Cele mai populare moduri de joc pe Free Fire, joc de top pe mobil și în România


Cele mai populare moduri de joc pe Free Fire, joc de top pe mobil și în România

Unul dintre jocurile gratuite pe mobil de mare succes inclusiv în țara noastră este Free Fire, joc battle royale din portofoliul Garena.

Lansat în august 2017, jocul disponibil pe dispozitive mobile Android și iOS a ajuns deja la peste 1 miliard de descărcări din Google Play. De altfel, Free Fire a devenit cel mai descărcat joc pentru mobil la nivel global în 2019. În august 2021, Free Fire a stabilit un record cu 150 de milioane de utilizatori activi zilnic la nivel global. Free Fire a reușit chiar să ajungă în Cartea Recordurilor cu cea mai mare proiecție a unui joc video.

 

Deși jocul este gratuit, încasările sale din opțiuni extra disponibile jucătorilor contra cost, pe bani reali, sunt impresionante- sute de milioane de dolari anual. Acest lucru demonstrează de fapt că nu doar jocurile de noroc precum cele de cazino online presupun alocarea de bani pentru divertisment, ci și astfel de jocuri ce sunt în sine gratuite. Jocurile pe mobil oferă avantaje suplimentare celor care realizează plăți.

De fapt, multe dintre jocurile de sloturi online sunt de asemenea disponibile ca jocuri gratuite de cazino, în paralel cu variantele pe bani reali, care permit șansa la câștiguri.

În septembrie 2021 a fost lansat Free Fire Max, versiune îmbunătățită grafic a Free Fire care are deja peste 100 milioane descărcări din Magazin Play. Garena Free Fire este un joc de acțiune și aventură Battle Royale disponibil exclusiv online, optimizat pentru smartphone-uri și tablete.

 

Cel mai popular mod de joc pe Free Fire este cel de bază, adică Battle Royale, opțiunea clasică. Într-un astfel de meci până la 50 de jucători sunt parașutați pe o insulă în căutare de arme și echipamente pentru a-i elimina pe ceilalți jucători. Jucătorii pot alege pozițiile de pornire și au posibilitatea de a juca singuri sau în echipă. În cazul echipelor, există chiar varianta în care un jucător pus la pământ sau eliminat este reintrodus în joc de către coechipieri. Pe lângă arme, pot fi folosite obiecte utilitare, echipamente medicale, grenade. Jocul este câștigat de jucătorul sau de echipa care supraviețuiește până la final, după eliminarea tuturor adversarilor.

 

Același tip de joc este disponibil și în varianta Ranked Game. Jucând în acest mod, se câștigă (sau se pierd) puncte care se transpun în valoarea contului unui jucător. De obicei, la Battle Royale de tip Ranked Game evoluează în special jucătorii mai experimentați.

 

Un alt mod foarte popular pe Free Fire este Clash Squad (simplu sau de asemenea Ranked, precum în cazul Battle Royale), joc de tip 4 versus 4. Jucătorii primesc bani virtuali cu care pot cumpăra arme și alte echipamente utile pentru luptă. Câștigă echipa care ajunge prima la patru puncte. Ca și la jocurile clasice, la opțiunea Clash Squad există mai multe hărți în care se consumă jocul.

 

Jucătorii pasionați de Free Fire se pot antrena în modul Training. Acolo, se poate juca până la o oră în mod repetat, testând diverse arme și tehnici de joc, fără a afecta punctajul. Pe Free Fire sunt organizate adesea campionate pentru jucători și există opțiunea de a crea anumite camere de joc private sau publice. Cu ajutorul bănuților și al diamantelor (care se pot cumpăra cu bani reali), se pot achiziționa diverse articole de îmbrăcăminte și alte opțiuni suplimentare legate de prezența în joc.


Abonează-te pe

Citește și:

Cât timp se fierbe grișul

Ojă semipermanentă: Modele de unghii 2022

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Cât timp fierb găluștele

Cu ce înlocuim mezelurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri