Celebrul culturist american Rich Piana a murit la 46 de ani


Rich Piana, culturist american şi antrenor al unor vedete a murit la vârsta de 46 de ani, informează vineri BBC.

Piana se afla de două săptămâni în comă indusă după ce la 10 august şi-a pierdut cunoştinţa în locuinţa sa, în timp ce era tuns de prietena lui şi a fost dus de urgenţă la spital, notează Agerpres.

 

Soţia lui Piana, Sarah, care nu mai trăia alături de acesta, a confirmat vestea pe Instagram. ''Abia îmi vine să cred... sunt atât de tristă & îndurerată că nu a rezistat'', a scris ea în mesajul publicat pe reţeaua de socializare. ''Vreau să spun doar atât, îţi mulţumesc Rich pentru că m-ai învăţat atât de multe despre viaţă, fie că a fost pe calea cea uşoară sau pe cea grea'', a adăugat aceasta. ''Ai ajuns la inima multor oameni şi i-ai ajutat pe atât de mulţi!'', a mai scris Sarah care a ţinut să precizeze că cei doi erau în continuare căsătoriţi legal, în ciuda zvonurilor că ar fi divorţat, şi că i-ar fi salvat acestuia viaţa în trecut.

 

Prietena lui Rich Piana, Chanel Jansen, a publicat o fotografie realizată în timp ce îl ţine de mână pe fostul culturist, pe patul de spital şi a mulţumit fanilor acestuia pentru mesajele de încurajare.

 

Sursa

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Sandra Izbaşa a pozat cu un decolteu generos în timp ce a făcut şpagatul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri