. Sigur ai mâncat-o în copilărie și îți era dor de gustul ei

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Labioplastie! Ce presupune această intervenție estetică și cine apelează la ea?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri