Cerinta inedita a lui Teo Trandafir inainte de prima zi de scoala! “Cat mai scurt, dar nu la piele”


Cerinta inedita a lui Teo Trandafir inainte de prima zi de scoala! “Cat mai scurt, dar nu la piele”

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii “Teo Show”, de la Kanal D, difuzata de luni pana vineri, de la 16:45, a dezvaluit motivul pentru care de foarte multi ani opteaza pentru parul tuns scurt.

 

Inca din copilarie si-a dat seama ca o astfel de tunsoare o reprezinta. Vedeta a povestit ca inainte de prima zi de scoala si-a dorit o schimbare radicala de look care sa ii permita mai multa lejeritate in toate actiunile intreprinse.
“Eram prea saraci ca sa fiu o fetita cu rochita de catifea si fundite. Parintii mei erau foarte tineri atunci cand m-am nascut.
In schimb, eu am inteles ca parul scurt este sfant! Primul lucru pe care l-am cerut inainte de a incepe primul meu an scolar a fost acela de a solicita frizerului sa ma tunda scurt; cat mai scurt, dar nu la piele.  Atunci mi-am dat seama ca nu voi avea timp sa stau sa ma ingrijesc de parul lung, sa-mi fac bucle. Asa am inceput soldatia”, a spus prezentatoarea emisiunii “Teo Show”.
Teo Trandafir a povestit ca si Maia, fiica ei, ii impartaseste gusturile in materie de hairstyling, motivele invocate de fetita fiind cat se poate de apropiate de cele ale mamei sale.
“Si Maia este un om foarte ocupat, prin urmare face in asa fel incat sa fie eficienta: isi cumpara rochii care sa o imbrace repede, elegant si eficient. Are foarte mult de invatat pentru scoala, are de vorbit si iesit cu prietenii, de povestit cu mine, are multa treaba”, a continuat Teo Trandafir.
Pe Teo Trandafir o puteti urmari de luni pana vineri, de la 16:45, moderand, alaturi de Bursucu emisiunea “Teo Show”, la Kanal D!

Inca din copilarie si-a dat seama ca o astfel de tunsoare o reprezinta. Vedeta a povestit ca inainte de prima zi de scoala si-a dorit o schimbare radicala de look care sa ii permita mai multa lejeritate in toate actiunile intreprinse. “Eram prea saraci ca sa fiu o fetita cu rochita de catifea si fundite. Parintii mei erau foarte tineri atunci cand m-am nascut. In schimb, eu am inteles ca parul scurt este sfant! Primul lucru pe care l-am cerut inainte de a incepe primul meu an scolar a fost acela de a solicita frizerului sa ma tunda scurt; cat mai scurt, dar nu la piele.  Atunci mi-am dat seama ca nu voi avea timp sa stau sa ma ingrijesc de parul lung, sa-mi fac bucle. Asa am inceput soldatia”, a spus prezentatoarea emisiunii “Teo Show”.

Teo Trandafir a povestit ca si Maia, fiica ei, ii impartaseste gusturile in materie de hairstyling, motivele invocate de fetita fiind cat se poate de apropiate de cele ale mamei sale.“Si Maia este un om foarte ocupat, prin urmare face in asa fel incat sa fie eficienta: isi cumpara rochii care sa o imbrace repede, elegant si eficient. Are foarte mult de invatat pentru scoala, are de vorbit si iesit cu prietenii, de povestit cu mine, are multa treaba”, a continuat Teo Trandafir. 

Pe Teo Trandafir o puteti urmari de luni pana vineri, de la 16:45, moderand, alaturi de Bursucu emisiunea “Teo Show”, la Kanal D!

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

CITEȘTE: De ce să pui oțet în fierul de călcat

CITEȘTE: Cu ce se curață fierul de călcat de arsură

CITEȘTE: La cât timp se curăță ACVARIUL

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri